Haksizlik mi ?

Kız kardeşimde bende çok zor çocuklarımıza kavuştuk.ben üst üste kayıplar yaşadım.benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım 2.çocuklarını bile yaptılar.hiselerim tamamiylr senle aynıydı.asla kendini suçlama.yaşadıklarımız ağır.insan istemeden çok şey düşünüyor. Ama inan nasip nezamansa ozaman gelecek bebeğin.kardeşiminde olmadı 3sene ,şimdi tüp bebekle yavrusu kucağında.sabır.

Kız kardeşimde bende çok zor çocuklarımıza kavuştuk.ben üst üste kayıplar yaşadım.benden sonra evlenen bütün arkadaşlarım 2.çocuklarını bile yaptılar.hiselerim tamamiylr senle aynıydı.asla kendini suçlama.yaşadıklarımız ağır.insan istemeden çok şey düşünüyor. Ama inan nasip nezamansa ozaman gelecek bebeğin.kardeşiminde olmadı 3sene ,şimdi tüp bebekle yavrusu kucağında.sabır.

Diyorum ya insanin icinde umut yoksa hic olmayacakmis gibi geliyor.. Olunca da hersey unutuluyor.

Yipranmiyormuyuz evet yipraniyoruz ama demekki bunda da ogrenecegimiz seyler var.

Hemen cocugu olanlara lafim yok benim ama inanin 4 senede alkol almayalim cocugumuz olmaz sigara icmeyelim cocugumuz olmaz duzenli beslenelim cocugumuz olmaz diye diye ot gbi yasiyorum.

Ilk

Bize dayatilan sistem alkol sigara yok dengeli beslen kilo ver sunu yap bunu yap. Stres yapma senelerdir bna bunlari soylediler.

Eltim 3 ay adet olmayan duzensiz adet goren kocasi alkolik uyusturucu bagimlisi bir insan. Yani bundan bahsediyorum asla yanlis anlasilmasin.

O zaman doktorlar demicekler dediklerimi yap hamile kalirsin diye. Nasip kismet allah ne zaman isterse o zmaan olsun dicekler.

Ben buna sasiriyorum. Biz hayati boyle yasamak zorunda kalirken insanlar kazayla hamile kaliyorlar. Tabiki bu onlarin sucu degil.

Ayrica onlarin oluyo benim niye olmuyor diye bir dusuncem yok. Herkes kendi kismetini yer. Ilk 1 senemde uzuldum ama her ay umudum vardi. Senelerce cocugu olmayanlar umudunu kaybediyor bundan kotu birsey yok. Ben umudumu kaybettim artik belkide o yuzden boyleyim. Cunku ilk 1 senede zaten hamile kalicam diyorsun. Her tedavide umudun artiyor. Ama yok benim sadece tup bebek sansim kaldi varimi yogumu yatiriyorum helal olsun yinede olsunda.. lutfen sizde beni yanlis anlamayin. Hissettiklerimi gorumceme anlatiyorum bana dualar ediyor. Bir kere yanlis dusunuyorsun demedi. Senin psikolojin iyi degil demedi... yada cevremde baska insanlar. Beni birre bir tanisaniz sizde oyle olmadigini anlardiniz

Ilk yorumumda yazmistim esiyle problemi olabilir diye ki bagimli yazmissiniz belki esiyle ne problem ve dert yasiyor ki bu bebege tutunuyor ayrica oyle bir bagimli bir ebeveynin oldugu aileye bebegin gelmesi ne kadar dogru ve iyi bilemedim.

Neden kolay oluyor sorusuna gelirsek cikamayiz..

Ne zeki insanlar firsat bulamayip egitim goremiyor.

Ne okul bitiren insanlar torpille haksiz yere gelen insanlari izleyip issiz kalabiliyor veya isinde yukselemiyor.

Hicbir sucu yokken tecavuz edilen kisiler var cinayete kurban giden vb bu mesele gider de gider

Aciniz normal fakat ifade ettikleriniz de yanlisliklar var.

Çok degil bundan 1 sene once agustos ayıydı.. Her gece ayni rüyayı goruyordum uyandigimda etkisinden kurtulamiyordum.

Ruyamda daha dugunleri olmamiş eltim ve kaynim hamilelik haberi veriyorlardi. Ruya ya birden doguma geciyorduk. Eşim yigenini kucagina aliyordu öyle bir aşkla bakiyordu ki. Benim gozlerim doluyordu. Aglayarak teyzeme gidiyordum boynuna sarilip agliyordum. Teyze benim hic cocugum olmayacakmi diye.

