- Konu Sahibi atalente35
-
Benimki whatsapp durumuna yeni çıkan kumaş üretim makinesini atmıştı. Kumaş makineleri ile bir alakası yok bu arada. Ne iş ne özel hayatında. "karıncaya can veren mevlam sen nelere kadirsin. Hele hele teknolojiye bak" farkındalığı ile atmış. Dakikalarca kulak tırmalayan bir ses eşliğinde makine çalışıyor videoda. Ben hayatımda böyle manasız bir eylem görmedim. Keşke popo sallayan abla atsaydı duruma. Bir başka gün de bu aralar herkesin yaptığı, yine aynı manasızlıkta olan araba sürerken yolu çekip şarkı dinleme videosu atmış. "şu an araba kullanıyor ve şarkı dinliyorum. Şarkı da bu. Bakın bu da yol. Trafik falan var" demeye çalışıyor o videoda da. Neyse ki kamerayı kendine çevirip şarkıya eşlik etmemiş dudak hareketlerini abartarak.
Valla bu paylaşımların hemen hemen hepsi manasız. Varsın eşiniz de popo paylaşsın. Bu konuda millet o denli aklını yitirdi ki, beni şaşırtmıyor hiçbir şey. Çevreniz de ayıplamaz korkmayın. Koca koca teyzeler post ergen olmuş, klibe mi takılacaklar.
HaksıZsınız . Açıklama yapmaya bile gerek yok aslında ama ailenize size yakışmayacak hareketleri olduğunu düşündüğünüz biriyle neşen evlendiniz ( ki adamın yaptığı bişi yok neymiş klipte kadınlar dans ediyor MUŞ ) tühhhh boşanın siz çok ağır bir olay kaldıramazsınızAllahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.
Allahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.
Al benden de okadar....Gereksiz, saçma bir paylaşım olmuş. Beğeniyorsa dinlesin kendi izlesin, kocaman evli adamın bunu paylaşması bana da gereksiz geldi.
Bence haklısınız bende çok kizardimAllahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?