Aile konusunda yorum yapamıycam...
Oturuşuna kalkışına karışyorlar diye sen de sert cevaplar verdiysen onlar da senden hoşlanmamakta haklılar...
Sanırım siz saygı sınırlarını çoktaan aşmışsınız....
Bana evlenirken bişey yapmadılar diyorsunuz da kaçarak evlenen imseye bişey yapılmaz zaten bunu bilerek kaçıp evlenmeliydiniz....
Eee ayrı eve çıkmışsınız, neyi bu kadar sorun yapıyorsunuz anlamadım...
Görümcenzin çocuğuna hediye alıp sizinine almıyorlar mı??? Valla insan sevdiğine hediye alır sevmediğine almaz... İlla o benim eltim o görümcem o gelinm diye mecburen hediye almak zorunda değil....
Akrabalarının hiçbiri bizi sevmiyor demişsin, acaba neden???*
bence biraz iğneyi de kendinize batırmanız lazım.....
Saygı görmek için saygı göstermelisiniz....
Ama eşinize diyecek laf blamıyorum size değer vermediğini bu kadar terbiyesizce dile getirebildiğine göre sizi o benzettiği tuvaletteki ... kadar sevmiyor demektir..
Bence eşinzin akrabalarından şikayet edeceğiniz yerde eşinizden dert yanın....
Siz evliliğinizde de evliliğin getirdiği akrabalık ilişkilerinde de saygı sınırlarını çok aşmışsınız..
Ve saygının bittiği yerde de ne evlilik kalır ne başkabişey....
haa bu arada tepki görücem belki ama bu sadece benim hissiyatım, ilk yazınızdan, yazım şeklinizden kullanığınız elimelerden, sizin de eşinizin ailesine karşı sütten çıkmış ak kaşık olmadığınız fikrine kapıldım....
Tamam anlıyorum...
Annenizle anlaşamıyorsunuz..
Eşiniz hakaretler yağdırıyor,şiddet uyguluyor..
Eşinizin ailesi ile görüşmüyorsunuz..
Boşanmaya korkuyorsunuz,çocuğunuzu elinizden alır vs. vs.
Hepsini anlıyorum da artık hayatınızı bir düzen verseniz.
Annenizle oturup konuşsanız,yanlış bir evlilik yaptığınızı onun desteği ile boşanma dileğinizi belirtseniz daha iyi olmaz mı?
Bir işe girersiniz,çocuğunuza anneniz bakar hayatınızı bir şekilde toplarsınız..
Nereye kadar bu sıkıntılardan sadece şikayet ederek yaşayacaksınız ki?
zaten en buyuk zorun da bu ailemle baristik hatta simdi onlarda yasiyoruz,ama ne yazikki annem beni artik kizi gibi degil bi yabanci gibi bakiyor.Bizim islerimize karisma,bizim esyalarimiza dokunma,bizim olan herseye izin al DIYOR,ne kadar zoruma gidiyor biliyormusunuz.BAk bazi konularda ne yalan soyleyim kaynanam iyiydi.hatta kocama da dedim senin anan boyle boyle yapmiyor,benimki yapiyor,
nerede yaşıyorsunuz ? Yaşınız kaç
bENIM ANNEMLER ZATEN RUZGAR GIBI HEP SOZUNDEN DONUYORLAR.DEDI ONCELERDE ISTEMIYORSAN BIRAK GEL.BI KAC AY INCE DE DEDIKI BOSANIP BIZIMLE YASAMAYI DUSUNME,ZATEN ABIN BENIM YUZUMDEN EVLENMIYOR,BIDE SANA BAKMAZ ZORUNDA KALMASIN.aRTIK HANGISI GERCEEEEEK BILMIYORUM.AMA ALLAH INSALLAH BENI ANAMA MUHTAC ETMESIN.KOCAMA ETSIN ONA RAZIYIM AMA ANNEME MUHTAC ETMESIN.
ooooooo eşinize hele hele bir de sizi döven,hakaretler eden eşe annenizi şikayet ediyorsanız kusura bakmayın ama işiniz çok zor..akannehir
Gel dedikleri zaman neden gitmediniz ki?
Ama madem sizi döven adama razısınız evliliğinizden neden şikayet ediyorsunuz?
Devam edin bu şekilde..
bu tür konular açıldığında neden bütün kadınlar evliliğin geneline bakmadan boşanın diyorlar bir evliliği bitirmek hiçte kolay değil ayrıca doğruda değil günlük sinirle yazılar yazılyo buraya ve karşıdan teselli bekleniyor paylaşım rahatlamak için çözüm ve öneri boşanma olmamalı lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?