Evet yalanla suçlandım,Tam anlatmamışsın ama birileri sana yapmadığın bişeyi yakıştırmış yaptığına inanmış veya suçlamış galiba Sen bi konuda hatalı olduğuna eminsen ve o insan seni haksız yere üzüyorsa emin ol dönüp dolaşıp gün gelip gerçek ortaya çıktığında üzülen o olacak Sabret
..evet önyargılı ola bilir.. Ama yanlış tanınmak çok üzer insanı, sevdiğin olmasa başka bir tarafından olsa bile((Amaaannnn 3 günlük erkek. Yanlış tanısa kaç yazar
Hem baksana onyargiliymis...(yanlışlıkla oldu silemedim gitti)
Yalanla suçlanıyorsun, ve hiçbişey yapamıyorsun, terk edilme acısından daha çok insanı üzen yanlış tanınmak(( evet paşa gönlü bilir yanlız üzülüyor insan((Açıkça yazsan ben anlamadım bu şekilde, bu haliyle cevap vereyim hiç umrum olmaz, yanlış anlaşılmalar olabilir kendini izah edersin karşı taraf sana hak verir ya da vermez her iki durumda da paşa gönlü bilir
Yok buna inanmıyorum,beni dinledi..sadece biraz karışık bir olay, inanılması belkide zor..bazen onu anlaya biliyorum, sadece hatası tanımadan yargılamak, Allah biliyor bizi ama insanlar bilmiyor, yanlış tanınmak kötü bişey ama düzelmesi zorBelkide inanmak istemedi.
Evet öyle..elden hiçbişey gelmez sanırım,Aynı şey benim de başıma geldi, hiçbişey yapamadım.. Daha doğrusu yıllardır ne yaptıysam olmadı. Karşınızdaki insan sabit fikirliyse derdininzi anlatamazsınız.
Kızlar biri sizi yanlış tanısa ne yapardınız? Hemde bir zamanlar çok sevdiğiniz biriyse.. Birlikteliğiniz uzun süre olmadı ama çok sevdiniz, sonra aranızda bir sorun oldu ve o size inanmadi ,yanlış tanıdı, terk etti. İnsanı en çok acıtan yanlış tanınmak, haksızlığa uğramak, en çokta sevdiğin insanan tarafından..ne yaparsınız bu durumda? Aradan az zaman geçmedi..ama unutamadım olanları, çok canımı yaktı, inandıramadım ne ettiysem..yanlış tanıdı ve benim yapabileceğım artık hiçbişey yok.. Oysa onun düşündüğü gibi biri değilimAllah biliyor
Neden yanlış tanıdı seni?Kızlar biri sizi yanlış tanısa ne yapardınız? Hemde bir zamanlar çok sevdiğiniz biriyse.. Birlikteliğiniz uzun süre olmadı ama çok sevdiniz, sonra aranızda bir sorun oldu ve o size inanmadi ,yanlış tanıdı, terk etti. İnsanı en çok acıtan yanlış tanınmak, haksızlığa uğramak, en çokta sevdiğin insanan tarafından..ne yaparsınız bu durumda? Aradan az zaman geçmedi..ama unutamadım olanları, çok canımı yaktı, inandıramadım ne ettiysem..yanlış tanıdı ve benim yapabileceğım artık hiçbişey yok.. Oysa onun düşündüğü gibi biri değilimAllah biliyor
benzeri bi durumu yaşayan bi insan olaraktan sana sunu net bi şekilde söyleyebilrim ki "koyvergitsin ..allahından bulsun"Kızlar biri sizi yanlış tanısa ne yapardınız? Hemde bir zamanlar çok sevdiğiniz biriyse.. Birlikteliğiniz uzun süre olmadı ama çok sevdiniz, sonra aranızda bir sorun oldu ve o size inanmadi ,yanlış tanıdı, terk etti. İnsanı en çok acıtan yanlış tanınmak, haksızlığa uğramak, en çokta sevdiğin insanan tarafından..ne yaparsınız bu durumda? Aradan az zaman geçmedi..ama unutamadım olanları, çok canımı yaktı, inandıramadım ne ettiysem..yanlış tanıdı ve benim yapabileceğım artık hiçbişey yok.. Oysa onun düşündüğü gibi biri değilimAllah biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?