- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Aynı işyerinde çalıştığım bir hamile bayan daha var. Aynı haftadayiz. Tek farkımız onun ikiz olmasi. Şimdi bugün gitmiş 30 gün rapor almış. Haliyle onun işleri De bir kısım bana yüklenecek. Doğuma kadar raporla geciricem diyor bebeklerde herhangi bir sıkıntı yok. Hamileliginde de sıkıntı yok. Eşi annesi vs yanında. Bense hep tek başımayim eşim güvenlik görevlisi ve aylardır güneyDoğuda. Hamilelik boyunca yalnız kaldım. Yine yalnızım
Ben rapor almadım. Karda kışta herseyi tek başıma halletmeye çalışıyorum. Yere kayip Düşmemeye çalışıyorum çünkü kimsem yok. Sırf hamileyim diye o kadar rapor almayi etik de bulmuyorum. Şimdi hanımefendi rahatına bakacak diye bana bu yapılan haksızlık değil mi ? İlla bende mi almaliyim gidip ?
Is hukukunda 2 iz hamileliklerde sanırım fazlaca gün rapor hatta fazlaca gün doğum izni de veriliyor bu konuda yapabileceğiniz bisey yok o hakkını kullanıyor sadece.Aynı işyerinde çalıştığım bir hamile bayan daha var. Aynı haftadayiz. Tek farkımız onun ikiz olmasi. Şimdi bugün gitmiş 30 gün rapor almış. Haliyle onun işleri De bir kısım bana yüklenecek. Doğuma kadar raporla geciricem diyor bebeklerde herhangi bir sıkıntı yok. Hamileliginde de sıkıntı yok. Eşi annesi vs yanında. Bense hep tek başımayim eşim güvenlik görevlisi ve aylardır güneyDoğuda. Hamilelik boyunca yalnız kaldım. Yine yalnızım
Ben rapor almadım. Karda kışta herseyi tek başıma halletmeye çalışıyorum. Yere kayip Düşmemeye çalışıyorum çünkü kimsem yok. Sırf hamileyim diye o kadar rapor almayi etik de bulmuyorum. Şimdi hanımefendi rahatına bakacak diye bana bu yapılan haksızlık değil mi ? İlla bende mi almaliyim gidip ?
Konu başlığına göre haksızlık değil böyle bir hakkı var kullanıyor kendini yormuyor superman değil sonuçta siz de böyle bu kadar çok şeyi tek başınıza başarınca madalya kazanmayacaksınız etik bulup siz de rapor alıp kendi rahatınıza bakacaktınız....Sırf hamileyim diye o kadar rapor almayi etik de bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?