- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi atalente35
-
Duruma mi atmısWhatsapp durum olayı varya oraya atmis hanı 24 saatte kalkan.
Aynen öyle babamlar amcamlar onlarda bakıyor görüyor abaza arkadaşları falan ne geyik yapıcaklar aralrnda.Ben olsam benimde hoşuma gitmezdi tamam şarkı şuan popüler bi şarkı ama anladığım kadarıyla bu klipleri kaldırabilecek bi çevreniz Yok o yüzden klibi çekip atması hoş değil bence haklısınız
Adam araca tv taktırmaya gitmiş. Buda onun sosyal ve hareketli biri oldugunu gosterir. Niye adamı yargılıyosunki. Yenimi değişti huyu. Benim kardesimde araba hastası. Bu evlenince değişmekmi hayır. Değistirmek isteyen kendi kaybeder. Sende kaybeden olma. Yalan söylemiyo aldatmıyo. Açmı bıraktı. Oda yok. Kasmayın adamları. Evlenince imam olmalarını beklemeyinAllahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.
Bencede igrenç...Allahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.
Sen de biscolata reklamı at İtalyan carlos falan :))
Ahaha ne var ki bundaAllahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.
Yok bence abartmıyorsunuz.klip biraz erotik.ben olsam bende kızardım.Whatsapp durum olayı varya oraya atmis hanı 24 saatte kalkan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?