• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksızmıyım

bu sene böyle oldu ıkımızede zehır ettı bugunu ama seneye aynısını yapabılıcek mı bakalım gorusecegız

Selencim bence böyle yaparsan kaybedersin..
Sende bişey olmamış gibi davran, en tatlı anınızda, aşkım başbaşa kalmak istemiştim, özel şeyler yaşamak istemiştim ondan gerginlik çıkardım de barışın..
Kıymetli annen falan dersen, tabi kıymetli sen xx yıldır varsın o hep der, ki denilebilecek bir şey..
Benimde eşim kıymetli annen kıymetli annen deseydi, patlama anında bunları söyleyebilirim.
Tamam annen de haklı birlikte kutlamak istiyor ama bizde yeni evliyiz canım malum de konuştur bakalım onun düşünceleri neymiş. :)
Küslüğü uzatırsan, kocanı kayınvalidene daha çok yaklaştırırsın canım.

canım eger yıllardır cocuklarının d..gununu pasta vs seklınde kutluyorlarsa yıne kutlamak ıstemelerı cook normal..ama daha once kutlamıyorlar evlendıkten sonra coşştularsa bu senın başarınn:DD gaza gelıyorlar demek kii..evlendıkten sonra kıymete bınmıs cocukları...

canım eger yıllardır cocuklarının d..gununu pasta vs seklınde kutluyorlarsa yıne kutlamak ıstemelerı cook normal..ama daha once kutlamıyorlar evlendıkten sonra coşştularsa bu senın başarınn:DD gaza gelıyorlar demek kii..evlendıkten sonra kıymete bınmıs cocukları...

aynen oyle kutlamazlar normalde sadece hedıyesını verırler o kadar. evlenince değere bindi. herkesın kendı annesı degerlıdır tabıı ama bugun annemle knstuk benım de 2 ay sonra doğum gunum ben gelmem kızım dedı anlayışlı olmak gereklı dedı benım annem bunları dusebılıyorsa onun annesı de düşünecek. bu anne meselesı degıl karakter kısılık meselesı

Selencim bence böyle yaparsan kaybedersin..
Sende bişey olmamış gibi davran, en tatlı anınızda, aşkım başbaşa kalmak istemiştim, özel şeyler yaşamak istemiştim ondan gerginlik çıkardım de barışın..
Kıymetli annen falan dersen, tabi kıymetli sen xx yıldır varsın o hep der, ki denilebilecek bir şey..
Benimde eşim kıymetli annen kıymetli annen deseydi, patlama anında bunları söyleyebilirim.
Tamam annen de haklı birlikte kutlamak istiyor ama bizde yeni evliyiz canım malum de konuştur bakalım onun düşünceleri neymiş. :)
Küslüğü uzatırsan, kocanı kayınvalidene daha çok yaklaştırırsın canım.

ben bunları esıme soyledım bana gelmıs savunması su onlar gıderdı yıne suprızlere devam ederdın hee tabıı dedım 1. pastasyı keseriz onların getırdgnı snra ben 2. pastayı keseriz saçma sapan knsma dedım madem oğlunu cok sevıyordu 27 senedır nerdeydı onun amacı benı üzmek başka bır sey degıl.

kızlar uzatmadan konuya gireceğim biz eşimle 25 günlük evliyiz dün eşimin doğum günüydü pazar gunlerı de çalışıyorum erken çıkıp alışveriş vs. yaptım ona sürpriz bir doğum günü hazırlamak için. aksam 7 ye kadar uğraşıp güzel romantık bır masa hazırladım pastası vs. aldım. eşim aksam geldı ben muzık falan açtım mum ışığında yemek yıyoruz. her şey çok güzel snra dans edelım dedı. dans edıyoruz telefon çaldı. kayınvalıdem ve arkadaşları selen anlamasın suprız yapıcagız esımden bahsedyr bız geliyoruz.ona bellı etme ben esımle ılk defa doğum gunu kutluyorum baş başa. daha oncelerı sevgılı olduğumuz donemler hedıyesını verırdım doğum gununu kutlardım sadece. oyle gecerdı. tabii ben sinir oldum bız daha yenı evlıyız belkı baş başa gecırmek ısteyecegım eşimle. ve saat de 10 nu gecyrdu. sonra gittim eşime annenler geliyormuş dedım sana sürpriz yapcaklarmıs dedım o zaman nıye soyledın dedı bız başladık kavgaya. ben o sinirle söyledım tabii. dedım 27 yıldan berı aılenlesın bızım ılk doğum gunumuz ne olurdu başbaşa olsaydık dedım. daha pasta falan da kesmemıstık. işte onlarla da ben oyle sandığın gıbı doğum gunu yapmadım falan dedı. o zaman aılen bu kadar onemlıyse gıdıp onlarla gecırseydın gelmeseydın dedım. ama çok uzuldum ben o kadar ugrasayıp edıyım karsılıgı bu olsun. şimdi ben haksızmıyım bu konuda

