- 28 Haziran 2015
- 1.908
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Emin olun bunlari bende dusunuyorum o zaman soguyorum hamilelikten bebekten hayatima bakyorum. Sonra bir bebek elbisesi goruyorum allahim nasip et diyorum. Ya da birinin bebegini severken kendi bebegime nasil davranirim acaba diye hayal ediyorum kalbimde bi sicaklik oluyor. Hamilelik ve bebekle ilgili birsey gormesem hersey yolunda ilerliyor aslinda.
Hep şuna inanmışımdır nasıl ki hepimizin ölüm tarihi belliyse hangi anne ve babadan ne zaman dünyaya geleceğimiz de belli. Şuan bebeğinin araniza katılacağı zamanı bekliyorsun. Yaşın genç henüz anladigim kadarıyla. Bol bol çocuksuz hayatin avantajlarını yaşa :)
Asıl soruna gelecek olursam da bence eşin yeğenine nasıl davranmak istiyorsa öyle birak icinden geldigi gibi davransın. Benimde 2 bekar erkek kardesim var dogum yaptigim gun gozlerindeki heyecani sevgiyi goruyordum. Aynı şekilde sende içinden nasıl geliyorsa öyle davran. Yakınlarımın bebeği olduğunda hala ben bile dayanamam alıp kucağıma kokusunu içime çekerim. Savunmasizligi karşısında ağlamak bile gelir içimden.