Haksizmiyim

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Eşimin ailesi ile gorusmuyorum. Eşimin bekar olan kardeşleri bizimle aynı şehirde ler. Benim ailem başka yerde. Eşim benim ailemle gorusmuyorduk dolayısıyla ailemden hiç kimse bize gelip gitmiyor. Eşim kardeşleriyle canı istediği zaman çocuğu da alıp gidip gorusuyor. memleketten diğer kardeşi geldi. Persembe günü is çıkışı yanına gitti. Bugünde gene gidecekti. Bana sen evde oturda ben kardeşlerimle gezmeye gideyim dedi. Ben de çok sınır oldum. Hep yalnız kalıyorum çünkü eşimin bu konuda bir çabası yok.ben de o zaman beni terminale birakta bende anneme gideyim dedim. Yarın gelirim dedim.tabi tartıştık o da gitmekten vazgeçti şimdi benimle konusmuyor.

Görüşmüyorum, görüşmüyor, konuşmuyoruz. Farkettiyseniz aslında sorununuza giriş gelişme ve sonuç gibi olmuş. Görüşmeme sebebinizi bilmiyorum ama belki de buzları eriyme vakti gelmiştir.

Çok özür dilerim telden yazdığım için yanlış olmuş. Ben ailemle gorusuyorum.eşim gorusmuyor .

Kardeşi ile görüşüp akşam eve gelecekmiş siz ben bugün gider yarın gelirim demişsiniz

Çocuk kaç yaşında

Bu ne düşmanlık iki tarafta da

Sonuçta ben de çok sıkı fıkı değilim kimse ile ama ne olur iki taraf da yılda iki merhaba merhaba dese

Kardeşlerle bir kahve içse

Eşiniz görüşmüyor diye ailenizi görmeye neden gitmiyorsunuz ki.
Eşiniz gidiyor siz de gidin görün ailenizi.

Kardeşleriyle görüşüyo siz de ailenize gitmek istemişsiniz gayet normal niye vazgecti ki şimdi de konuşmuyo öyle mi ?? Hıhhh cok ta umrumda olmasın konuşmassa konuşmasın o eşinizin problemi istemediğiniz insanlarla görüşmek zorunda değilsiniz ayrıca ne güzel gitcekmiş kardeşleriyle görüşcekmiş sizde yanlız kalmak yerine ailenizde görüşmeyi tercih ettiniz ve eşiniz vazgecti öylemi neden acaba ??Ay durduk yere huzursuzluk işte

Arkadaşlar ne olur yorumlarınız benim için çok önemli

Ailenle neden görüşmüyor eşin ayrıca iyi yapmışsın bence seni ailenin yanına göndermiyor bey efendi kendide ailesiyle beraber madem öyle oda gitmesin

Back
X