- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
- Konu Sahibi hasretim34
-
kizlar biseyi atladim,bu almak siteidgim altinlar dügünde onlarin bana taktigi altinlar,görümcem diyoki simdi babasi diyomuski neymis efendim o altinlar bende önce oglununmus bende deidm dügünde ona taksaydi ozaman bana degil üff deli olacam ya
ah kizlar ya yattim yataga sinirden uyuyyamadim kalktim gene,er ca öyle yapsaydim bile göndercek kimsem yokki marttta görümcem gitcek onla yolliycaktimm
fatunaz canim yeri geldiginde acicam agzimi merak etme yeter artik sustugum artik susmiycam 2 sene beraber durduk etmedigini birakmadi bana enistem olicak adam zoraki unutmaya calisyodum ama artik iyce bitirdi kendini bende.
O altinlar senin, sana takilmis, istersen bozudurur catir catir yersin, istersen koluna takar singir singir dolasirsin, istersen ailene yardim etmek icin kullanirsin.:hulya:
Onlar ne hakla bunu engellemeye calisiyorki? Yok altin verilmezmisde falanda filanda!!
Cirkefligi eline alma vakti gelmis canim, sakin buna sessiz kalma....derhal altinlarimi istiyorum diye direteceksin
Sakin gurur yapip tamam alin basiniza calin falan deme.....onlarin istedigide bu zaten.
Ben yalnis yapiyomusum görümcem öyle diyo
diğer yorumları okumadım ama sen ve eşin kARAR VERDİYSE KİMSE KARIŞAMAZ
ama zaten sorunlar hep başkalrının kaRIŞMASIYLA ORTAYA ÇIKIYOR :enbuyukkk:
delimi bunlar ya töbe töbe
sakın onlara bırakma altınlarını ne demek sana ait olan bi şeyi vermemek
abine yardım edip etmemek senin bileceğin bi iş
ama anladığım kadarıyla nakit yardım edebilecek durumun yok
sana bişey söyliyeyim mi arkadaşım
abine yardım edersen her yönden yüzüne vurulup bu olay karşına çıkacaktır
bence abindde bütçesine göre düğününü yapsın
bu olay senin ailevi huzurunu bozacaktır
canim zaten bu satten sonra verseelr bile ailem kabul etmez artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?