O zaman ortada ne dugun vardi ne birsey...

Aradan 1 ay gecti birden dugun hazirliklari basladi. Aralikta evleniyorlardi.
O sirada bende aşilama tedavi yipranma surecleriyle mesguldum..

Biliyordum olacakti...

Kasim ayina hersey hazirdi tup bebek yaptiracaktik.

Dugun ustu masraf olmasin diye araliga erteledik...

Dugun bitti misafirlerim gitti. Bende butun isleerimi halledip tup bebege odaklandim. Muayenemizi olduk. Bir puruz cikti. Laparoskobi yapilacakti...

Tabiki ben hala ayni ruyayi goruyorum. Kaynanama anlattigimda " sacmalama pink ilk aydan olmaz sen üzülme kafana da takma " demisti...

Ameliyat icin tarih beklerken eltimin hamilelik haberini aldik..

Ayni ruyamdaki gibi oldu. Birden etraf bulaniklasti. Sesler ugultulu gelmeye basladi. Sesim cikmadi dugumlendi...

O gun esimde bende bir yandan sevindik rabbim onlara yasatmadi ( hamile kalamama) hemde cok üzulduk kendi adımıza..

Çunku insan ister istemez sorguluyordu.. 5 dk lik zevk ile dunyaya gelen istenen veya istenmeyen bu kadar bebek varken biz neden bu kadar ugrasiyorduk ?

Tabiki bunun bir sinav oldugunu bu sinavinda ustesinden gececegimizi dusunduk ustunde durmadik...

Sonra eltimin yersiz nispet yapar gibi konuşmalari , arayip sormamamiz , ameliyat olan ben degilmisim gibi ilgi beklemesi.. cocugumuzun olmadigini bile bile bizden bebek arabasi, beşik istemeleri. Surekli memnuniyetsizlikleri derken 9 ay bitti...

Evet bu hafta dogum var. Cumaya kadar dogacak bir masum bebek... Bir yandan aileye yeni bir uye katilacagi icin sevincliyim bir yandan icim buruk uzgunum. Cunku ilk hamile kaldigini ogrendigimde kendimi doguma kadar hamile kalirim ruyam gercekleşmeyecek diye kendimi avututtum. Ama olmadi.. Regl gunum yaklastikca icimde ya o gune denk gelirse korkusu sardı..

Bir yandanda ruyamin cikmis olmasi dogumdan sonra esimin yigenini kucagina alip askla bakmasi ve benim gozlerimin dolmasii... Bu sahneyi defalarca kez ruyamda gormus olmama ragmen uykumdan aglayarak uyandim.

Kizmayin bana ama istem disı oldu hersey...

Yapı olarak çok duygusalım...

Eşimden bugun sadece dogumun oldugu gün yigenini kucagina almamasini rica ettim. Tabiki sevsin sadece ruyamdaki gibi bir sahne olsun istemedim.

Başta biraz burkuldu...

Rüyami ona defalarca kez anlatip agladigim icin kabul etti tamam dedi..

Ama ya benim icim rahatlamadi..

Haksizlik yaptigimi düsünüyorum.

Buna hakkim yok.!

Inanın neyin mantıkli veya neyin dısardan itici görundugunu anlamayacak durumdayim..

Bu konuda sizin ne düsundugunuz cok onemli.

Ben çok utaniyorum bunlari yazarken...

Nispet olsun diye yazmıyorum. Bende planlamadan evliligimim peşine hemencecik hamile kaldığım için çoğu şey içimde kaldı.

Ailelemin dar görüşlülüğü yüzünden ne sevgililik ne de nişanlılık dönemimden hiç birşey anlamadim. Neyse esimle evlenince sevgili gibi olur sadece birbirimize vakit ayırırız diye hayal kurdum hep. Yeni evlenmişiz düğünden kalan borclarda var haliyle. Ve 40 küsür günlük evliyken hamile kaldığını ogrendim. Işe o dönem giremedim sonrasında da oğlum doğunca haliyle iş hayatım tamamen sona erdi ( kreş yaşına gelene kadar şuan 15 aylik). Maddi sorunlar geçim sıkıntısı eklendi evliliğimize ne hayalini kurduğum sevgililer gibi gezebildik ne istedigimizi alabildik.

