Haksızlık bu ya............

yapılan en büyük hata kaçarak evlenmen onların seni ezmesinin sebebi ise arkanda desteğinin olmadığının düşünmeleri.çok kötü bişey eşinin seni desteklememesi ama yapacağında bişey kalmamıs arayı dahada kötü yapabilirsin.düğünüm olmadı diye yazmısın çok üzüldüm ömür boyu içinde kalacak bişey bu

Tamam anlıyorum...
Annenizle anlaşamıyorsunuz..
Eşiniz hakaretler yağdırıyor,şiddet uyguluyor..
Eşinizin ailesi ile görüşmüyorsunuz..
Boşanmaya korkuyorsunuz,çocuğunuzu elinizden alır vs. vs.
Hepsini anlıyorum da artık hayatınızı bir düzen verseniz.
Annenizle oturup konuşsanız,yanlış bir evlilik yaptığınızı onun desteği ile boşanma dileğinizi belirtseniz daha iyi olmaz mı?
Bir işe girersiniz,çocuğunuza anneniz bakar hayatınızı bir şekilde toplarsınız..
Nereye kadar bu sıkıntılardan sadece şikayet ederek yaşayacaksınız ki?

Haklisin biraz ama dayanamiyordum.Dusunsene geldigimden beri diyorlar kocama seni kilibiik yapti,bunlari duyar duymaz benimki bana kersi degisiyor.
Gezmeye gidiyorduk persembe gunu 9 da geldik.Kapiyi acmadan konusuyordu SENI FIR FIR PARMAGINDA OYNATIYOR CUMA AKSAMI NE ISINIZ VAR DISARDA.
merdivenleri yikiyordum,hortum delikmis haberim yok,halilara su sezmis,bi kaynanamin bagirtisini duydum SEYTANLA UGRASIYOR,ICINDE SEYTANLIK VAR,NE HALE GETIRDIN falan filan.
ULTRASYONA GIDCEM BANA HAYIRRRRRRRR GITMEYECEKSIN BITTI DIYOR.bunlarin karsisinda ben nasil susayim ya.daha bunun gibi cooooooooook seyler var.
Gorumcem ben doktora girirken telefonumu alip mesajlarimi okudu,kaynanama arayip soylerken telefondan duydum.Nasil susum?
benim adimi KAMILE bulasiklari yikamaya seviyor cikarttilar.butun bulasiklarini bana yikattilar.

elbiseye gelince insan hic bisiy mi almaz gelinine.???
evlendikten sonra icimde kaldi diye kina gecesi yapmak istedi hanim efendi istanbuldydi BEN KIMSEYE BISIY DEMEM BEN KARISMIYORUM dedi.
ISTANBULA TASINMAK ISTEDIK:KOCAMA DIYOR ";SENI EVLATLIKTAN SILERIM.

OOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

bENIM ANNEMLER ZATEN RUZGAR GIBI HEP SOZUNDEN DONUYORLAR.DEDI ONCELERDE ISTEMIYORSAN BIRAK GEL.BI KAC AY INCE DE DEDIKI BOSANIP BIZIMLE YASAMAYI DUSUNME,ZATEN ABIN BENIM YUZUMDEN EVLENMIYOR,BIDE SANA BAKMAZ ZORUNDA KALMASIN.aRTIK HANGISI GERCEEEEEK BILMIYORUM.AMA ALLAH INSALLAH BENI ANAMA MUHTAC ETMESIN.KOCAMA ETSIN ONA RAZIYIM AMA ANNEME MUHTAC ETMESIN.

bu yazını okuyunca ağzım açık kaldı resmen ...
adam seni anası yüzünden dövüyor sen gidip bu adama anneni şikayet ediyosun inanamıyorum..
çok cahilsin çok...içinde tut ananın yaptıklarını illa adamın kulağına sokmak zorundamısın..

