Haksızlik

Eee arabayı hiç istememiş eşiniz. Istese vermeseler sonra da şimdi sizden isteseler neyse diyeceğim de daha arabayi almadan söz verdirmissiniz vermeyeceksin diye. O kadar garip geliyor ki bana olmayan şeyler üzerinden yapılan çıkarımlar malını sakınmak falan. Haksızlık nerde göremedim de tam.
Daha önceden bir arabalari vardi.onu gönülsüz veriyorlardi.elli kere ariyorlardi.araba lazim ne zaman geleceksiniz diye.bu arabayada o yüzden minnet etmedi

Daha önceden bir arabalari vardi.onu gönülsüz veriyorlardi.elli kere ariyorlardi.araba lazim ne zaman geleceksiniz diye.bu arabayada o yüzden minnet etmedi
Eee veriyorlarmış işte ben de arabamı veririm isteyene. Sürmeyi bilmiyorsa ben götürürüm. Tanıdığım isteyen herkese. Eğer araba bana lazımsa ararim getir diye bana lazım çünkü. Artık eşim kızıyor herkese verme herkesi bindirme diye de biraz seciciyim. Sonra kaza falan yapsam Allah korusun beni suçlayabilirlermiş. Pandemide zaten kimseyi alamıyorsun o ayrı. Demem o ki ben de ararım.

Eee veriyorlarmış işte ben de arabamı veririm isteyene. Sürmeyi bilmiyorsa ben götürürüm. Tanıdığım isteyen herkese. Eğer araba bana lazımsa ararim getir diye bana lazım çünkü. Artık eşim kızıyor herkese verme herkesi bindirme diye de biraz seciciyim. Sonra kaza falan yapsam Allah korusun beni suçlayabilirlermiş. Pandemide zaten kimseyi alamıyorsun o ayrı. Demem o ki ben de ararım.
Benim demek istedigimi anlamadiniz.Biz o 1 hafta arabaya fena derecede ihtiyacımiz vardı.Eşime arabayı 1 haftaligina al dedim.onlara minnet etmemek icin .arabayi almadi,istemedi.Ben onlardan istedi de vermediler demiyorum şuan.Eşime kızıyorum... zaten 1 hafta istesede kayinvalidem 1 günlügune verirdi.1 haftaligina vermezdi.biliyorum.esime anneni ikna et al dedim.Ama eşim hep veren taraftır hic alan taraf olmamistir.ölse geberse.insan annesinden,kardeslerinden birsey istemezmi,? Bu istemiyor iste.gönulsüz veriyorlar diye istemiyor.Ama vermeye gelince veriyor

Hatalı olan eşiniz. Arabayı hiç istememiş ki...belki cocugun iğnesi var dese kadın verecekti yani. Madem minnet etmek istemiyorsa siz de ben de minnet edemem diyecektiniz taksi mi tutuyor araba mi kiralıyor kendi düşünecekti....Ki hiç sanmam o zaman isterdi arabayı.
O yüzden onlara bilenip onların hicbir işini yapmayacaksin demeniz haksız.

Aslinda bizim araba konumuz çok uzun.Ilk ortak araba aldik.kayinvalidemlerle.arabayi sattilar yediler.bize o paradan kurus vermediler.
Sonra biz 2. Arabamizi tek basimiza aldik.esimle kaynim bizim arabayi işe giderken servis yaptilar.araba kaza yapti.kaynim arabanin tamirine beş kurus para vermedi.o kazandigi paralara baktı. O kadar fırsatci ve cok iyi insan kullaniyor ki
.yillar sonra 3. Arabayi aldik.ve kaynim her gün esimi ariyor.şu işe gidelim mi bu işe gidelim mi diye.duydu bizde araba var.degerli oldu benim esim.benim esimde kullandiriyor kendini.bir müddet annesinin arabasi kullandi.sira bize geldi. Bende aslinda sizin gibi araba degilde ev düsunuyordum.ama şuan ev alma gibi durumda degiliz.anca 3 sene sonra alabiliruz.sizin uzaklara gidip arabamizla rahat rahat gezmek vardi
Suan sizin gibi uzaklara gittip onlardan kurtulmayi hayal ettim
Sizin esinizde suc var benim esim cagirdiklarinda gitmek istemezdi.ailesi bin defa arar israr ederdi esimde mecbur giderdi.ikinci arabamiz sifir oldugu icin ilk gunden kesinlikle kimseye vermem dedi.uzak olmasak isterlerdi gerci insallah sizde tez zamanda uzaklasirsiniz

araba üzerindeki bütün insiyatifi eşinize bırakmışsınız evde kendi kendinizi yiyorsunuz, ne gerek var. alın bir ehliyet, car car gezin bütün işlerinizi arabayla halledin; eşiniz değil ailesine verecek kendi gezecek zaman bulamasın. ciddi söylüyorum, ayık değil mi 3 ayda sadece 2 kere bindiğiniz araba için bir sürü maddi zorluk yaşıyorsunuz.

