- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ama zaten 2 haftadır ailesiyle vakit geçiriyo doya doya, ben müsait olsam biliyorum ki benimle de gecirecekti ama ben izin alamadım, zaten yapcak bişey yok ben o akşam evdeyim dedi mecbur bende gtcemSevıyosunuz özlıceksınız bu bellı.
Ama oda gurbete gıdecegı son gunu aılesı eşi dostuyla gecırmek ıstemesı normal.
Hem bakı sızede demıs senıde orada gormek ıstıyorum dıye.Bence gıdın aılesıyle beraberde olsa yanında olun.
işten daha gecen hafta izin aldım 3 ay oldu bu işe gireliSevgilinin son gece ailesiyle olması normal olan. O gün işe gitme izin al.Gündüz beraber vakit geçirin akşamda ailesiyle olsun.
acil durumlar çıkabiliyor bir günlük izin alırsın olmayacak gibiyse hastaneye gideceğim dersinişten daha gecen hafta izin aldım 3 ay oldu bu işe gireli
Ama senın ızın alamamıs olmanın sorumlusu o degıl kı.En makul olanı bu aılesıde yanında olsun sende ol bu kadar basıt.Tez zamanda hayırlısıyla gorevı bıterde kavusursunuz.Ama zaten 2 haftadır ailesiyle vakit geçiriyo doya doya, ben müsait olsam biliyorum ki benimle de gecirecekti ama ben izin alamadım, zaten yapcak bişey yok ben o akşam evdeyim dedi mecbur bende gtcem
Geçen hafta zaten hastaneye gidiyorum diye izin aldım, üstelik o benim çarsamba günü izin almamı istiyor ailesiyle birlikte ankaraya havaalanına gelmemi istiyoracil durumlar çıkabiliyor bir günlük izin alırsın olmayacak gibiyse hastaneye gideceğim dersin
Sevgilim salı akşamı full evde olmak istiyo sende gel hep birlikte yemek yiyelim çay içelim diyo ama dediğim gibi evden en geç 9 da kalkmamız lazım ki ben 11 de evde olabileyim...Ya zaten saatine kadar yazmışsın .
Onunla baş başa geçireceğim bir saat bile yeter de demişsin ...
O zaman 18:30 da işten çıkıp akşam 2 saat beraber olun . Sonra sen evine .... o da evine...
O geceyi ailesi ile geçirsin 22:00 den sonra .
Yani yolda git gel harcayacağınız zamanı bir yerlerde baş başa oturup harcayın .
Ha yok illa akşam yemeği olacak ailemle olmalıyım derse ... o zaman o yemeğe teşrif eder mecbur , erken kalkar ; dönüş yolunda baş başa olursunuz .
Alternatif üretin , kavga değil :)
BarıştıkSiz ayrilmamismiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?