Haksızlığa uğrasanız ne yapardınız? Çok canım yanıyor((

Neden yanlış tanıdı seni?
Kendin gibi davranmadın mı?
Davrandım,kendimi alattım, kimseye değil bana inanmasını istedim, ama ama çok uzun süre geçmediği için beni çok iyi tanımadığı için inanmadı, çok acı veriyor böyle şeyler...ne yaparsan olmuyor Allah biliyor ne yapalım(

Seni yanlış anladığı konu ne?ne yaptında seni yanlış anladı açıklarmısın?
Detal veremiyorum şunu söyleyim yalanla suçlamdım, ne dediysem inanmadı, kimseye değil bana inanmasını istedim,yanlış tanıdı yani , buna çok üzüldüm az zaman geçmedi içimden atamadım, değmez belkide ,boşuna üzülüyorum inşallah birgün Allah gerçekleri gösterir

Haklısn canım, yok uzun olsada doğru yazmışsın..inan onu sevdim, üzülmesini bile istemem, ama gerçekleri görsün isterdim, bir mucize olsa bile.. Cünkü yanlış tanınmak çok kötü, Allaha inşallah gösterir gerçekleri

göstrir gösterr inşaALLAH mrak etme sen

Dinledi, ama inanmadı, kimseye güvenmeye bilir evet haklısın ama bu benim suçum değil oysa ki onu hiç kırmazdım, sadece beni taımadan suçladı biraz zaman geçseydi şans verseydi zaman boşa çıkmazdı, güvene bileceğini görürdü, evet yanlışı o haklısınız

canı cehenneme. beni aramayan merak etmeyen bana inanmayan insanı bende aramam sormam. ama içim cayır cayır yanar işte böyle

Demek ki çevresinde duydukları onu çok çabuk etkiliyor.
Bende yanlış anlaşılmıştım unutmaktan başka çare yok

anlamak istemiyorsa istediğiniz kadar, her şekilde anlatın yine anlamaz.
kendinizi yıpratmayın. düşünmeyin gitsin.

Siz kendinizi ne kadar anlatırsanız anlatın , karşınızdaki sizi anlamak isteyeceği kadar anlayacaktır.
Boşverin bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…