• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksızlık değil mi başıma gelen..

Bizimki de 30 kişiye yapıyor öyle çok değil yani.sadece 2 öğün yapıyor ve 5te çıkıyor. E ama sizde 5 sene bu maaşa eyvallah demişsiniz, şimdi kendinizi aşçıyla kıyaslıyorsunuz. İşverenler böyledir, istemezsen vermezler. Yeni iş bakın kendinize, tecrübe kazanmışsınız artık. Daha iyi şartlarda bi firmaya geçebilirsiniz.

daha iyi şartlarda iş buldum ama evimi taşımam gerekcek ne yapmam gerek onu bilmiyorum

çok rahat bulursun
yıldırım tarafı güzel
erikli mimiar sinan o taraflar da güzeldir (yıldırımın semtleri bu saydıklarım)
gürsu da güzeldir meyvesi sebzesi boldur
kestel iyidir sanayı bölgeleri var her ikisinin de

önmuhasebe 1.100 tl iş bursa için nasıl iyi mi

bence gayet iyi
zaten ön muhasebede fiyatlar hep öyle

yıldırım için arkadaşın fazla abartmış yıldırım bursa'nın en büyük ilçesi
bazı semtleri iyi değildir sadece
mahalleleri yani

hadi ya iyi ise ordan ev bile alabilirim belli bir birikimim var geri kalanı kredi çekerim
o kadar çalışma şevkim kırıldıki burda sabahtan beri başım çatlıyor,
maaşımı yükselteceklerine de yılbaşında umudum yok

bence yemek yapan bayanın maaşı normal de..sizinkisi çok düşük..bunca yıl çalış artırma olmamış....söylemekte fayda var....olmuyorsa başka işlere bakının....

bence yemek yapan bayanın maaşı normal de..sizinkisi çok düşük..bunca yıl çalış artırma olmamış....söylemekte fayda var....olmuyorsa başka işlere bakının....

evet olmadı yılardır senede 1 kere zam oda 40 60 arası ortalama
evet kadına lafım yok ne istediğini biliyo benim gibi kimse davranmasın,iyi niyet suistimal

Tercih meselesi..
Siz maaşın lafını etmeyip uyumlu olmayı tercih etmişsiniz.
Bu kişi de ben bunu isterim vermezseniz de kabul etmem demiş.
Yani haksızlığı kendi kendinize yapmışsınız bu kadar yıl belli bir maaş talebinde bulunmayarak :ssz:

Back
X