Haksızlık mı ediyorum

massiveattack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
260
128
53
34
Benim yaklaşık 4-5 senelik bi arkadaşım var. son 3 senedir en yakın arkadaşım hatta. Yani devamlı dipdibe ve ne olursa birbirimize anlatan insanlarız. Ama son bi senedir ne zaman bu arkadaşımla bi şeyler paylaşsam herşey bi anda ters gitmeye başladı. Mesela bi gün içimden geldi cupcake yapayım diye yaptım sonra buna fotoğrafını attım, oha bu yapılır mı şu an nasıl canım istedi tarzı bişeyler söyledi aradan yarım saat anca geçmiştir cupcakelerin olduğu tabak durduk yere elimden kaydı düştü. Ya da mesela laf arasında yarın şuraya şuraya gidicem dedim,ertesi gün saçma sapan bi sebepten gidemedim falan. Bunun gibi bi çok olay daha var. Özellikle bi şeyi çok isteyip de hevesli hevesli ona anlatıyosam sonra o iş bi şekilde bozuluyo ve artık nazar mı diyim kötü enerji mi diyim öyle şeylerden şüphelenmeye başladım. Aslında aramız çok iyi, devamlı birbirimize gider geliriz,alışverişe gideriz sevgililerle ilgili şeylerde ilk birbirimize anlatırız falan.. Ama bu son şeyler çok aklıma takılıyo ve bi yandan da ona haksızlık yaptığımı da düşünüyorum. Sonuçta benim kötülüğümü istiycek biri de değil. Ama biraz soğudum ve güzel şeyler olucağı zaman öncesinde ona söylemeye korkuyorum yine işler ters gider vs diye. Sizce paranoya mı yapıyorum?

Hemen hemen ayni sebeplerden (fazlalıkları da vardı tabi) 15 senelik arkadasimin önüne bir set çektim.
Su an sadece öylesine bir arkadaşım.

hayatında olumsuz giden bir şeyleri insanlarla bağdaştırma. kötülüğünü istese fesat olsa kıskansa vs az çok belli eder zaten. sen böyle biri olmadığına inanıyorsan birincisi boşuna arkadaşının ahını alma.
muhtemelen onu hayatımdan çıkarırsam aksilik olmaz diye düşünüyor olabilirsin ama emin ol oluyor. boşuna arkadaşlığını bozma.
ha illede nazarı diyorsan herşeyi anlatmak zorunda değilsin netice de bazı şeyleri de kendine saklayabilirsin.

Fazla büyütmüyo musunuz ?
Buarkadaşınız yokken evde hiç mi tabak düşmüyodu hiç mi gidecepiniz yer iptal olmuyodu ?

Tamam enerjisi yüksektir cupcake düştü gideceğin yeri ona bağlaman saçma

Ne alakası var yahuu tamamen tesadüf sonuçta her şeyinizi paylaşıyorsunuz bu insanlar öyle denk gelebilir. Yok cupcake düştü yok oraya gidemedim bunlar tamamen ya sizin dikkatsizliğinizden ya da o an bir şey çıktığından olmayan şeyler insanları uğursuz ya da nazarı değen biri gibi yaftalamak hiç hoş değil kaldı ki senelerdir olmadı da son bir senede mi fesatlaştı bu arkadaşınız çok yakışıksız aynı nedenle o sizden uzaklaşsa hoşunuza gider mi bırakın bu hurafeleri arkadaşınızı artık sevmiyorsanız bitirin de bu bahaneleri sıralamayın.

Benim de o aklıma geldi. Neymiş benim gözüm deeaaağğğyomuş :KK70:
aaaaa ne kadar güzel bir topic keşşke benim olsa :D

şaka bi yana bazı insanların gözü çok değer kötü niyet olmasa da değer çok beğendiğinde falan siz içten içe kendinize maşallah deyin bişey anlatırken gösterirken sevgili konu sahibi ;) :nazar::nazar::nazar:

Sadece 2 olayla arkadaşımı yaftalayacak kadar ergen değilim, bahsettiğim şeyler başıma sık sık geldi. Belki 10 kereden fazla olmuştur. O yüzden gözüme battı bu kadar, ayrıca "pis kız fesatlık yapıyo ayy" da demiyorum sadece istemeden etkiliyo olabilir mi diyorum

Ay böyle şeylere çok inanırım.
Derste bi arkadaşımız öğretmenimize 'hocam kolyeniz çok güzelmiş' dedi. Bi kaç saniye içinde şak diye düştü kırıldı durup dururken kocaman kolye.
Fesatlıktan olmasa bile beğenmiştir özenmiştir nazar değmiştir. Dikkat edin herşeyinizi anlatmayın arkadaşınıza

Ay böyle şeylere çok inanırım.
Derste bi arkadaşımız öğretmenimize 'hocam kolyeniz çok güzelmiş' dedi. Bi kaç saniye içinde şak diye düştü kırıldı durup dururken kocaman kolye.
Fesatlıktan olmasa bile beğenmiştir özenmiştir nazar değmiştir. Dikkat edin herşeyinizi anlatmayın arkadaşınıza
İşte ben de bundan bahsediyorum, fesatlık düşünen biri olsa zaten arkadaş olmam onla. İstemeyerek de olsa bazı şeylere nazar verdiğini düşünüyorum.

Tesadüf ve bir kaç olay üst üste olduğu için bence psikolejik, benimde anneannem şortuma çok beğendim dedi metal iç düğmesi koptu kapanmıyor simdi lenslerime çok güzel dedi lensim yırtıldı bikinimin üstünü beğendi sahilde acılma tehlikesi yaşadım hepsi 1 ay içinde oldu ama koskoda kadın nazar değdirecek değil ya :halay:

Back
X