Hala daha aynı sıkıntılı hayat devam ediyor. Bazen çok bunalıyorum yaşım daha kaç ki neden çoğu şeyden mahrum kalıyorum diyorum kendi kendime. Evet oğlumu çok seviyorum. Onun bir tırnak ucuna dünyaları değişmem. Ama bazen neden bu kadar erken geldi keşke kendimizi söyle 3-4 sene toparlasaydık ona daha güzel bir hayat sunabilirdik bende içimde kalanları yaşayabilirdim diyorum.

Size bunları niye anlattım? Hamile kalamamak ne kadar zorlu bir süreç olsada hemen hamile kalmakta o kadar mukemmel birsey degil bilin istedim.

Çok degil bundan 1 sene once agustos ayıydı.. Her gece ayni rüyayı goruyordum uyandigimda etkisinden kurtulamiyordum.

Ruyamda daha dugunleri olmamiş eltim ve kaynim hamilelik haberi veriyorlardi. Ruya ya birden doguma geciyorduk. Eşim yigenini kucagina aliyordu öyle bir aşkla bakiyordu ki. Benim gozlerim doluyordu. Aglayarak teyzeme gidiyordum boynuna sarilip agliyordum. Teyze benim hic cocugum olmayacakmi diye.

O zaman ortada ne dugun vardi ne birsey...

Aradan 1 ay gecti birden dugun hazirliklari basladi. Aralikta evleniyorlardi.
O sirada bende aşilama tedavi yipranma surecleriyle mesguldum..

Biliyordum olacakti...

Kasim ayina hersey hazirdi tup bebek yaptiracaktik.

Dugun ustu masraf olmasin diye araliga erteledik...

Dugun bitti misafirlerim gitti. Bende butun isleerimi halledip tup bebege odaklandim. Muayenemizi olduk. Bir puruz cikti. Laparoskobi yapilacakti...

Tabiki ben hala ayni ruyayi goruyorum. Kaynanama anlattigimda " sacmalama pink ilk aydan olmaz sen üzülme kafana da takma " demisti...

Ameliyat icin tarih beklerken eltimin hamilelik haberini aldik..

Ayni ruyamdaki gibi oldu. Birden etraf bulaniklasti. Sesler ugultulu gelmeye basladi. Sesim cikmadi dugumlendi...

O gun esimde bende bir yandan sevindik rabbim onlara yasatmadi ( hamile kalamama) hemde cok üzulduk kendi adımıza..

Çunku insan ister istemez sorguluyordu.. 5 dk lik zevk ile dunyaya gelen istenen veya istenmeyen bu kadar bebek varken biz neden bu kadar ugrasiyorduk ?

Tabiki bunun bir sinav oldugunu bu sinavinda ustesinden gececegimizi dusunduk ustunde durmadik...

Sonra eltimin yersiz nispet yapar gibi konuşmalari , arayip sormamamiz , ameliyat olan ben degilmisim gibi ilgi beklemesi.. cocugumuzun olmadigini bile bile bizden bebek arabasi, beşik istemeleri. Surekli memnuniyetsizlikleri derken 9 ay bitti...

Evet bu hafta dogum var. Cumaya kadar dogacak bir masum bebek... Bir yandan aileye yeni bir uye katilacagi icin sevincliyim bir yandan icim buruk uzgunum. Cunku ilk hamile kaldigini ogrendigimde kendimi doguma kadar hamile kalirim ruyam gercekleşmeyecek diye kendimi avututtum. Ama olmadi.. Regl gunum yaklastikca icimde ya o gune denk gelirse korkusu sardı..

Bir yandanda ruyamin cikmis olmasi dogumdan sonra esimin yigenini kucagina alip askla bakmasi ve benim gozlerimin dolmasii... Bu sahneyi defalarca kez ruyamda gormus olmama ragmen uykumdan aglayarak uyandim.

Kizmayin bana ama istem disı oldu hersey...

Yapı olarak çok duygusalım...

Eşimden bugun sadece dogumun oldugu gün yigenini kucagina almamasini rica ettim. Tabiki sevsin sadece ruyamdaki gibi bir sahne olsun istemedim.

Başta biraz burkuldu...

Rüyami ona defalarca kez anlatip agladigim icin kabul etti tamam dedi..

Ama ya benim icim rahatlamadi..

