haksızmıyım siz karar verin ?

evet eve para getiren kadın dururken yani dimi ama ?canım senin düşüncen ortak yaşam olabilir ben öyle düşünmüyorum .ben çalışırım kendime harcarım bir adama bakmak için okumadım o okulu . ama o adam benle evlenmişse evime bakmak zorunda .öle karım çalışsın getirsin brilikte yiyelim mantığı bende yok buda benim düşüncem .

Ben de buna katılmıyorum katılamıyorum. Benim param benim onun parası yine benim olamaz benim mantaliteme göre. Sen ben kavramı yok benim evlilik anlayışımda…kadın kazanıyorsa da lükslerini yapar kazanmıyorsa da…para kazanmaması onun hayat tarzından feragat edeceği anlamına gelmiyor. Erkek savaşta, felakette her koşulda evine bakmak zorunda bunda hem fikiriz.ama benim parama karışamaz gibi bir şey bana ters geliyor. Yaşla alakalı ve evlilikle alakalı bence.

maddi olarak zor durumdaysanız mutlaka çalışman gerekiyorsa eşin sana boş tesellide bulunmak istememiştir canım.sana ben arkandayım işten çık dese bu sözünü tutabilecek mi peki.tutamayacağını biliyorsun :31:boşver üzme kendini eşin sana boş tesellide bulunmamış doğruları söylemeye çalışmış.bence bu kadar dert etme canım:34:

Ben de buna katılmıyorum katılamıyorum. Benim param benim onun parası yine benim olamaz benim mantaliteme göre. Sen ben kavramı yok benim evlilik anlayışımda…kadın kazanıyorsa da lükslerini yapar kazanmıyorsa da…para kazanmaması onun hayat tarzından feragat edeceği anlamına gelmiyor. Erkek savaşta, felakette her koşulda evine bakmak zorunda bunda hem fikiriz.ama benim parama karışamaz gibi bir şey bana ters geliyor. Yaşla alakalı ve evlilikle alakalı bence.

yine bekarsın evlenince görürsün olayına girme .çünkü ben kendi adıma maddi yönden beklentisi olan birinle evlenmem şu anda biriyle birlikteyim parama karışacak bir tip değil zaten ihtiyacıda yok .bu benim hayat görüşüm kendi adıma seçimlerimi yaparken kendi doğrultumda yapıyorum aksi beni mutlu etmez çünkü .

maalesef ki her işyerinde oluyor..bence siz üzülüp kendinizi daha fazla yıpratmayın diye çıkmayacağınızı bildiği için üzerinize gelmedi..eğer üzerinize gelseydi,siz istediğiniz kadar ayrılmayacağım deyin işyerinizden ayrılırmak zorunda kalabilirdiniz..siz işyerinizden daha çok sıkılacaktınız ve eşinizinde o kadar sözünden sonra işyerinizee gelip sizinle sıkıntı yaşayanla konuşma yapması gerekebilirdi..biz bayanlar duygusal yaklaşıyoruz,düşünüyoruz ama erkeklerin düşünce yapısında bir adım atarsan geri çekilmek pek yoktur..1000lerce kişiyle çalıştım %98i erkekti çok az da olsa düşünce yapıları konusunda fikir sahibi oldum..üzlmeyin boşyere kendinizide üzmeyin,inanın o sizi sizin düşündüğünüzden daha çok düşünüyor,üzülüyor ama bizim görmek istediğimizi onlar maalesef gösteremiyorlar yani sizi sevmiyor diye birşey söz konusuda değil..

benim eşime böyle bişey anlatsan gider o adamla kavga etmeye kalkışır belki de.o yüzden iş yerinde böyle birşeyler olsa hiç anlatamam.hangisi daha iyi bilemedim

çok şey beklemiyorsun bence haklısın. eşine bunu açık açık desen senin böyle bi cevap vermeni beklemiştim o zaman kendimi daha mutlu ve güvende hissedecektm diye duygularını ifade etsen... tabi ki yargılayıcı bi üslupta değil.

Back
X