Üzerimde ne olduğu onemli degil örneğin insanlar taytı sokakta cok rahat giyip dolanırken ben taytla bile o kapıyı açarken Bi cekinirim çünkü o kayınvalide.yani ne vardı üzernizde ne giymek istediniz bunu bir söyleyin
Olabilir tabi en ufak seye ağlarken en ufak seye alınabiliyorum su donemYani oğluna yardım etmek istemiş. .
Hamilesiniz fazla mi alinganlik ettiniz acaba
Haklı olabilirsinizAlt üst oturmanın olayı da bu. Abartıcak bişey göremedim
Olabilir tabi en ufak seye ağlarken en ufak seye alınabiliyorum su donem
Tesekkur ederim cok sağolunEvet hamilelikte bu gibi şeyler normal her anne adayı bunu tadabiliyor. Ama bu kadar küçük mevzuyu düşünüp bebisi de uzmeyin bence. Sağlıkla kucaginiza alırsınız inş
evet rahatsızlık duydum bende, ister istemez acaba oğluyla ilgilenmeyeceğimi mi düşündü diyorumOglunu düsünmesi iyi de. Koskoca adam evlenmis gitmis. Biraksinda karisi düsünsün havluyu kremi. Bende rahatsiz olurdum sahsen.
deniyecegim :)açııılınn ben hamileyiiiim diyerekten ağlamak ve alınganlığı sorun yapmayın(kendinizi üzmemek ve kafaya takmamak sartıyla) idare etsinler bu normal bir süreç hamilelikte her şeye ağlamak çok faydalıymış ya çocuk için ya da anne için tam orasını hatırlamıyorum ama öyle.
Evet Bebekten sonra daha siklasacaginin farkındayım üstelik bana yardımı da olur. Ama en azından su 3-4 aylık donemi anlayışla karşılamasını beklerdim. Evleneli de henüz 1 buçuk yıl oluyorAnlıyorum seni haklısında ama bu bi sorun gibi gelmedi. Kayinvaliden büyütecek bi tip değilse takma kafana ama kapıyı çalan herhangi biri de olabilirdi. Ben de senin gibiyim. Çoğu zaman evde rahat olmayı cicili bicili giyinmeyi seviyorum :) ama her an kapı çalmaya musait oldugundan hazırda pratik bi kıyafet yatak odasında asılı durur. Ayrıca bebiş olduktan sonra bu ziyaretler daha da sıklaşacak. Kıyafet konusunu dert ediyosan bi süre sorun yaşayabilirsin. Ya da hem eşinin de beğenecegi hem kapıyı açtığında mahcup olmayacagin kıyafetler kullanabilirsin. Şık olmak için ille de dekolte şart değil
Evet Bebekten sonra daha siklasacaginin farkındayım üstelik bana yardımı da olur. Ama en azından su 3-4 aylık donemi anlayışla karşılamasını beklerdim. Evleneli de henüz 1 buçuk yıl oluyor
Üzerimde ne olduğu onemli degil örneğin insanlar taytı sokakta cok rahat giyip dolanırken ben taytla bile o kapıyı açarken Bi cekinirim çünkü o kayınvalide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?