- Konu Sahibi zorlusvdali
-
Bugün sevdiğim bana kırıldı:çok üzgünüm: nedeni ben onunla telefonda konuşurken diğer telefon çaldı açtım yeğenimle konuşuyordum sevdiğim slm söyle dedi bende yeğenime slmı var dedim kimin dedi bende bitürlü msnde çookluya alamadığım varya sizi dedim oda anladı zaten hemen kiminle konuştuğumu tamam o zaman teyze sen konuş ben sonra ararım dedi kapattım sevdiğime döndüm oda bana dedi ki ben sana diyrum ki eniştenin slmı var de dedim ama sen demedin demekki bana değer vermiyosun yeğenine dahi enişten diyemedin dedi:çok üzgünüm: ama hakkaten olay öyle diil
ben ona değer verdiğim için ailemi bile karşıma aldım ki her seferinde kendide bunu biliyodu:1no2: ona değer vermesem onunla olmazdım ona değer vermesem önemsemezdim ona değer vermesem neden böyle duygusal olayımsenağlama ama anlatamıyorum galiba ifade edemiyorum offffffbenneyaptımki soonumuz nolcak böyle:uhm:
arkadasa sormussunuz gerci ama burdayken cvp vereyım istedım..belki oda benim gibi 'bitürlü msnde çookluya alamadığım' ne demek istediğinizi anlamamıştır:umursamaz:
cnm eylulvebaris bunu kastetmiyoKIZILCIKLI .!.:arkadasa sormussunuz gerci ama burdayken cvp vereyım istedım..
msnde konferas denilen butona basılınca msn kişi listenden istedıgın kişileri aynı anda 3-5 kısı ile hep birlikte konusabilıyorsun..konu sahıbı arkadas bunu yapamamıs .. yegenınede oyle acıklama geregi duymus..
bana göre öncelıkle enıste dıyebılmesı için parmagında yuzuk olması sart senı ailenden istemesı sart yanı boyle basit gereksız triplere girmesi yersiz olmuş..
sana okadar ahkam kesmeyi bilcegine önce seni istemeyı bilseymiş..sen aileni sevdıgın için karsına almıssın ailenın haberi var iyi guzel..ama o senın için ne yaptı?? senı ailenden isteyememesi için ne gibi engelleri var..askerlıkmı okuyormu nedir yani?? madem bu kadar ciddisiniz ve enişte demeni istiyor senin baskalarına karsı onu anlatırken.
bence burda sen haklısın ve gereksız bi kapris olmus onunkısı burda.
arkadasa sormussunuz gerci ama burdayken cvp vereyım istedım..
msnde konferas denilen butona basılınca msn kişi listenden istedıgın kişileri aynı anda 3-5 kısı ile hep birlikte konusabilıyorsun..konu sahıbı arkadas bunu yapamamıs .. yegenınede oyle acıklama geregi duymus..
sevgilim benden bahsederken "bitürlü msnde cokluya alamadigim varya" dese
naparim düsünemiyorum bile
ama hic iyi seyler olmaz onu söyleyebilirim :1closedeyes:
kusura bakma cnm ama o hakli
cnm eylulvebaris bunu kastetmiyo
sevgilisi hakkinda neden "cokluya alamadigim varya" demesine takilmis bence
Enişte derken kendini kıymete bindirmek istemiş sizde sanki bilir gibi basit bir ifade kullanmışsınız.
Bence haklı..
yorumun için teşekkür edrm canım.Ama varya yeğenim evden arıyordu beni ve bende ablam yanındadır diye açıkça sölemek istemedim gerçekten:çok üzgünüm: kasıtlı olarak yapmadım yani...
bence çok gereksiz bi trip olmuş çok çocukça.. bu sizin kişilik yapınız aile yapınızla ilgili. herkes ailesinden birine sevgilisini rahatça anlatamaz yiğeni bile olsa. ben de anlatamam. ama erkekler maşşalah yedi sülalaerine anlatabiliyorlar sevgilim telefonda bile annesine beni anlatıyor. onlar bu konuda çok rahat yetişiyorlar. ama seni anlaması lazımdı. sanırım kız kardeşi fln yok çok belli. sonç: sen haklısın :)
Ee kasıtlı yapmışsın işte ablan duymasın diye..??
Söyle bunu sevgiline ablam vardı o sebepten öyle dedim de..
bazen insan böyle şeylere takılabiliyor. kendi aranızda olsa neysede 3. biri girdi mi bide yaşça küçük biri olunca sorun çıkmış demek kii.. ben enişteye hak veriryorum canım...:1closedeyes:
Ben sevgilinizin yerinde olsam açıkcası ben de kırılırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?