Haksizlik yaptigimi düsünüyorum.

Buna hakkim yok.!

Inanın neyin mantıkli veya neyin dısardan itici görundugunu anlamayacak durumdayim..

Bu konuda sizin ne düsundugunuz cok onemli.

Ben çok utaniyorum bunlari yazarken...
Merhaba, çocuk zor bir sinav. Zamanı gelince sizin de çocuğunuz olacaktır. Bazen aşırı kafaya takınca olmuyor bunu zaten biliyorsunuzdur. Eltinizin bebeği ona hayırlı olsun. Herkesin farklı sınavı var bu hayatta. Bebeği kucağa alma meselesine gelince zaten yeni dogan bebek savunmasız hastalıklara karşı. Sadece annesi kucağına almalı zaten. Annesi de istemez zaten kucağa alınmasını. Kucaga alma konusunu bu kadar dert etmeyin.

Biz heyecanlarini rahatca paylasabilsinler diye insan icine cikmadik kendi icimizde kendi yagimizda kavrulduk. Hicbir zaman onlara bizim olmuyo sizde yapmayn demedik. Tabiki ona da haksizlik. Ama bizimle de paylasacaklar tabiki. Ama bir insan karsiniza gecip sadece hamileliginden konusursa saatlerce konuyu degistirip soru sordugunuz zaman kisa bir cvp verirse sizde rahatsiz olursunuz..

Iste hamileligim..

Diye iki saat anlatip

Ee canim yengen nasil morali bozuktu gecen gordum gorusuyormusun abinde baya kilo almis evlilik yaramis :) diyorum

Verdigi cevap iyiler...

Sonra cok uzun bir sessizlik.

Diyorum ki ee napacaksin dogumda

Iste ben ........ le baslayan saatlerce bitmeyen bir konusma daha...

Siz olsaniz ne yaparsiniz allah icin elinizi vicdaniniza koyun.. yani bir insan baska hicbir sey konusmazmi. Ve anlattigi kisi benim tabiki anlatsin ama saatlerce cok sacma degilmi. Bide baska soru sordugumda cvplari gecistiriyor.

Benimkiside öyle kendilerini övmeye bayılan insanlar ben daha yeni evlendim benim eltim bi sene içinde evlendi bi sene içinde tanıştı hemen hamile kaldı ben 4 yıllık sevgilimle daha yeni evlendim düşün ve ailesiylede tanışıyodum ama noldu o cocuk verdi o evlendi diye kıymetli oldu banane de sevsinler ama bi insanı başka insanı kırarak yüceltmesinler. onlar evlendikten sonra beni istemediler neredeyse ayrılıyorduk. Bazı şeylere mecbur susmak zornda kaldım eltim benim arkamdan yapmadığını bırakmadı daha evli değiliz diye şuan yine konusmuyorum yine arkamdan saydırıyodur çünkü onun beyni kendini haklı görüyor inan haksız yanlarını asla görmez çünkü inan benden küçük ve egosu tavan çenesi hic susmuyor kendinden bahsediyor sürekli. yani seni bi ben anlarım kv ve kp lerim iyi sıkıntı yok arada hatalarını görsemde ama herkesinde dediği gibi insan başka şeylerden sınanıyor işte.

Ilk yorumumda yazmistim esiyle problemi olabilir diye ki bagimli yazmissiniz belki esiyle ne problem ve dert yasiyor ki bu bebege tutunuyor ayrica oyle bir bagimli bir ebeveynin oldugu aileye bebegin gelmesi ne kadar dogru ve iyi bilemedim.

Neden kolay oluyor sorusuna gelirsek cikamayiz..

Ne zeki insanlar firsat bulamayip egitim goremiyor.

Ne okul bitiren insanlar torpille haksiz yere gelen insanlari izleyip issiz kalabiliyor veya isinde yukselemiyor.

Hicbir sucu yokken tecavuz edilen kisiler var cinayete kurban giden vb bu mesele gider de gider

Aciniz normal fakat ifade ettikleriniz de yanlisliklar var.

Bunu da benim regl oncesi sendoromuma verin lutfen. Cunku normalde sallamiyorum umursamiyorum ama regl donemim yaklastikca yine geldi yine olmicak bari bu ay olsaydi dusunceleri sariyor. Bu da tam doguma denk geldi. Hala regl olmadim dogum oldugu gun olur tum gunu mahfederim
Cunku kolay regl donemi gecirmiyorum asiri sancim ve kanamam oluyo. Buda psikolojimi etkiliyor.

