- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi atalente35
Duruma mi atmısWhatsapp durum olayı varya oraya atmis hanı 24 saatte kalkan.
Hay allah
Ben evde açtı anladım dinlemek için durum ne alaka harbi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duruma mi atmısWhatsapp durum olayı varya oraya atmis hanı 24 saatte kalkan.
Aynen öyle babamlar amcamlar onlarda bakıyor görüyor abaza arkadaşları falan ne geyik yapıcaklar aralrnda.Ben olsam benimde hoşuma gitmezdi tamam şarkı şuan popüler bi şarkı ama anladığım kadarıyla bu klipleri kaldırabilecek bi çevreniz Yok o yüzden klibi çekip atması hoş değil bence haklısınız

Allahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.
Allahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.
Sen de biscolata reklamı at İtalyan carlos falan :))
Yok bence abartmıyorsunuz.klip biraz erotik.ben olsam bende kızardım.Whatsapp durum olayı varya oraya atmis hanı 24 saatte kalkan.