Haklısın çoook haklısınnn ancak biraz eşine melek yüzlü şeytanı oynamalısın, yoksa ilerde hep kaybedersin. Baktınız adam ailesine bağlı hemen masum gelin rolüne gir. Ben böyle konularda çok hızlı düşünebiliyorum. İnanılmaz sinirli bir insanım ancak sözlümle ilgili konularda sakin olmaya çalışıyorum. Mesela ben olsam ben sizi arayınca gelin şuan müsait değiliz derdim. Yeni evli çift naparsa onu yapıyormuşsunuz gibi. Sen utanacağına o utanır telefonun başında![]()
Ben çok zayıfım sözlümün annesi geçen de ay bu kolun ne dedi hani cıvımış gibi hem de herkesin için de. Bide görseniz bileklerim bile cocuk bileği gibi. Üstelik yıllardır yüzdüğüm için kas var kolumda hafiften. Bende döndüm gülerek sakince " bakim seninkine ayy bıngıl bıngıl" dedim. Ayy benim yaşımla senin yaşın bir mi dedi. Yapacak bişe yok artık dedimBozuldu. Ben bozulup üzülüp rezil olcağıma başkaları olsun valla umrumda bile değil. Bu hayata mutlu olmaya geldim başkalarının egolarını tatmin edip üzülmeye huzursuz olmaya değil.
ben evet musaıt degılız deseydım evet gerı donceklerdı esımde zaten bılmeyecektı daha sonra annesine gttınde anlatacaktı bız sıze geldık ama esın musatı degılız dedı olcaktı bu sefer esım sen nıye oyle dedın annemler gelcektı nıye gerı cevırdın. falan yıne kavga çıkacaktı.