bu nasıl iş yaa... tuvaletteki bok kadar değerin yok öyle mi.. valla bacım işte gör... bu lafı söyleyen bir adam için aileni ezdin geçtin.. değdi mi sence ? bence önce ananın babanın gönlünü al.. sonra da al eşyalarını git ananın dizinin dibine.. bana bu lafı söyleyen bi adam benim asla kocam olamazdı.. yazık yaa.. ben anamı babamı bırakıp sana siğinacam sen bana bu lafı söyliceksin öyle mi.. o zaman yazıklar olsun senin erkekliğine.. senini gibi bi adam için anamı babamı tepelediğim için de bana yazıklar olsun...
alkisalkisalkisAile konusunda yorum yapamıycam...
Oturuşuna kalkışına karışyorlar diye sen de sert cevaplar verdiysen onlar da senden hoşlanmamakta haklılar...
Sanırım siz saygı sınırlarını çoktaan aşmışsınız....
Bana evlenirken bişey yapmadılar diyorsunuz da kaçarak evlenen imseye bişey yapılmaz zaten bunu bilerek kaçıp evlenmeliydiniz....
Eee ayrı eve çıkmışsınız, neyi bu kadar sorun yapıyorsunuz anlamadım...
Görümcenzin çocuğuna hediye alıp sizinine almıyorlar mı??? Valla insan sevdiğine hediye alır sevmediğine almaz... İlla o benim eltim o görümcem o gelinm diye mecburen hediye almak zorunda değil....
Akrabalarının hiçbiri bizi sevmiyor demişsin, acaba neden???*
bence biraz iğneyi de kendinize batırmanız lazım.....
Saygı görmek için saygı göstermelisiniz....
Ama eşinize diyecek laf blamıyorum size değer vermediğini bu kadar terbiyesizce dile getirebildiğine göre sizi o benzettiği tuvaletteki ... kadar sevmiyor demektir..
Bence eşinzin akrabalarından şikayet edeceğiniz yerde eşinizden dert yanın....
Siz evliliğinizde de evliliğin getirdiği akrabalık ilişkilerinde de saygı sınırlarını çok aşmışsınız..
Ve saygının bittiği yerde de ne evlilik kalır ne başkabişey....
haa bu arada tepki görücem belki ama bu sadece benim hissiyatım, ilk yazınızdan, yazım şeklinizden kullanığınız elimelerden, sizin de eşinizin ailesine karşı sütten çıkmış ak kaşık olmadığınız fikrine kapıldım....
canım sen en büyük hatayı kaçarak yapmışsın.Ailene sırtını çevirmişsin.ailen sana destek olmayacaklarını bıldıklerı ıcın senı ezmeye çalışıyorlar.Anladığım kadarıyla çalışmıyorsun da kendı aılesı ıstemedı oğlumuza kendını baktırıyor mantığında bu ınsanlar.acı ama boyle.yerınde olsam ne yapar eder aılemın gönlünü almaya çalışıp,onlara siz benı ezersenız aılem arkamda izlenimi verirdim.Çünkü ne yazıkki kocanda bu yapıda ki hiçbirşey yapmamış,aılenle barışman ıcın onların gönlünü yapmaya bıle calısmamış.adına çok üzgünüm.
bu nasıl iş yaa... tuvaletteki bok kadar değerin yok öyle mi.. valla bacım işte gör... bu lafı söyleyen bir adam için aileni ezdin geçtin.. değdi mi sence ? bence önce ananın babanın gönlünü al.. sonra da al eşyalarını git ananın dizinin dibine.. bana bu lafı söyleyen bi adam benim asla kocam olamazdı.. yazık yaa.. ben anamı babamı bırakıp sana siğinacam sen bana bu lafı söyliceksin öyle mi.. o zaman yazıklar olsun senin erkekliğine.. senini gibi bi adam için anamı babamı tepelediğim için de bana yazıklar olsun...
Neden eskileri deşip deşip konuşuyorsunuz anlamadım..
Zaten eviniz ayrıymış,bırakın herkes ne hali varsa görsün..
.......................................... derdim aslında ama eşiniz hakkında ne diyeceğimi bilemedim..
Tek tavsiyem var; Boşanın..
zaten en buyuk zorun da bu ailemle baristik hatta simdi onlarda yasiyoruz,ama ne yazikki annem beni artik kizi gibi degil bi yabanci gibi bakiyor.Bizim islerimize karisma,bizim esyalarimiza dokunma,bizim olan herseye izin al DIYOR,ne kadar zoruma gidiyor biliyormusunuz.BAk bazi konularda ne yalan soyleyim kaynanam iyiydi.hatta kocama da dedim senin anan boyle boyle yapmiyor,benimki yapiyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?