Haksızlık mı ediyorum ? Yorumlarınızı bekliyorum

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Günaydın hanımlar, bir süredir yoktum buralarda ama ne yazık ki dertler fazla arayı sevmiyor...
Konuma gelecek olursak sevgilim polis memuru çarşamba günü Şırnak Cizre ye gidiyo. Şark görevi için, 3 yıl orda kalacak.
2 haftadır da izinli normalde farklı şehirlerdeyiz ama izinli olduğu için 2 haftadır ailesinin yanında yani aynı şehirdeyiz. Ama gel gelelim ben hem çalışıyorum hemde köyde oturuyorum...
Akşam 6 bucukta çıkıyorum işten çıkar çıkmaz otobüse biniyorum oda son otobüs.

Durumlar böyle olunca sevgilimle görüşemedik pek doğru düzgün bu izin sürecinde. Bende sadece pazarları izinliyim ama ogün de ailemden izin alıpta merkeze gezmeye inme imkanım yok zaten köy 1 saat uzak.
Her neyse ben geçtiğimiz çarsamba günü zar zor işyerinden izin aldım ogün görüştük sevgilimle.

Şimdi de çarşamba günü sabah 6da gidecek bende ailemden iş yemeği var arkadasta kalmam gerek diye salı günü akşamı için izin almaya çalışcam. Ama salı akşamı sevgilimin evinde olmak istemiyorum. Çünkü o akşam ailesi komşuları arkadasları herkes orda olcak ve biliyorum ki o babası dayıları amcaları arkadaslarıyla bi köşede oturacak bende annesi komşuları falan... Gitmeden önceki son akşamında geçireceğimiz 1 saati de böyle ona uzaktan bakarak geçirmek istemiyorum. O akşam ikimiz bişeyler yapalım yalnız olalım istiyorum. Oda ayıp olur herkese diyor. Ama zaten 2 haftadır ailesiyle arkadaslarıyla doya doya vakit geçirdi benden başka herkesle..
O akşamı da sadece ikimize ayırsa ne olur sanki, dün akşam tartıştık sende önemlisin benim için ama o akşam evde olmam lazım ve senide görmek istiyorum orda diyo ama ben zaten 6 buçukta işten çıkıyorum onların evine gitmemiz saat 8i bulacak 1 saat oturup 9 da kalkmamız lazım benim en geç 11de evde olabilmem için...

Böyle yapınca beni yeterince sevmediğini özlemeyeceğini bana yeteri kadar değer vermediğini düşünüyorum.
Ne yapmam lazım bana yardımcı olun hanımlar

Sevıyosunuz özlıceksınız bu bellı.
Ama oda gurbete gıdecegı son gunu aılesı eşi dostuyla gecırmek ıstemesı normal.
Hem bakı sızede demıs senıde orada gormek ıstıyorum dıye.Bence gıdın aılesıyle beraberde olsa yanında olun.

Sevgilinin son gece ailesiyle olması normal olan. O gün işe gitme izin al.Gündüz beraber vakit geçirin akşamda ailesiyle olsun.

Siz Pzt. için ailenizden izin alın ve Pzt. gününü birlikte geçirin. Salı da ona ve ailesine kalsın. Çarşamba sabahı yola çıkacak birine salı günü ailenle görüşme benle görüş demek abesle iştigal. Adam zaten memleketin bir ucuna ve tehlikeli bir sınıra gidiyor. Ailesi tabi ki son gün yanında olmak ister. Hem yolculuk hazırlığı falan olur bilmem ne. Bu durumdan değersizlik hissi nasıl çıkardınız anlamadım

Ama zaten 2 haftadır ailesiyle vakit geçiriyo doya doya, ben müsait olsam biliyorum ki benimle de gecirecekti ama ben izin alamadım, zaten yapcak bişey yok ben o akşam evdeyim dedi mecbur bende gtcem

Ya zaten saatine kadar yazmışsın .

Onunla baş başa geçireceğim bir saat bile yeter de demişsin ...

O zaman 18:30 da işten çıkıp akşam 2 saat beraber olun . Sonra sen evine .... o da evine...

O geceyi ailesi ile geçirsin 22:00 den sonra .

Yani yolda git gel harcayacağınız zamanı bir yerlerde baş başa oturup harcayın .

Ha yok illa akşam yemeği olacak ailemle olmalıyım derse ... o zaman o yemeğe teşrif eder mecbur , erken kalkar ; dönüş yolunda baş başa olursunuz .

Alternatif üretin , kavga değil :)

Başbaşa planı pazartesi için yapın. Son akşam ailesiyle olmak istemesi normal. Üstelik onun için gelen akrabalar olacaktır. Usülen normal olan budur.
Hem akşam son araç 6 buçuktaysa sen o akşam nasıl 11 de evde olacaksın? Eğer seni o bırakacaksa bu planı 2 haftalık süreçte de yapabilirdiniz.

Siz kendinizce çok haklısınız baş başa özel vakit geçirmek istiyorsunuz ama Şırnak Cizre diyorsunuz lutfen onu ve ailesini de anlayın çok zor bir bölgeye gidiyor son gecesinde anne babasının da onun yanında olmak hakkı bu süreçte de tartışıp yipratmayin karşınızdaki. Size muhakkak değer veriyor ki o akşam sizinde orda ailesiyle olmanızı istiyor. Üzmeyin kendinizi

Ama zaten 2 haftadır ailesiyle vakit geçiriyo doya doya, ben müsait olsam biliyorum ki benimle de gecirecekti ama ben izin alamadım, zaten yapcak bişey yok ben o akşam evdeyim dedi mecbur bende gtcem
Ama senın ızın alamamıs olmanın sorumlusu o degıl kı.En makul olanı bu aılesıde yanında olsun sende ol bu kadar basıt.Tez zamanda hayırlısıyla gorevı bıterde kavusursunuz.

evine gelenlere ne desin,?kız arkadaşımla görüşeceğiz,siz gidin mi?ben ce de siz pazartesi gidin,salı onlarla bir arada olsun.

Sevgilim salı akşamı full evde olmak istiyo sende gel hep birlikte yemek yiyelim çay içelim diyo ama dediğim gibi evden en geç 9 da kalkmamız lazım ki ben 11 de evde olabileyim...

Pazartesi günü için de ailenden izin al. Pazartesi gecesini başbaşa geçirin.
Salı akşamıni da onun ailesiyle geçirin. Son gece evinde ailesiyle olmak istemesi normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…