haksızlık ettiğini düşünüyorum :(

haksızlık mı ediyorum ?:(

• Ankete Katılan
    26
Bişe olmaz canım. Düzelir aranız. Ama azcık nazlanır tabii sana :) Send ebir türlü o karşılaştıramadığın yeğenini ve sevgilini bir araya getir msn de. Yeğeninde enişte derse tamamdır

Hiç sorun edilecek bi mevzu değil :bbo: bırakın kendi nasıl anlamak istiyorsa öyle anlasın..
Siz ona açıklama yapmak zorunda değilsiniz..
Herşeyin bi zamanı var belki söylemeye çekindiniz yada o an heyecandan söyleyemediniz
İnsanlık hali olur öyle şeyler.. Çok büyütmemek, çocuk gibi davranıp darılmamak gerektiğini düşünüyorum lmaz:
Sizde sıkmayın canınızı kaydirigubbakcemile5

mesanede çokluya alamadığım varya-tatlicadiarzu-resmen dış kapının mandalı yapmışsın adamı:umursamaz:..iplemediğin biri konumuna dönüştüren bi cümle
ankete oy vermedim..ama haklı

mesanede çokluya alamadığım varya-tatlicadiarzu-resmen dış kapının mandalı yapmışsın adamı:umursamaz:..iplemediğin biri konumuna dönüştüren bi cümle
ankete oy vermedim..ama haklı

Mesane değil kız mesene hatta msn sempatiksalakcinni

Konuya gelince,bence de çocuk haklı arkadaşım.

Msn de çoklu ortama alamadığım lafı öylesine bir laftır bence.Dış kapının mandalı gibi birşey işte.

Sevgilim deseydin.

Enişte lafı gereksiz olurdu çünkü ortada ciddiyet namına fol yok yumurta yok neyin eniştesiymiş

düzeltmen için çok güldüm yaakaydirigubbakcemile3 yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim canıma.s

enişte olamamış daha ama sen öyle deseydin o gururlanacaktı.sen de haksız değilsin ama.gaf olmuş sadece.bence üstüne gitme.güzellikle o an boş bulunup öyle dedim de.ona verdiğin önemi,değeri bunlarla değil ailene rest çekmenle ölçmesini söyle.ayrıca çok da gereksiz bi küslük olmuş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…