haksızlık mı yapıyorum acaba :(

SANEM01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
37
1
28
Antalya
arkadaşlar ben eşimi seviyorum aslında güveniyorum da. ama bazen dışarıya çıktığımızda tartışıyoruz . sebebi de eşimin kızlara dikkatli bi şekilde bakıyor olması. eşim ben o niyetle bakmıyorum diyor ama genede moralim bozuluyor. bazen ben mi abartyorum diye düşünüyorum ama elimde değil üzülüyorum. kendisi çok uyardım bu konuda hassasım diye ama ya umursamıyor ya da ben abartıyorum. siz olsanız benim yerimde ne düşünürdünüz.

Ben bir kadın olarak vallahi de billahi de gözümü dikip bakıyorum bazen, öyleleri oluyor ki....
Hatta bir keresinde adamı dürtüp, kadın çıplak mı yoksa ten rengi pantolon mu giymiş diye sordum beraber inceledik..
Eşini bilirsin sen fesatlığı yoksa insanın gözü kayıyor inanki bazen.. Çok abartma.. :))
O niyetli olsa senin yanında bakmaz anlama diye canım.. Yüklenme adama.. :)

ya bilmiyorum boşyere bunaltmak istemiyorum çok da uyardım. bugün çok kötü tartıştık. gene aynı gene aynı sen boş yere hem beni hem kendini üzüyorsun diyo ama elimde değil işte

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme. :))
Böyle şeyler için sorun çıkartmak, kendini, eşini, aranızdaki ilişkiyi boğmaktan başka hiçbir işe yaramaz.. :)

canım varya aynısı bugün başıma geldi...çarşıdaydık birkaç saat önce...kızın biri dondurmayı öyle bir yaladı ki eşimin de gözü kaydı ister istemez saniyelik olarak...önce ben farkettim ,jet hızıyla eşime bakış fırlattım birkaç saniyeliğine de olsa o tarafa baktı...kolay gelsin dedim sen bakınca baktım diyor....tabi ben fıttırdım....ama kızın dondurmayı yemesi akıllara zarardı gerçi bakılmayacak gibi değildi...ben yinede çok kızdım yalnızken ne yapıyorsun acaba falan dedim

ya nişanlıydık diş çektirmiştim dolmuştaydık eşim gel omzuma yat dedi bende kafamı koydum ama tam karşımıza çok güzel bi kız oturdu ama kapıdan ben bunun nereye baktığını görüyorum bana bakınca gözümü kapatyorum daha sonra nereye bakıyor die açtım ve benim uyuduğumu sanarak kıza bakıp durdu hiç seslenmedim ve benim ozamandan sonra güvenim sarsıldı .eşime göre hep ben abartırum hep ben kavga çıkarıyorum aynısını ben yapsam kıyameti koparır .

ayrıca biz onlar için ne fedakarlıklar ypıyoruz ailemizden ayrılıp hem onların hem ailelerini kahrını çekiyoruz . yani birazcık dikkat etseler ne olur sanki.

benim eşimde geçen posta gazetesinin sayfasında hani sorayla haberler gidio 1 2 3 diye onların sonuna doğru manken kadın haberleri magazin koymuşlar orda bkiniki bi kıza bakmış bende geçmişten gördüm ama hiç bi şey demedim desem sen bana güvenmiyon mu beni mi takip ediyosun diycek ama napimm sinir olup fıttırıyorummm buna da ben çare bulamadım

Haksızlık yapmıyorsun , neden haksızlık olsun ki.
Sen dikip gözünü hoş adamlara baksan eşinin hoşuna gider mi.
Alışkanlık bu tabi ama size de saygısızlık.
Bazı arkadaşlar demiş , öyle tipler oluyor ki ben bile bakıyorum diye, evet bende bakıyorum bazen
Ama her hoş adama , yada yakışıklı dikkat çekiçi erkeklere değil.
Bunlar birbirinden farklı şeyler.
Ben bunu saygısızlık olarak alırım ve kabul edemem.
Tarz meselesi tabi ama bence hoş değil bu tip şeyler.

ben sizin yerinizde olsam bunu konusurum onunla baktim hala devam ediyor bi düzelme yok
busefer bende onu huysuz etmek icin erkeklere bakarim inadina farkedicegi sekilde bunu farkedip laf söylediginde sen bakmiyormusun iste sen nasil huysuz oluyorsan bende böyle huysuz oluyorum ama sen hala devam ediyorsun diyip lafi koyarim
sizi üzen biseyin aynisini yapinki oda sizin ne hissetiginizi anlasin yoksa anlamasini beklemeyin anlamaz

Son düzenleme:
canım eşin haklı olabilir mi? yani gerçekten bi defalık yapılan bişey yüzünden (otobüsteki olay) sen bu konuyu takıntı haline getirmiş olabilir misin? ben de çok kıskancım, hatta sevgilimi öğrencilerinden bile kıskanıyorum. ama o bunu hiç bilmiyor :) evlenmeye karar verirsem de bu konuda bi uzmandan yardım almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…