Aradan birkaç gün geçti banım kalkınca konuma güncelleme yapmak ve bana hala sataşanlara cevap vermek istedim. Bu sırada konu uzamasın diye kapatılsın istedim ve polemiğe girenleri engelledim. Ama benimle anlamadığım bir şekilde derdi olan biri konuma yazılanlara aradan günler geçmesine rağmen “komik” ifadesi atarak ve güncellememe “hala mı ya” yazarak beni rahatsız etmeye devam etti. Ben onu engelledim konumdan. Hala yapılan yorumlada “komik” ifadesi atıp beni rahatsız etmeye devam etti.
Ama site yöneticileri bunu görmedi ve ben o kişinin konusuna yorum atınca banlandım banım bugün kalktı :)
Bu site yanlı ve haksız yönetildiğini düşünüyorum. Berbat bir yer. Hesabımızı bile silemiyoruz. Umarım beni silersiniz sayın yöneticiler. Haksızlığınızla takılın. Ben bu konuyu herkes görene kadar üyeliğimi iptal etmeyeceğim, 1-2 güne ederim ama siz eminim hemen beni banlarsınız. İyi forumlar :)
Kişinin beni rahatsız ettiğine ve onu konudan engellediğime dair görseller ektedir. Bu sitede üyeliğimin olması utanç verici bu yönetimi gördükten sonra.