insaallah vardir cnm bebeginValla cnm sanmiyorum ama aksam test yaptim cok silik bi cizgi cikti kafami karıştırdı yarin tekrar edicem bakalim
insaallah cnm sen bi test daha yap hakalimİnşallah tatlışım inşallah beraber gebe kalırız hatırlıyomusun önceki grupta önce senın sonra benım haberimi alırız demiştin belkı allah söyletmiştir :) dün akşamki testi flaşla az önce gene cektım bide böle bakım :)
hadi bakalim insaallah yaaaa hz ibrahimin ettigi gibi dualarimiz kabul olsun canim Allahim salih evlatlar versin insaallah hepimizeYapcam son 50 dakıka
canim bende silik bir cizgi gordum ama sanki fazla idrar gitmis gibiBuda benimki kizlar
Cnm bende gordum yakindan daha belli tel net cekmiyo ama test bi acayip cikti acaba diyorum cunku 11 gun oldu ve ben 11 gun once kan testi yaptirmistim 0.5 cikmisti ama kizimdada 15 gun geciktikten sonra ogrenmistim bi endisem de var yani yarin tekrarlicam bakalim
ayyy canim hamile gibisin hadi insaallah vardir sen bir kan testi yaptir yaaaTekrar 1 tane daha yaptım
Cnm sen hamilesin insallh hayirli olsun daha cok yeni sanırımTekrar 1 tane daha yaptım
en kolayindan kan testi ver canimCnm bende gordum yakindan daha belli tel net cekmiyo ama test bi acayip cikti acaba diyorum cunku 11 gun oldu ve ben 11 gun once kan testi yaptirmistim 0.5 cikmisti ama kizimdada 15 gun geciktikten sonra ogrenmistim bi endisem de var yani yarin tekrarlicam bakalim
Yarinki idrar testine gore gene silik vs cikarsa vercemen kolayindan kan testi ver canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?