• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızmıyım allah icin!

Ben olsam benimde hoşuma gitmezdi tamam şarkı şuan popüler bi şarkı ama anladığım kadarıyla bu klipleri kaldırabilecek bi çevreniz Yok o yüzden klibi çekip atması hoş değil bence haklısınız

Şarkıyı bende seviyorum.ama beni anlaması lazımdı ayıp saygısızlık bana.

Ben olsam benimde hoşuma gitmezdi tamam şarkı şuan popüler bi şarkı ama anladığım kadarıyla bu klipleri kaldırabilecek bi çevreniz Yok o yüzden klibi çekip atması hoş değil bence haklısınız
Aynen öyle babamlar amcamlar onlarda bakıyor görüyor abaza arkadaşları falan ne geyik yapıcaklar aralrnda.

. Evli barkli adam izlicekse açsın ama oraya atması çok tuhaf. Cinsel içerikli birazcık. Bence telefonunda daha neler neler vardır. Bence siz takipte kalın

Allahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.

Adam araca tv taktırmaya gitmiş. Buda onun sosyal ve hareketli biri oldugunu gosterir. Niye adamı yargılıyosunki. Yenimi değişti huyu. Benim kardesimde araba hastası. Bu evlenince değişmekmi hayır. Değistirmek isteyen kendi kaybeder. Sende kaybeden olma. Yalan söylemiyo aldatmıyo. Açmı bıraktı. Oda yok. Kasmayın adamları. Evlenince imam olmalarını beklemeyin

Dinlemesine bişey demiyorum karışamam zaten alelen yapması saçma zaten daha öncesinde pis video izlediğini fark ettim ondan bu tepkim aklıma geldi.patladim.

Valla bir ara bu tarz dansları evlilik programlarında izliyorduk, burda sadece şarkı eşlik etmiş ...

Ha eşinizin önceki durumlarını , muhabbetlerinizi bilemeyiz ..sinir olayı sadece bu klibe bağlı değil demek ki

Yaşlılar izlemez ya..

İzleseler de şenlenirler biraz ne olacak :D

Allahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.

Bencede igrenç...

Ahaha ne var ki bunda ;)
Kendinize dertmi arıyor sunuz ?
Bu arada güzel şarkı .

Abartıyorsunuz. Biz bu şarkıyı eşimle çok dinliyoruz. Bir ara bende paylaşmıştım İnstagram storyme. Kayınvalidem kayınlarım eşimin dayıları amcaları bende ekli üstelik. Eşim birşey demedi.
Sizde olur olmaz herşeyden nem kapmayın yahu biraz relax olun ya :KK14:

Yabi evli bir adamin whatsap durumu icin biraz sacma bir paylasim olmus. Ben de olsam kizarim ne munasebet yani begendiyse kendi dinlesin tum sulalemizin gormesine gerek yok. Bu sarkiyi bende severim ama kalkip da bir suru insanin oldugu yere de twerk yapan kadinlari atmam hos degil.

Back
X