Haksizlik mi ?

Ben cok attim canim o kadar cok attim ki kafamdan. Yine olmadi. Ya i uzun sure olmayinca insanin umudu bitince etrafina saldirmaya ( yanlis anlasilmasin insanlarin laflarini yaptiklarini umursamaya ) basliyor.
Oğlumdan evvel 6 aşılama yapılmıştı, üçü tutmuştu ve düştüler. Hamile kaldığımda söylediğim zmn herkes nasılsa düşer gözüyle bakıyodu. Tedaviye bşladığında kçmseyle paylaşmazsan herşeyi daha çabuk atlatırsınız

canim niye haksizlik olsun almayiversin. benimde esimin yigenleri oldu almadi kucagina. bizim bebegimizide kimse kucagina almadi. erkekler yeni dogmus bebegin babasi bile olsalar kucaklayamiyorlar hemen .haksizlik falan degil . ayrica ruya psikolijinizi bozmus cok etkilenmissiniz hakli olarak anliyorum.ama elti degil kedi bile dogurunca insan ben neden beceremiyorum bu isi diyor ister istemez.herhangi bir komsu kadin ilk geceden hamile kaliyorda ben neden kalamiyorum gibi sacma dusuncelere giriyo insan . benimde bes sene olmadi tup ile bile mucize dedi dr. tam tup yaptircagimiz sene kendiliginden oldu. o ay sogan kuru yaptim diye iliski bile olmadi denecek kadar azdi. yani uzme kendini taktikca olmuyo kafayi taktikca aklina getirdikce. hele o yalanci belirtiler. her ay o tek cizgiyi gormek yoruyo insani. ama kafandan braz olsun atinxa koyverince tutuo. 18 kere tup yapip 18ncide tutturan tanidigim var. o bile vazgecmemis umudunu kaybetmemis. ve tutmus yani sonucta.asla umudunu kaybetme ve bebegi sevvv sokaktaki her bebek gibi dusun ve sev. seninde olacakk Allahin izniyle vakti var sadece...

Sorun o ki ben bebek sevemiyorum biyerine bisey olur diye. 7-8 aylik bebeklere bayilirim deli olurum.

Herseyin hayirlisi

Ben 4.5 senedir tedavi goruyorum canim. 1 senedir degil. O ufak puruz hamile kalmama engel degildi yinede ameliyat oldum. Doktora hemen yapalim tup bebegi dedim ama o 1 sene bekle dedi. Olmayacagini o da biliyordu bende.

Düzeltme için teşekkür ederim. Burası yazdığımın çok küçük bir kısmı.
Allah bebeğinizi kucağınıza aldırsın;
Bu kadar karamsar olmayın. Baştan sürekli kötüyü çağırıyorsunuz. Olmayacağını biliyorduk vs diyerek...
önce kendiniz bir olur inşallah demeye başlayın.
Ve eşinizin mutlu gününe müdahale etmeyin/ gerekirse kalabalık yapmayayım diyip odada bulunmayın. Ama kucağına alma, yeğenine bakma demek doğru gelmiyor
Ve alt tarafı bir rüyaya bunladar takıntılı olmak da...
Bence süreç sizi yıpratmış. Kolay degil. Destek almayı düşünün..

Oğlumdan evvel 6 aşılama yapılmıştı, üçü tutmuştu ve düştüler. Hamile kaldığımda söylediğim zmn herkes nasılsa düşer gözüyle bakıyodu. Tedaviye bşladığında kçmseyle paylaşmazsan herşeyi daha çabuk atlatırsınız

Oyle yapacagim canim sadece 1 kisi bilecek. Belki 2... Tutmayinca herkese laf anlatmakta zor o yuzden herkesin bilmesine gerek yok.

Eski konularimda eltimin yaptiklari var canim. Bir insan sana nispet yapiyorum suan dediginde bile kondurmayan biriyim normalde asla da umursamam. Onun yaptigi nispetti. Hatta baska insanlarda farkedip kendisiyle konustular yapma diye...

Yasim 26... 5 senedir de istiyoruz olmuyor yiprandik.

Ruyami cok abattigimi ben bile düsunuyorum bazen. Ama diyorum ya hersey istem dışı..

Sadece o durum olsa ben ne hissederim bilmiyorum. Onlem olsun diye o gun kucagina almamamasini rica ettim.
yasin daha o kadar gencmis ki hic uzulme.inan ki senin cocugun olmamasi stresten bence.stres en iyi doğum kontrol yöntemi diyorum ben zaten .bir rahat olsan kafandan tamamen çıkarsan hemen hamile kalırsın inan bana.daha kaynin evlenmeden bu rüyaları girmen ne kadar kafayı taktiğinin kanıtı zaten.bak sen rahat ol daha yaşım genç de hamile kalacaksın demedi deme :)

yasin daha o kadar gencmis ki hic uzulme.inan ki senin cocugun olmamasi stresten bence.stres en iyi doğum kontrol yöntemi diyorum ben zaten .bir rahat olsan kafandan tamamen çıkarsan hemen hamile kalırsın inan bana.daha kaynin evlenmeden bu rüyaları girmen ne kadar kafayı taktiğinin kanıtı zaten.bak sen rahat ol daha yaşım genç de hamile kalacaksın demedi deme :)

Kucuklugumden bugune gordugum her ruyayi bizzat yasamis insanim :) bana ruyalari kucumsetemezsiniz :))))

Herkes der tersi cikar. Ben derim ki hayir bizzat yasayacagim deneyimledim cunku.

Kucuklugumden bugune gordugum her ruyayi bizzat yasamis insanim :) bana ruyalari kucumsetemezsiniz :))))

Herkes der tersi cikar. Ben derim ki hayir bizzat yasayacagim deneyimledim cunku.
O zaman sana rüyanda görmek istediğinden bile güzel bir rüya görmen için çok dua edeceğim kuzum :dua:

Back
X