Şimdi gelelim soylediginiz seye. Asla ovunmek icin soylemiyorum esim sorululugunda bana yardim eden iyi bir insan merhametli. Keza iyi anlasiriz. Cevremdeki evlilerde oyle.

Buna bu kadar icerlenmemin sebebi bellkide bu. Yani rabbimin zoruna gitmesin bagimli alkolik her gece disari cikan icen hamileyken esini doven cebindeki son parayi bile ickiye harcayan kişi , eltimde dedigim gbi 3 ay adet gormeyen duzeni olmayan biri... bizde olmayan onlarda olan ne var diye düsünüyo insan... ve bundan cok utaniyorsun. Tabiki rabbim iyisini bilir. Ama bebeklerini cope atan bilerek isteyerek kiyan insanla var. Diyorsun ki onlarda bizde olmayan ne var.. bu dusuncelerden dolayi boyleyim. Beni lutfen yanlis anlamayin.

Nispet olsun diye yazmıyorum. Bende planlamadan evliligimim peşine hemencecik hamile kaldığım için çoğu şey içimde kaldı.

Ailelemin dar görüşlülüğü yüzünden ne sevgililik ne de nişanlılık dönemimden hiç birşey anlamadim. Neyse esimle evlenince sevgili gibi olur sadece birbirimize vakit ayırırız diye hayal kurdum hep. Yeni evlenmişiz düğünden kalan borclarda var haliyle. Ve 40 küsür günlük evliyken hamile kaldığını ogrendim. Işe o dönem giremedim sonrasında da oğlum doğunca haliyle iş hayatım tamamen sona erdi ( kreş yaşına gelene kadar şuan 15 aylik). Maddi sorunlar geçim sıkıntısı eklendi evliliğimize ne hayalini kurduğum sevgililer gibi gezebildik ne istedigimizi alabildik.

Hala daha aynı sıkıntılı hayat devam ediyor. Bazen çok bunalıyorum yaşım daha kaç ki neden çoğu şeyden mahrum kalıyorum diyorum kendi kendime. Evet oğlumu çok seviyorum. Onun bir tırnak ucuna dünyaları değişmem. Ama bazen neden bu kadar erken geldi keşke kendimizi söyle 3-4 sene toparlasaydık ona daha güzel bir hayat sunabilirdik bende içimde kalanları yaşayabilirdim diyorum.

Size bunları niye anlattım? Hamile kalamamak ne kadar zorlu bir süreç olsada hemen hamile kalmakta o kadar mukemmel birsey degil bilin istedim.

Emin olun bunlari bende dusunuyorum o zaman soguyorum hamilelikten bebekten hayatima bakyorum. Sonra bir bebek elbisesi goruyorum allahim nasip et diyorum. Ya da birinin bebegini severken kendi bebegime nasil davranirim acaba diye hayal ediyorum kalbimde bi sicaklik oluyor. Hamilelik ve bebekle ilgili birsey gormesem hersey yolunda ilerliyor aslinda.

Benimkiside öyle kendilerini övmeye bayılan insanlar ben daha yeni evlendim benim eltim bi sene içinde evlendi bi sene içinde tanıştı hemen hamile kaldı ben 4 yıllık sevgilimle daha yeni evlendim düşün ve ailesiylede tanışıyodum ama noldu o cocuk verdi o evlendi diye kıymetli oldu banane de sevsinler ama bi insanı başka insanı kırarak yüceltmesinler. onlar evlendikten sonra beni istemediler neredeyse ayrılıyorduk. Bazı şeylere mecbur susmak zornda kaldım eltim benim arkamdan yapmadığını bırakmadı daha evli değiliz diye şuan yine konusmuyorum yine arkamdan saydırıyodur çünkü onun beyni kendini haklı görüyor inan haksız yanlarını asla görmez çünkü inan benden küçük ve egosu tavan çenesi hic susmuyor kendinden bahsediyor sürekli. yani seni bi ben anlarım kv ve kp lerim iyi sıkıntı yok arada hatalarını görsemde ama herkesinde dediği gibi insan başka şeylerden sınanıyor işte.

