Haksızlığa uğrasanız ne yapardınız? Çok canım yanıyor((

Life199

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
41
6
6
Diğer
Kızlar biri sizi yanlış tanısa ne yapardınız? Hemde bir zamanlar çok sevdiğiniz biriyse.. Birlikteliğiniz uzun süre olmadı ama çok sevdiniz, sonra aranızda bir sorun oldu ve o size inanmadi ,yanlış tanıdı, terk etti. İnsanı en çok acıtan yanlış tanınmak, haksızlığa uğramak, en çokta sevdiğin insanan tarafından..ne yaparsınız bu durumda? Aradan az zaman geçmedi..ama unutamadım olanları, çok canımı yaktı, inandıramadım ne ettiysem..yanlış tanıdı ve benim yapabileceğım artık hiçbişey yok.. Oysa onun düşündüğü gibi biri değilim Allah biliyor

Açıkça yazsan ben anlamadım bu şekilde, bu haliyle cevap vereyim hiç umrum olmaz, yanlış anlaşılmalar olabilir kendini izah edersin karşı taraf sana hak verir ya da vermez her iki durumda da paşa gönlü bilir

Tam anlatmamışsın ama birileri sana yapmadığın bişeyi yakıştırmış yaptığına inanmış veya suçlamış galiba Sen bi konuda hatalı olduğuna eminsen ve o insan seni haksız yere üzüyorsa emin ol dönüp dolaşıp gün gelip gerçek ortaya çıktığında üzülen o olacak Sabret

Amaaannnn 3 günlük erkek. Yanlış tanısa kaç yazar
Hem baksana onyargiliymis... (yanlışlıkla oldu silemedim gitti)

Evet yalanla suçlandım, bi türlü inanmadı, ve çok yanlış tanıdı.. Ve bu beni çook üzdü, oysa onun üzülmesini bile ben istemem, sadece yanlış tanınmak istemiyorum, inşAllah birgün anlar, dediğin gibi, çok saol**

..evet önyargılı ola bilir.. Ama yanlış tanınmak çok üzer insanı, sevdiğin olmasa başka bir tarafından olsa bile((

Yalanla suçlanıyorsun, ve hiçbişey yapamıyorsun, terk edilme acısından daha çok insanı üzen yanlış tanınmak(( evet paşa gönlü bilir yanlız üzülüyor insan((

Belkide inanmak istemedi.
Yok buna inanmıyorum,beni dinledi..sadece biraz karışık bir olay, inanılması belkide zor..bazen onu anlaya biliyorum, sadece hatası tanımadan yargılamak, Allah biliyor bizi ama insanlar bilmiyor, yanlış tanınmak kötü bişey ama düzelmesi zor

Aynı şey benim de başıma geldi, hiçbişey yapamadım.. Daha doğrusu yıllardır ne yaptıysam olmadı. Karşınızdaki insan sabit fikirliyse derdininzi anlatamazsınız.

Aynı şey benim de başıma geldi, hiçbişey yapamadım.. Daha doğrusu yıllardır ne yaptıysam olmadı. Karşınızdaki insan sabit fikirliyse derdininzi anlatamazsınız.
Evet öyle..elden hiçbişey gelmez sanırım, Allah biliyor ne yapalım,

hiiççç umrum olnaz vebalimi aldıgıyla kalsın derım...

herkes istediği gibi anlasın seni Allah biliyor kendin biliyorsun gerçeği demi başkalarının düşüncesini umursama...

Oturur doğrusunu anlatırım, hala güvenmiyor ve inanmıyorsa yapacak bir şey yok. İstediğine inanıyorsa kimsenin beynine zorla doğruyu sokamam.

inanmama sebebi daha önce başka birine güvenip güveninin boşa çıkması olabilir. ama her insan farklıdır, farklı değerlendirilmelidir.
sana inanmıyorsa, anlattıklarını dinlemeyip sana şans tanımıyorsa yanlış o kişidedir bence.

Neden yanlış tanıdı seni?
Kendin gibi davranmadın mı?

benzeri bi durumu yaşayan bi insan olaraktan sana sunu net bi şekilde söyleyebilrim ki "koyvergitsin ..allahından bulsun" sana bu şekilde ithamlarda ve davranışlarda bulunan birinden hayır gelmez.. bu kim olursa olsunn. eninde sonunda yaptığı hatanın farkına varcktır ama iş işten geçmiş olacaktır o zaman.. cok ciddi söylüyorum sana geckten ben bunu bi kaç defa yaşadm ..yapmadım birseyi yapmış gbi sölediler ole davrandılar yani iftira attılar. bende çok üzüldm ama hep allaha haval ettm.. vee sonra ne oldu bilio msn o kız arkadaş bi gün beni aradı ve af diledi. hayatm darmadağın oldu. sana söledim syler aynısını bana yaşatttılar dedi. kimseye inandıramıorm kendimi dedi. .. yani anlıcan eğer gerçekten haklıysan bi gün eninde sonnda hak yerini bulur. ya burda ya ahirette. ama illa ki bulur. karşıı taraf bunu anlasın ya da anlamaısn bunun hic bir önemi de yok açıkcası.. yani güzel kardeşimmm sen allaha sığın ,one dök içini ,canını yakanları ona haval et... gör bak her şey daha güzel olcak:)) birz uzun oldu sanrm

Seni yanlış anladığı konu ne?ne yaptında seni yanlış anladı açıklarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…