Haksızmıyım bilmiyorum ki

Mrsyanlis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
759
336
Kızlar hediyelik yeminleri ayrı yapıyor zaten. Cidden abartıyormuyum bilmiyorum. Zaten bir evlencem diye bir durum yok oda beni üzüyor evlenceğimi düşünmüyorum bile
 

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.964
63.763
O yemenileri hediye götürebilirsiniz evlendikten sonra
E valla gayet modern bı evi olan arkadaşım da kapılarına dantelli havlu aşıyor ve çok da hoş görünüyor:)

Kapı, dantelli havlu, modern ev... beynim yandı.

Konu sahibi o yapsın siz evlenirken alır üç ay sonra geri verirsiniz kullanmıyorum diye. Benim kuzenler öyle yaptı. Ben hiç evime sokmadım kullanmam yük etme bana kadın dedim.
 

kendinehas

Kadrolu Cadı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
11.174
31.439
Kızlar hediyelik yeminleri ayrı yapıyor zaten. Cidden abartıyormuyum bilmiyorum. Zaten bir evlencem diye bir durum yok oda beni üzüyor evlenceğimi düşünmüyorum bile
Üzme kadını,heves etmiş yapıyor,
Evleneceğin zamanı bilemiyorsun ki,ben de hiç düşünmezken birden evlenmiş buldum kendimi,adam sevgilim bile değildi :KK70:
 

KaPrisLiPazen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
7.359
37.901
33
Kapı, dantelli havlu, modern ev... beynim yandı.

Konu sahibi o yapsın siz evlenirken alır üç ay sonra geri verirsiniz kullanmıyorum diye. Benim kuzenler öyle yaptı. Ben hiç evime sokmadım kullanmam yük etme bana kadın dedim.
Koltuklar falan çok güzel halıları da herşeyi özenle seçerek almış ama WC kapısında dantelli havlu:)
Abes de durmamış ama tabi havlu kenarı da evine göre yapılmış
Ben beğendim ama evimde kullanmıyorum aman zaten zor yetişiyorum temizliğime birde havlu dantel kim ugraşır
 

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.964
63.763
Koltuklar falan çok güzel halıları da herşeyi özenle seçerek almış ama WC kapısında dantelli havlu:)
Abes de durmamış ama tabi havlu kenarı da evine göre yapılmış
Ben beğendim ama evimde kullanmıyorum aman zaten zor yetişiyorum temizliğime birde havlu dantel kim ugraşır

Ay bi de onları ütülemesi var. Hiç çekemem. Ki bence çok oryantal bişey dantel. Bazı eve yakışır ama benim eve koysan sırıtır.
 

KaPrisLiPazen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
7.359
37.901
33
Ay bi de onları ütülemesi var. Hiç çekemem. Ki bence çok oryantal bişey dantel. Bazı eve yakışır ama benim eve koysan sırıtır.
Aynen.hem ben evime koysam 3 yaşındaki oğlum anneeee bu evin hali ne böyle der kesin:))))
Ama o yemeni ve patikler bı yere giderken hediye olarak güzel oluyor
Hani borcam gibi:)))
 

ATTRAENTE

ACTA EST FABULA
Pro Üye
Doğa Severler Kulübü
19 Ağustos 2008
14.258
33.389
Annem sürekli çeyizim için bir şeyler yapmaya çalışıyo ama böle dantel yapıyo, habire örtü yapıyo nevresim takımı yapıyo dantelli sofra bezi almış artk sofra bezimi kaldı diyorum dört tane almış gelmiş. Havlu kenarı falan yapıo bunlar artık eskide kaldı ve bizde geriliyoruz az önce kavga ettk gene farkındayım gereksiz tepki verdim ama ne bileyim. Evlenceğimde yok zatn.

Bırakın yapsın
Benimde evleneceğim yoktu 36 da evlendim
Rahmetli annemin yaptığı herşeyin bir anısı var, dokunmaya kıyamıyorum şimdi. Arada açıp seviyorum yaptıklarını. Allah uzun ömür versin annenize ama bırakın ne istiyorsa yapsın, gönlünü kırmaya değmez.
 

miyomin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
221
582
Haklısın. Ben de asla anneme anneanneme yaptırtmıyorum bunları. Sadece patik yapabilirsiniz dedim, çok seviyorum patik giymeyi bi onu kullanırım çünkü. Kullanmayacağın her şey evde enerji emer. Onlara para harcayacağına o parayı hesabına atsın. Evleneceğin zaman hesaptaki parayla, o günün modasına uygun olarak nevresimini masa örtünü havlunu vs alırsın. Mantıklı olan o.
 

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.964
63.763
Aynen.hem ben evime koysam 3 yaşındaki oğlum anneeee bu evin hali ne böyle der kesin:))))
Ama o yemeni ve patikler bı yere giderken hediye olarak güzel oluyor
Hani borcam gibi:)))

Valla benim çevremde yemeni veya patik hediye edecek kimse de yok. Yaşlı teyzelere falan götürülür onlar genelde. Bende de onlardan yok. Borcam candır.
 

KaPrisLiPazen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
7.359
37.901
33
Valla benim çevremde yemeni veya patik hediye edecek kimse de yok. Yaşlı teyzelere falan götürülür onlar genelde. Bende de onlardan yok. Borcam candır.
Bende ısrarla bana borcam hediye gelmesini bekliyorum ama yok gelen giden tutturmuş yemeni havlu :)))
Bende etrafımdakilere götürüyorum
Hatta 70den fazla patik var evde
Onları da müge anlı ya mı yollasam diye düşünüyorum