Merhaba kızlar.Biz 3 ay önce krediyle araba aldık.Çünkü o kadar ihtiyaç ki.Çocuklar hastalanıyor ,acil işimiz çikiyor.arabaya ihtiyac olunca eşim hemen babamı yada kız kardeşimin eşini arıyor.Bizi şuraya getir buraya getir diye.Biz arabayı almadan 6 ay önce kızım bronsit oldu.Doktor 1 haftalik iğne verdi.Eşim babamı ve enistemi ariyordu.Bizi hastaneye getirin diye.onlarda işlerini yarıda bırakıp bizi 1 hafta hastaneye taşidilar.Eşime kaç kere yalvardım.Annenlerin arabasını 1 haftalıgina al diye.Ben onlara minnet etmem diye tutturdu.Kayınvalidem arabayı satın aldı gitti direk arabayı kaynıma verdi .Onu istedigi zaman sağa sola gezdirsin diye.Kaynım evli ve evi ayrı.20 dakikalık mesafede oturuyorlar.Esime dedimki ne farkeder bu hafta araba sende dursa.sonucta sende oģlusun.biryere gidecekse arar.sen getirirsin.sonrada çocugun ignesi bittikten sonra tekrar arabayı geri veririz.diger ogluna versin dedim.Yokkk minnet etmemm onlara diye tutturdu yine. Daha kayınvaldemin arabasina bir kere bile binmedim.Madem öyle araba al dedim.Amaaa eğer ihtiyaclari olur arabayı asla vermiyeceksin,onları hic biryere tasimayacaksin dedim.Tamam dedi söz verdi.Biz krediyle zar zor aldık arabayı.Onlarda arabayı satmıslar.yeni haberimiz oldu.eşimi ariyorlar bizi şuraya getir .kapının önünden al.eczaneden ilac al.Veee eşim bana verdigi sòzü unuttu.ilerleyen zamanlarda arabayıda isteyecekler ve verecek biliyorum.Belkide aldik alali 3 ayda 2 kere bindim arabaya.benden cok bindiler arabaya.esime o kadar sinirliyim ki anlatamam.Sizce sinirimi içime gömeyip susayım mı? Yoksa bu adamın burnundan getireyim mi? 😡Not:babam ve enistem işe arabayla gidiyorlardı.işin ortasinda izin alıp bizi hastaneye getiriyorlardı.pandemi nedeninle dolmuslara binmedik.
hatırlat eşine bence zamanında çektiğiniz zorlukları. ben olsam başkasına minnet etmek yerine taksiyle giderim

Merhaba kızlar.Biz 3 ay önce krediyle araba aldık.Çünkü o kadar ihtiyaç ki.Çocuklar hastalanıyor ,acil işimiz çikiyor.arabaya ihtiyac olunca eşim hemen babamı yada kız kardeşimin eşini arıyor.Bizi şuraya getir buraya getir diye.Biz arabayı almadan 6 ay önce kızım bronsit oldu.Doktor 1 haftalik iğne verdi.Eşim babamı ve enistemi ariyordu.Bizi hastaneye getirin diye.onlarda işlerini yarıda bırakıp bizi 1 hafta hastaneye taşidilar.Eşime kaç kere yalvardım.Annenlerin arabasını 1 haftalıgina al diye.Ben onlara minnet etmem diye tutturdu.Kayınvalidem arabayı satın aldı gitti direk arabayı kaynıma verdi .Onu istedigi zaman sağa sola gezdirsin diye.Kaynım evli ve evi ayrı.20 dakikalık mesafede oturuyorlar.Esime dedimki ne farkeder bu hafta araba sende dursa.sonucta sende oģlusun.biryere gidecekse arar.sen getirirsin.sonrada çocugun ignesi bittikten sonra tekrar arabayı geri veririz.diger ogluna versin dedim.Yokkk minnet etmemm onlara diye tutturdu yine. Daha kayınvaldemin arabasina bir kere bile binmedim.Madem öyle araba al dedim.Amaaa eğer ihtiyaclari olur arabayı asla vermiyeceksin,onları hic biryere tasimayacaksin dedim.Tamam dedi söz verdi.Biz krediyle zar zor aldık arabayı.Onlarda arabayı satmıslar.yeni haberimiz oldu.eşimi ariyorlar bizi şuraya getir .kapının önünden al.eczaneden ilac al.Veee eşim bana verdigi sòzü unuttu.ilerleyen zamanlarda arabayıda isteyecekler ve verecek biliyorum.Belkide aldik alali 3 ayda 2 kere bindim arabaya.benden cok bindiler arabaya.esime o kadar sinirliyim ki anlatamam.Sizce sinirimi içime gömeyip susayım mı? Yoksa bu adamın burnundan getireyim mi? 😡Not:babam ve enistem işe arabayla gidiyorlardı.işin ortasinda izin alıp bizi hastaneye getiriyorlardı.pandemi nedeninle dolmuslara binmedik.
Kendi annesine minnet etmiyor sizin babanıza eniştesine minnet ediyor çok garibime geldi acaba sen mi dedin binmem onların arabasına diye düşünmüyor degilim

Senin eşinin içinde fesatlık yok bence karşı tarafın yaptığını kötü olarak algılamamis. Benim gorumcemde bı ihtiyaci olduğunda bişey lazım olduğunda eşimi arayıp dururdu sen carsidasindir şunu al şunu getir gibisinden kendi kocasina iş buyurmazdi. Birgün eşime araba lazım oldu bizimki arizalanmisti ve gorumcemin eşi arabayı vermedi. Bende aralarına girmiş gibi oldum ama gerçekleri başka türlü goremeyecekti sen bakkal manav kırtasiye ayak işlerine koş koş sana gelince yok ceksinler vay Be dedimm snra birdaha eşim işlerini görmedi. İnşallah senin eşinde akillanir

Back
X