Benim dedemin 50 60 dairesi vardır en az a101 gibi marketlere kiralık dükkanları var 99 depremi öncesinde de aile apartmanı ve dükkanları varmış ama zenginleşme sonradan oldu manav ve istanbulun yerlisi şuan lüks avmlerin evlerin olduğu yerlerde annem manda bakarmış ve annem boşanacağım dediğinde sen arsızsın gelinlerle yapamazsın demiş boşanınca deprem olmuş babam gölcükte asker tam merkezindeyiz depremin anneme bodrumu layık görmüşler sahip çıkmamışlar annem de konuşmuyor. Annem de zamanında bu gelinleri sen mi si**** senin mi çocukların bunlar torunlarını evladından öte görüyorsun ben neyim pi* miyim gibi ağır sözler söylemiş dedem imamdır ama gözünü para bürümüş faize para koymuş o derece. Anneannemde dedemi döven bi kadın bulgaristanda askerlik yapmış dedem 150 anneannem 180 bi kadındı gençken o da ezdirmiş kendini ama yaşlılığı öyle değildi yine de sahip çıkmadı. Anneanneme bile bakamadılar ameliyat oldu o para içinde devlet hastasinde oldu ve bakımını yapamadılar kan sulandırı iğne olmadı pıhtı attı öldü. Şimdi dedem yalnız aklına kızları geldi. Anneme de şey diyor sana da bi daire vereyim(kız kardeşim istanbulda okuyor) kızın oturur

annem anneanneme çok pişman oldu ne olursa olsun anne çünkü ne yaparsa yapsın annesi. Ama dedeme gardını indirmedi ben hakkımı helal etmiyorum dedi. Anneannem ölünce aç gözlü gelinleri bilezik kavgasına tutuştu. Mesela kuzenlerim 1 market kirası alıyor benden farkları oğlan evladı olmaları. Daha dayım doymuyor diyormuş ki abimin oğlu yok kızları var benim 2 oğlum var. Neden benim oğullarım az alıyor. Bi adamın kızı yoksa mirası erkek kardeşine düşer. Bunu diyen de avukat. Daha annemin dedesi yeni öldü annemin halaları dava açacaktı.