- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Utanmayın. İçinizdeki yarayı çok iyi anlıyorum. Ben de tüp bebekle çocuğuma kavuştum. O süreçleri çok iyi bilirim. Benimle aynı zamanda evlenen bir yakınım hamile kalınca arkamdan annem bile aman critical duymasın dedi. İyice yaralandım. Her hamilelik haberi insanın içinde bir sızı hissettiriyor. Tüm o tedavi süreçleri zaten manen çok yorucu, bir de üstüne hormonal değişiklikler. İnsan iyice hassaslaşıyor.
Ama güçlü olmak zorundasınız. Ben de hep sormuştum. İnsanlar bir gecede, zevkle çocuk yaparken ben tüm o iğneleri vücuduma yerken neden diyordum bazen.. ama bazı soruların cevabı yok. Her başımıza gelene bu yaklaşımla da bakamayız.
Eşinize biraz haksızlık gibi geldi nedense. Bilemedim ki.
Tedaviniz ne durumda şu an?
Doktor 1 sene dogal yoldan olacak sen rahat ol dedi . O kadar umitlenmistim ki olmadi tabiki... Simdi biraktim ne takvim tutuyorum ne birsey.
1 senenin dolmasina da bikac ay var..
Sadece bekliyorum. Elim kolum bagli bekliyorum..
Esime haksizlik yaptigimi bende dusunuyorum. Ama o kadar kalabalik ortamda esim kucagina alinca eger kendimi tutamam aglarsam o an gelirse aklima. Herkes ne düsünür. ?
Ki çok guclu bir insanimdir kimsenin yaninda aglamayi sevmem.
Siz bunun yanlış olduğunu bilip utandığınıza göre utanacak birşeyiniz yok. Hepimiz doğru olmadığını bildiğimiz halde bazen aşırı istediğimiz şeylere başkasını sahip olduğunu görüp kıskanıyoruz bozuluyoruz tuhaf tepkiler veriyoruz. Bence eşinize duygularınızı olduğu gibi anlatın kendi davranışınızı bile doğru bulmadığınızı söyleyin. Ayrıca bir rüyaya bu kadar anlam yükleyip kafanızda dolaştırmayın çok olabilir bir şey görmüşsünüz ve olmuş unutun gitsin. Hamile kalmak için gerekenleri yapın ve kontrol edemeyeceğiniz kısmını evrene Bırakın bu kadar takıntılı olmayın bence yazık böyle kaygılı üzüntülü mutsuz isyankar yaşanmaz
Odada durmayın isterseniz. Ya da eşiniz daha sonra alır kucağına. Düşündüm de, evet hemen almasa da olur. Yeni doğmuş bebek zaten. Hemen tutamaz bile. O sahneyi yaşamak istemiyorsanız yaşamayın bence de.
Dilerim en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz.
Üzmeyin kendinizi lütfen. Hayırlısıyla sizin de olur merak etmeyin. Yaşınızı bilmiyorum ama acele etmenize gerek yok, tedaviye başlamışsınız zaten.
Belki siz fazla hassas olduğunuz için eltinizin nispet yaptığını düşündünüz. Yani sizin çocuğunuzun hiç olmayacağını düşünseler beşik falan istemezler, bu kadar kötü olamazlar bence. Nasılsa olur o zaman da biz onlara alırız diye hesap yapmışlardır. Kötü bile olsalar umursamayın. Üzülmenizin size zararı olur.
Eşiniz de bebeği alabilir kucağına bence. Her şeye fazla anlam yüklemeyin. O rüya da eğer bir anlamı varsa sadece eltinizin sizden önce doğuracak olmasının haberi. Sizin de buna üzülecek olmanız. Dahası değil yani. Sizin çocuğunuzun olup olmamasiyla bir ilgisi yok.
Tabi ki haksizlik yapiyorsunuz
Yeni doğmuş bebek zaten kucağa alınmaz.
Çok yeni daha bir yıl bile dolmamis. Neden bu kadar dolduruyorsunuz kendinizi.
Yıllar yıllar geçmiş gibi sanki. Oysa daha çok yeni hamilelik süreciniz.
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
5 senedir olmuyor. Tedavi sureci 4 sene once basladi.
Yanlış anladım özür.
Bu arada ruyanizin yorumu olduğu gibi değil. Hayır olsun inşallah.
Eşinizin bebeği kucağına alması size bebek mujdesidir. Sizin aglamaniz sevinç gözyaşı.
Seni o kadar iyi anliyorumkiinsanin kendi basina gelmeden bi baskasini anliyamazmis. 3 sene bizde 3 tup bebek 2 kere ivf her aksam gobegime ikiser ignelermi vurmadim... ne yazikki olmadi. Taki almanyaya tedaviye gitme planlari yapincaya kadar ve gercekten o ay hic dusunmedim ve kendimi deli etmemistim gitmemize 1 hafta kala hamile oldugumu ogrendim ve ne yazikki sevincim 2 ayi gecmedi
Çok yipratıci sureclermiş..
Bundan seneler once bir tanidigim agliyordu 9 aydir hamile kalamiyorum diye. O zaman evli degildim. Icimden sey dedim " ne sacma evliligin tadini cikar daha ne istiyo ki " cunku insan basina gelmeden bilmiyor.. Ben o takmama olaylarini o kadar cok yaptim ki. Aklima bile gelmiyordu o zmaanlsr hersey cok guzeldi. Bir ara 1 sene ara verdim tatile gittik gezdik dolastik. Kafami cok dagitmistim. Regl gunum gelmis farkinda degildim. Aa niye olmadim dedim 3 gun gecikmisti..
Biraz umutlandim 1 saat havalardaydim test alim falan dedim test aldim yaptim negatif. Uzerine hemen regl oldum.
Kafa dagitma diyorsunuz. Eltim o 1 ayda 3 kere kan tahlili vermeye gitmis hastaneye.. Sonuncu degeri pozitifti.. Kafaya takmayinca olmasaydi onun olmazdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?