- 15 Ağustos 2014
- 260
- 128
- 53
- 34
- Konu Sahibi massiveattack
Benim yaklaşık 4-5 senelik bi arkadaşım var. son 3 senedir en yakın arkadaşım hatta. Yani devamlı dipdibe ve ne olursa birbirimize anlatan insanlarız. Ama son bi senedir ne zaman bu arkadaşımla bi şeyler paylaşsam herşey bi anda ters gitmeye başladı. Mesela bi gün içimden geldi cupcake yapayım diye yaptım sonra buna fotoğrafını attım, oha bu yapılır mı şu an nasıl canım istedi tarzı bişeyler söyledi aradan yarım saat anca geçmiştir cupcakelerin olduğu tabak durduk yere elimden kaydı düştü. Ya da mesela laf arasında yarın şuraya şuraya gidicem dedim,ertesi gün saçma sapan bi sebepten gidemedim falan. Bunun gibi bi çok olay daha var. Özellikle bi şeyi çok isteyip de hevesli hevesli ona anlatıyosam sonra o iş bi şekilde bozuluyo ve artık nazar mı diyim kötü enerji mi diyim öyle şeylerden şüphelenmeye başladım. Aslında aramız çok iyi, devamlı birbirimize gider geliriz,alışverişe gideriz sevgililerle ilgili şeylerde ilk birbirimize anlatırız falan.. Ama bu son şeyler çok aklıma takılıyo ve bi yandan da ona haksızlık yaptığımı da düşünüyorum. Sonuçta benim kötülüğümü istiycek biri de değil. Ama biraz soğudum ve güzel şeyler olucağı zaman öncesinde ona söylemeye korkuyorum yine işler ters gider vs diye. Sizce paranoya mı yapıyorum?