• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık olmuyor mu ?

Iyi geceler arkadaşlar.Nasıl başlasam bilemiyorum

Benim kv buaralar çok söylenmeye başladı ,kapıdan girer girmez "Oğlum şöyle yapsaydınız ya böyle yapsaydınız.Oğlum onu oyle yap,bunu niye yaptin" boş boş söyleniyor.Benim ki en sinirimin ayaklandığı şeydir susmadan habire bişeylere söylenmek.

Eşime söyledim bu durumun beni çok kızdırdığını ve annesini uyarması gerektiğini. (Kendim yapmama sebebim en son eşim evde yokken kadına 2 laf dedim oyle sert filanda degil başladı ağlayacak,bayılacak duruma gelmeye eşimde evde yok) neyse senin soylemen daha uygun olur dedim esime cunku en son ben annene bunu bunu dedim ayilip bayilcakti az kalsin bisey olur birde onunla uğraşamam sen muhattap ol dedim neyse..

Annesine isteksizce laf arasında çıtlattı eşim birgün,anneside "Ben anneyim sen 50 yaşinada gelsen ben soylicem " dedi.Anaaaammmmmm benim sinirlerim iyi bir gerildimi neyse sus dedim sivriköşe suss busefer

Simdi diyeceksiniz ne olcak kadin gelince iki katlansan abartma kendi annen degil diye batiyor diyecekleriniz çikacaktır .Işte haksızlık burada başlıyor .

Bekarken annemin söylenmesinede aşırı sinir olurdum kvye özel birsey degil ve annemi yeterince uyarirdim cunku cidden katlanamiyorum devamli basimda söylenmeye ..
Eşimde ne olur ,kadin sana degil bana soyleniyor diyor.Sen sabır ver!!! Doğrudan bana diyebilecek sanki !!! tabi senin ustunden soylenir !!!

Bende dedim ki bak ben bekarken annemin bile bu huyuna tahammul etmiyordum tutup evlendim diye anneme gostermedigim musaammayla senin anneni nazlayamam bu benim anneme ve kendime yaptiğım haksizlik olur ayriyetten ikiyüzlülük olur.Ben kendi annemi cekmediysem baskasini hic cekemem zorundada degilim onun sesini dinlemeye. Söyle bidahakine yaptığında söylenip durmasın dedim.Oda tamam dedi.

Ama ya yine eşim soylediğinde umusamayıp "ben anneyim " bilmem ne diye gecistirmeye kalkarsa ?? Bu sefer ben işin içine gireceğim artik bayılır mi ağlar mi bilmiyorum en azindan esim görsünde üstüme kalmasın bide diyorum ..
-.- oofff bende sıkışınca bayılıp ağlasam mı acaba .. Bu nedir böyle yaaa :'(

sizin bekarken annenizi çekip çekmemeniz sizin anneniz ile olan sorununuz.
eşiniz sizin gibi düşünmeyebilir eşinizin hatrına bazı durumlara katlanmanız gerekir .

durum tam tersi olsaydı .Kocanız ben bekarken bile annemi eve sokmazdım deyip annenizi istemem deseydi mesela .Bir de bu açıdan bakın .

Size bile söylenmiyormuş üstelik
Eşiniz kocaman adam.
fazla dominant bir tavır.
Duymayın geçin gidin.

Back