haksızlıkmış gibi geliyor, içim içimi yiyor

kastamonu777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
675
325
133
mrb kızlar,
çok büyük bir dert değil şükür ki ama ben sizden konuyu anlatıp eşimle nasıl konuşabilirim diye akıl almak istiyorum,
benim kayınpederim ile zaten kafalarımız uymuyor,
eşimin hatrına laf sokmalarına acayip sözlerine filan cevap vermiyorum çünkü eşim ona uymuyor duymuyor onu takmıyor artık,
neyse, geçen gün aklıma birden bu yılbaşı ne yapıcaz diye bi fikir geldi
2 senelik evliyiz
ilk yılbaşında benim annem gelmek isterseniz bize bekleriz beraber yemek yeriz siz bilirsiniz dedi eşimde ilk yılbaşımız olduğu için evimizde yalnız geçirelim dedi (duyanda özel kutlama yapıyoruz sanacak halbuki tv izle cips ye işte öyle)
geçen sene de taşınma derdimiz vardı annem yine sordu eviniz dağınık isterseniz gelin dedi eşim yine gitmek istemedi yorgunum dedi tamam dedim bende
geçen gün eşime dedim ki bu yılbaşı artık annemlere bi gidelim yemeğe dedim
yok hiç kimseye gitmicekmişiz, biz evde duralım isteyen bize gelsinmiş, onun kardeşleriyle benimkileri çağıralım bize filan dedi (onun kardeşleriyle benimkinin hiçbir samimiyeti yok saçma olur yani)
neden dedim? neden yani ?
sonra babam laf yapıyo dedi
ben şok..
nasıl yani dedim bi anlıyım dinliyim diye
3 sene önce nişanlıyken kuzenlerim filan hepberaber bizde toplandık tani nişanlım olarak eşimi de davet ettik sağolsun o da geldi
buna laf etmiş niye sen oraya gidiyosun da bize gelmiyosunuz diye
ne hakla yapar ya laf dedim, ben aileme giderken ona mı sorucam? o beni bir kere davet etmiş mi yılbaşında dedim?
kızlar gerçekten eğer 3 yıl önceki o yılbaşında eşimin ailesi çağırsaydı kuzenlerimle toplanmayı düşünmezdim bile, ama eşimin babasıyla arası soğuktu ve eşim sürekli bizde yılbaşı doğumgünü vb. kutlanmaz derdi, zaten bizimki de kutlama değil beraber olmak için bir bahane işte böyle günler
bu adam sürekli böyle sürekli, eşime hep neden gelmedin neden neden neden? ya neden dayına gittin amcana gitmedin diyen biri, karısının tarafını bile ayırıyor adam benim ailemi ayırmış çok mu gerçi?
konuyu uzatmadım eşimde bırak boşver her zamanki huyları annenlere gideriz dedi geçti
ama adım gibi biliyorum yılbaşında annemler yine davet edecek
ama onlar davet etmeyecekler ki
ben aileme gidemeyecek miyim?
eşimi de zorla götürmek istemiyorum orda sıkılırsa keşke benim aileme gitseydik desin içinden istemiyorum
ama babasının yaptığını yediremiyorum ya bencillik değil mi bu?
ben şöyle düşünüyorum bu sene annemlere gidildiyse nasip olurda görürsek seneyede onlara gidilir bunda ne var ki ?
ben annemlerin üstüste davetlerine hayır dediğim için sıkıldım.
şimdi bu konu bi açılsa eşime babasıyla ilgili içimdeki tüm nefreti kusucam ve kavga edicez biliyorum :(
ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım eşime :(

Of cok uzun yarısını okuyamadım anladıgı m kadaryla eşin babasının dırdırıyla ugrasmak ıstemıyr bence de herkes sende tplansın ısteyen kaynaşır ısteyen sızınle takıkır hem kımse dırdıe etmez hem sen annenlerle yılbaşı kutlamıs olursun yerınde olsam kcamla bı basıma oturur snrada uyurum kafam kalabalıgı pek kaldırmıyor benım

Bu seferki daveti de söylersin bahane uydurursa iyi madem ben gidiyorum hayatım sen bilirsin deyip gidersin.
Evlenmiş koca adam olmuş hala böyle basit mevzulara kendi değil de babası karar veriyorsa bırak ne yapıyosa yapsın.

Ben gidiyorum sende cipsinle gir yeni yila
De ..
Ve cik git :kahve:
Bu arada resmen 3 ay var ya
:işsiz:

Gıcık olan babası değil eşiniz.
"Laf yapar" gerekçesi çok komik değil mi?
Bizim de hayatımızda laf yapanlar oluyor ama takmıyoruz. Çünkü daha birey olamamış, kendi fikirleri, planları olmayan, başkalarının yönlendirmelerine göre hareket eden biri böyle hareket eder.

Eşinize söyleyin, kim ne lafı yaparsa yapsın hayatım, nasılsa 2 günde unutulur deyin.

Bu seferki daveti de söylersin bahane uydurursa iyi madem ben gidiyorum hayatım sen bilirsin deyip gidersin.
Evlenmiş koca adam olmuş hala böyle basit mevzulara kendi değil de babası karar veriyorsa bırak ne yapıyosa yapsın.
bu sefer zaten direk emrivakiye gidiyoruz dicem
gelir zaten sıkıntı o değil
bide annemler davet edicek diye beklerken onlar eşimin ailesi davet eder miymiş :halay:
gitmem
bende derim benim annemler duyarsa ayıp olur
senin baban nasıl mesele yapıyosa bizimkilerde mesele yapar

Gıcık olan babası değil eşiniz.
"Laf yapar" gerekçesi çok komik değil mi?
Bizim de hayatımızda laf yapanlar oluyor ama takmıyoruz. Çünkü daha birey olamamış, kendi fikirleri, planları olmayan, başkalarının yönlendirmelerine göre hareket eden biri böyle hareket eder.

Eşinize söyleyin, kim ne lafı yaparsa yapsın hayatım, nasılsa 2 günde unutulur deyin.
dimi :(
aslında bende eşime kızıyorum bi yandan da napayım babasından çıkarıyorum
senelerdir üstünde nasıl bir baskı kursuysa işte adam hala babasından etkileniyo

Bizim ulkemizde tum ozel gunler mesele ne aci sebebide birbirimizin hayatlarina saygi duyamamamiz bi biraksak herkes mutlu oldugu gibi yasasa ne olur

Back
X