kızlar uzatmadan konuya gireceğim biz eşimle 25 günlük evliyiz dün eşimin doğum günüydü pazar gunlerı de çalışıyorum erken çıkıp alışveriş vs. yaptım ona sürpriz bir doğum günü hazırlamak için. aksam 7 ye kadar uğraşıp güzel romantık bır masa hazırladım pastası vs. aldım. eşim aksam geldı ben muzık falan açtım mum ışığında yemek yıyoruz. her şey çok güzel snra dans edelım dedı. dans edıyoruz telefon çaldı. kayınvalıdem ve arkadaşları selen anlamasın suprız yapıcagız esımden bahsedyr bız geliyoruz.ona bellı etme ben esımle ılk defa doğum gunu kutluyorum baş başa. daha oncelerı sevgılı olduğumuz donemler hedıyesını verırdım doğum gununu kutlardım sadece. oyle gecerdı. tabii ben sinir oldum bız daha yenı evlıyız belkı baş başa gecırmek ısteyecegım eşimle. ve saat de 10 nu gecyrdu. sonra gittim eşime annenler geliyormuş dedım sana sürpriz yapcaklarmıs dedım o zaman nıye soyledın dedı bız başladık kavgaya. ben o sinirle söyledım tabii. dedım 27 yıldan berı aılenlesın bızım ılk doğum gunumuz ne olurdu başbaşa olsaydık dedım. daha pasta falan da kesmemıstık. işte onlarla da ben oyle sandığın gıbı doğum gunu yapmadım falan dedı. o zaman aılen bu kadar onemlıyse gıdıp onlarla gecırseydın gelmeseydın dedım. ama çok uzuldum ben o kadar ugrasayıp edıyım karsılıgı bu olsun. şimdi ben haksızmıyım bu konuda