Haksızlık mı ediyorum ?

smysmy1

Ay ben gülerim
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
141
138
103
Merhaba hanımlar,
Benimkisi aslında bir dert degil ama haksizlik mı ediyorum yoksa gerçekten ortada bir sorun mu var bunu öğrenmek istedim. Konu cok klişe;kayınvalide.
Direk bu akşam olanla söze başlıyım, kayınvalidemle altı üstlü oturuyoruz eşim isten gelince ilk önce muhakkak annesinin kapısını çalar daha sonra eve gelir. Bu huyunu seviyorum çünkü annesine değer vermeyen esine de değer vermez üstelik anne adayı esine. Mesele su; yine isten geldi annesine uğramis ve belinin cok agridigindan bahsetmiş. Sonra eve geldi direk yemeğe oturduk bana da söyledi annemden krem aldım yemekten sonra masaj yapar misin dedi tabi dedim. Daha sofrayı toplamadan cat kapı annesi geldi. Esim lavabodaydı ben üzerime ne geçireceğimi sasırdım, Cunku ben bakımsızlıktan haz etmem esime gerektiği gibi süslenirim ama o halde kayınvalidem de olsa beni öyle görmemeli. İçeri girdi oglum sana havlu getirdim isitiyim ver kremi masaj yapıcam dedi. Bende anne bana da söyledi masaj yapmamı istedi dedim. Biraz yüzü duştu hıı tamam o zaman dedi gitti. Yanı bu nedir ? Sagolsun yemek yiyecek vaktimizi bize bıraktı hemen çıkıp gelmiş. Pazar günleri kahvaltıya başlamadan önce de yapıyo bunu. Hani Bi gun gecelikle veya mini etekle kapıyı acıcam ama bana yakışmaz o tavır. Surekli beraber olmak istiyo hergun onlarda yemek yesek gıkı çıkmaz. Haksızlık mı ediyorum yoksa gerçekten abartıyor mu?

Yani oğluna yardım etmek istemiş. .
Hamilesiniz fazla mi alinganlik ettiniz acaba

yani ne vardı üzernizde ne giymek istediniz bunu bir söyleyin
Üzerimde ne olduğu onemli degil örneğin insanlar taytı sokakta cok rahat giyip dolanırken ben taytla bile o kapıyı açarken Bi cekinirim çünkü o kayınvalide.

Oglunu düsünmesi iyi de. Koskoca adam evlenmis gitmis. Biraksinda karisi düsünsün havluyu kremi. Bende rahatsiz olurdum sahsen.

Olabilir tabi en ufak seye ağlarken en ufak seye alınabiliyorum su donem

Evet hamilelikte bu gibi şeyler normal her anne adayı bunu tadabiliyor. Ama bu kadar küçük mevzuyu düşünüp bebisi de uzmeyin bence. Sağlıkla kucaginiza alırsınız inş

telefon sapıkları der ya üzerinde ne vaaar diye sorasım geldi bence o şekilde görsün belki birden dalmamayı öğretir bu durum ona deneyin derim

açııılınn ben hamileyiiiim diyerekten ağlamak ve alınganlığı sorun yapmayın(kendinizi üzmemek ve kafaya takmamak sartıyla) idare etsinler bu normal bir süreç hamilelikte her şeye ağlamak çok faydalıymış ya çocuk için ya da anne için tam orasını hatırlamıyorum ama öyle.

Oglunu düsünmesi iyi de. Koskoca adam evlenmis gitmis. Biraksinda karisi düsünsün havluyu kremi. Bende rahatsiz olurdum sahsen.
evet rahatsızlık duydum bende, ister istemez acaba oğluyla ilgilenmeyeceğimi mi düşündü diyorum

Anlıyorum seni haklısında ama bu bi sorun gibi gelmedi. Kayinvaliden büyütecek bi tip değilse takma kafana ama kapıyı çalan herhangi biri de olabilirdi. Ben de senin gibiyim. Çoğu zaman evde rahat olmayı cicili bicili giyinmeyi seviyorum :) ama her an kapı çalmaya musait oldugundan hazırda pratik bi kıyafet yatak odasında asılı durur. Ayrıca bebiş olduktan sonra bu ziyaretler daha da sıklaşacak. Kıyafet konusunu dert ediyosan bi süre sorun yaşayabilirsin. Ya da hem eşinin de beğenecegi hem kapıyı açtığında mahcup olmayacagin kıyafetler kullanabilirsin. Şık olmak için ille de dekolte şart değil

deniyecegim :)

Evet Bebekten sonra daha siklasacaginin farkındayım üstelik bana yardımı da olur. Ama en azından su 3-4 aylık donemi anlayışla karşılamasını beklerdim. Evleneli de henüz 1 buçuk yıl oluyor

Evet Bebekten sonra daha siklasacaginin farkındayım üstelik bana yardımı da olur. Ama en azından su 3-4 aylık donemi anlayışla karşılamasını beklerdim. Evleneli de henüz 1 buçuk yıl oluyor

İşte biz bekliyoruz da... Diyaloğunuz sağlamsa konuşmayı ya da ima etmeyi dene. Yoksa onun aklına geleceğini sanmam. Yani bi tek ona mahsus değil, böyle alışmış olan kimse durduk yere ziyaret alışkanlıgindan vazgeçmez...

Bi de senin yapmayacağını dusunmemistir de anne olarak rahatsız olduğunu bilerek ilgilenmemek zoruna gidebilir. Biz eşler bu saatten sonra ben varim yaparim diye düşünüyoruz. Ama bu yaşa gelene kadar her şeyiyle anneleri ilgileniyodu. Çocuğun doğduktan sonra daha iyi anlarsin. İnsanın içi bi rahat etmiyo gibi oluyo evladı hastayken.

altlı üstlü oturunca böyle oluyor işte. güzel cevap vermişsin canım. herkes yerini bilsin. bundan sonra daha dikkat eder.

Ben ortada bır sorun görmedım...evet ınce dusunememıs hemen gelmış...ama sonucta eve gelır gelmez sızı baska turlu bulacagını dusunememıstır ....baska turluden kastım bır gecelıkten tutunda bırlıktelıge kadar
ustelık hamılesınız...bu durumda aklına bıle gelmez bence
ama pazar kahvaltıdan once gelıyors ao bıraz sıkıntı tabı

Üzerimde ne olduğu onemli degil örneğin insanlar taytı sokakta cok rahat giyip dolanırken ben taytla bile o kapıyı açarken Bi cekinirim çünkü o kayınvalide.

ama işte haksızlık mı ediyorum abartıyor muyum sorusunun cevabı orda gizli

altlı üstlü oturursanız ev hali ile birbirinizi görmeniz de olağandır bana göre

haa kv nin krem sürmeye gelmesi tabii garip, zira madem o sürecekti evinde sürseymiş; kremi eline verip göndermeseymiş oğlunu

ilgili anne damarı tutmuş sonra

mesafeyi koymak zor; bir de siz giderken onlara telefon vs ediyor musunuz size geleceğim uygun musunuz diye

yoksa yukarı çıkarken uğrayıveriyor musunuz

kv senin kıyafetinden rahatsız olacağını vs düşünemez açıkça söyle çat kapı gelme rahatsızım, üstümü başımı düzelteyim öyle gel vs diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…