valla yazdıklarından anladığım kadarıyla sorun sende ...
öz annesinin yaptıklarını adamın kulağına sokuyon hemen. kayınvalideni kimbilir nekadar şikayet ettin ki kocanı nefret ettirmişi kendinden...
kocana söyledikleri üzünden asla hak vermedim tabi..
ama annen ne yapsa haklıdır onun zoruna gitmedi mi sen kaçtığında neyap et annenin gönlünü al

Gel dedikleri zaman neden gitmediniz ki?
Ama madem sizi döven adama razısınız evliliğinizden neden şikayet ediyorsunuz?
Devam edin bu şekilde..

ooooooo eşinize hele hele bir de sizi döven,hakaretler eden eşe annenizi şikayet ediyorsanız kusura bakmayın ama işiniz çok zor..akannehir

yaw nasıl anlatmayım anlatmasam kaynana dıyen ınsan bana bısur uıftıra atıyordu.annem de gecenlerde dıyorkı kamıle sana yalandan anlatıyor heralde....

Ben hiçbişey anlamadım bu konudan....
Eşinizin akrabaları sizi sevmiyor size kötü davranıyor
kocanız sizi sevmiyor size saygı duymuyor ve size kötü davranıyor
anneniz sizi sevmiyor size kötü davranıyor....

Allah aşkına etrafınızdaki herkes bu kadar kötü mü yani... Yoksa insanları sizden soğutan bişeyler mi var....
Bir insan durup dururken gelininden nefret etmez, hadi etti diyelim, sevip kaçıracak kadar seven koca durup dururken ne oldu da sizi sevmemeye size b.k kadar bile değer vermemeye başladı... hadi oldu diyelim, hangi anne durup dururken kendi canından parça olan kızına bu kadar öfke dolu olabilir????

Valla bende tam olarak bişey anlamadım ama snırım sizinde diliniz biraz uzun her söylenen lafa patt diye cevap verirseniz eger size bu şekilde davranmaları normal. Sonuçta onlar szin büyüğünüz biraz saygılı olmanız lazım bana sanki size bi eleştiri geldiğinde hemen fevri bi şekilde karşılık veriyormussunuz gibi geldi

bu tür konular açıldığında neden bütün kadınlar evliliğin geneline bakmadan boşanın diyorlar bir evliliği bitirmek hiçte kolay değil ayrıca doğruda değil günlük sinirle yazılar yazılyo buraya ve karşıdan teselli bekleniyor paylaşım rahatlamak için çözüm ve öneri boşanma olmamalı lütfen

Kaçınca kıymetin kalmamış canım yaaa . Bu saatten sonra da bazı şeylerin değişmesi biraz zor .
Sanırım karşı taraf ; nasılsa bı kız bize kaçtı , bizim istediğimizi yapmak zorunda vb. düşünceler besliyorlar senin için . Ailen , senin arkanda olduklarını biraz gösterirlerse , davranışlarda düzelme olabilir diye düşünüyorum .

evlilik diye bisey kalmamis..eski konularinizi hatirliyorum.herkes bu kadar kotu esinizin gozunde de degeriniz yok..kaynananiz size iftira atiyor acaba eski sevgiliniz hakkinda mi biseyler diyor??cunku eski sevgilinizle gorusuyordunuz.yanlis hatirlamiyorsam.dilinizin oldugunu soylemistiniz sizin yerinizde olsam calisirim kendi hayatimi devam ettiririm boyle rezil bi hayatla nereye kadar gider?

Boşanmanın ne kadar zor olduğunu ben de az çok biliyorum naçizane...
Ancak şiddet gören,hakaret işiten kadına "aman kocandır,alttan al,normal bunlar vs vs." diyemem ben..:hulya:

İyice yüzgöz olmuşsunuz siz baştan beri arkadaşım
Bana eşim tuvaletteki ... kadar değerin yok dicek ben o evde tek saniye durcam öylemi...
Bu nasıl ağır bir laftır yahu
Bak arkadaşım sana bu lafları eden ve ailesi için seni ezen bu adam için evden kaçıp kendi aileni yok ettin
Eminim şuan pişmansındır
ikinci çocuk yapma derim ben.
eğer bu şekilde ağır konuşmaya devam ederse evliliğini tekrar gözden geçir derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…