Benim eltimde cok yapti bana sevgiliyken nisanliyken. Onlar onceden tanisiyorlardi kaynimla. Ben evlenince biraz geri cekildi sonra kaynanamla gorumceme hic soylemedigim laflarla ara bozmaya calisti. En sonda kaynimla aram bozuldu. Ben ki insanlarla cok iyi anlasan biriyim

Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben sizi anlıyorum çok iyi. Kendim yaşamadım ama çocuk istemek nasıl bir şey, biliyorum. Haklı mısınız, değil misiniz, yorum yapamam. Dediğim gibi ben çocuğumun olması için uğraşmadım ama içinden geldiği gibi davran. Siz her şeye anlayış gösteriyorsanız, insanlar da size göstermeli. En kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah.

Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben sizi anlıyorum çok iyi. Kendim yaşamadım ama çocuk istemek nasıl bir şey, biliyorum. Haklı mısınız, değil misiniz, yorum yapamam. Dediğim gibi ben çocuğumun olması için uğraşmadım ama içinden geldiği gibi davran. Siz her şeye anlayış gösteriyorsanız, insanlar da size göstermeli. En kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah.

Empati herkesin kurabilecegi bir yetenek degil malesef. Kurabildiginiz ve anladiginiz icin tesekkur ederim. Benimde tek hatam her insanin empati yetegine sahip oldugunu düsünmemdi.

Empati herkesin kurabilecegi bir yetenek degil malesef. Kurabildiginiz ve anladiginiz icin tesekkur ederim. Benimde tek hatam her insanin empati yetegine sahip oldugunu düsünmemdi.
öncelikle Allah en kısa zamanda sana da bir evlat verir inşallah. ama size haksızsınız diyemiyorum nedense.. bilmiyorum. yaşamayan bilemez sanki. Allah yardımcınız olsun. eşiniz de anlayışlı biri anladığım kadarıyla. şanslısınız. ama bir sene önceden bu olayı rüyanızda görmeniz çok ilginç geldi bana. hayır olsun inşallah

Allah en kisa surede bu mutluluğu size de yasatsin ben de Tüp bebekle bebeğime kavustum ama ne zorluklar sıkıntılar yaşadım inan ki bunların hiçbirini şimdi hatırlamıyorum zorluyor kendimi yok çünkü bebegimin mutluluğu yetti her şeyi silmeye. Esin de bırak sevsin senin yeğeni de olsa çok seveceksin sevilir bebek bu herkesin ki sevilir ama sizin çocuğunuz olsun tırnağini hiçbir kimseye degismezsiniz zaten

Yaşamayan bilemez, Allah kimseye yaşatmasın. 1 yıldır bizde deniyoruz olmuyor şimdiden yıprandık bizde. ben ki ablama özeniyorum, kıskanıyorum. eltim olsa aynı sizin gibi olurdum. bende kıskandıkça utanıyorum ama elden gelen bişey yok. aslında kıskançlık da değil de böyle bi Allahım sen bu duyguyu bize de yaşat deniliyor insan özeniyor elimizde olan bişey değil ki.
üzülmeyin sıkmayın canınızı Allah bizlere de nasip edecektir de zamanı vardır, sadece sabır..

Zor ve yıpratıcı bir süreçten geçmişsiniz ve halen uğraşıyorsunuz zannedersem. Bu yüzden düşünceleriniz normal. Ben bebek tedavisi görmedim ama bebeğimi kaybettim. Eşinizde yeğenini sevebilir. Asıl kendi çocuğu olunca nasıl aşkla bakıcak göreceksiniz. Umarsamayın dua edin ve tedavinizi bırakmayın

Asla... kotu gözle bakarmiyim hic. Ben neler yazdimda siz beni bu kadar yanlis anladiniz. Ben bir melegin kotulugunu isteyecek biri degilim. Ama şu son zamanlarda o kadar cok agladim ki bu aglamalarimin hepsinin sebebi kaynim ve eltim.. Evlendiklerinden beri hic bir zaman memnun olmadilar.
Canım benim köyü gözle bakıyorsun demedim zaten ola ki insanız “lütfen bakma” dedim. Çünkü bebekler çabuk nazara gelen varlıklar.. Allah tez zamanda sana da nasip eder inşallah, stres çok etkiliyor rahatlamaya bak canım hatta gerekirse bi uzman yardımı al. Kimsenin seni üzmesine izin verme, moral ve desteğe daha çok ihtiyacın var bu dönemde. Esenlikler ..

Back
X