çokk sinirr bozucu bir durumm :47::47: ben eşime özel günleri başbaşa geçirmek istiyorsam sölüyorum kimse dahil olmasın diye .. sende keşke kayınvalidene söleseydn onun yaptığı düşüncesizlik olmuş .. ben olsam sölerdim ona göre başka özel günlerde size müdahale etmezlerdi

aynen oyle kutlamazlar normalde sadece hedıyesını verırler o kadar. evlenince değere bindi. herkesın kendı annesı degerlıdır tabıı ama bugun annemle knstuk benım de 2 ay sonra doğum gunum ben gelmem kızım dedı anlayışlı olmak gereklı dedı benım annem bunları dusebılıyorsa onun annesı de düşünecek. bu anne meselesı degıl karakter kısılık meselesı

selen cım zaten benım gordugum kız aılesı hep anlayıslı ..hosgorulu..ılımlı oluyor..
arada tabı ıstısna durum olabılıyor ..
erkek tarafıı neyı kanıtlama cabasında onu da anlamıyorum..
normalde dogruduzgun ılgılenmeyen kısıler evlendıkten sonra erkek yerıne koyuyor sanırım:))

Size haber dahi vermeden evden çıkması , eve yaklaşınca ben geliyorum demesi ve yanında arkadaşlarınıda getirmesi çok çok ilginç.Süprz yapılacaksa seni gndüz arayıp ben böyle böyle birşey düşündüm senin planın nedir ne düşünüyorsun? demeliydi.Sende bu akşam ikimiz kutlayalım yarın akşamda hep beraber oluruz diyebilirdin.Ancak kayıvalideni hatalı görüyorum illa ki insanın aklına gelir yanii birlikte kutlama yapacağınız kıskanmış bence.

kayınvalidenin biraz anlayışlı olması gerekirdi. bir de evliliklerde şu dikkatimi çekiyor. aile bağları çok kuvvetli olmayan erkekler evlenince ailelerine daha da bağlı oluyorlar. ailesiyle hiç kutlama yapmamış ama şimdi ise sürpriz bozuldu diye kavga ediyor.

kayınvalidenin biraz anlayışlı olması gerekirdi. bir de evliliklerde şu dikkatimi çekiyor. aile bağları çok kuvvetli olmayan erkekler evlenince ailelerine daha da bağlı oluyorlar. ailesiyle hiç kutlama yapmamış ama şimdi ise sürpriz bozuldu diye kavga ediyor.

dün geldıgınde hedıyelerını acıyor tshırt falan almışlar bana gelmıs dıyor kı sen bır sey almadın mı bana dedım suprız yapmaktan zaman kalmadı hedıye almaya dedım o kadar sey hedıye sayılır bence dedım elalem gıbı ben tshırt mu alsaydım dedım yok ıste onlar elalem mı dıyor annesının arkadaşı aslında uzaktan çok uzaktan akrabaları ayy allahm ne kadar değer vermeler bekarken hıc böyle degıldı uzaklar yha değere bınıyor bende bu aksam anneme gıdecegım dedım gelmeyecegım ne halı varsa görsün ılımlı yaklaşıyorum olmuyor kalsın bir basına bıktım ya

kızlar ben eşimle aramı duzelttım fakat dun esım aramış annesının arkadaşı ona hedıye almıştı teşekkür etmek ıcın telde kadın ıste sız bızı evınıze ıstemıyorsunuz vs. bır suru laf saymış esımde sınırlendı saybı bır suru ton laf. hala anlayssız davranıp bos bos konusuyorlr

Back
X