aynen canim benimxe oyle 19 ocak batti gelen giden yok testtede cikmiyor bisiben de olmadım tedirginim ama benim düzen de karışmıştı geçen ay satım karışık
ya benim aralığın 9unda geldi..bir hafta sürdü bittikten iki gün sonra yıne geldi 18 aralıkta ve o da bir hafta sürdü..hangisine göre beklemeliyimaynen canim benimxe oyle 19 ocak batti gelen giden yok testtede cikmiyor bisi
En son adetine göre bekle tatlımya benim aralığın 9unda geldi..bir hafta sürdü bittikten iki gün sonra yıne geldi 18 aralıkta ve o da bir hafta sürdü..hangisine göre beklemeliyim
yani 18 aralıkta gelene göre bekleyeceksem de 16 ocakta gelmesi gerekirdi... yani 4 gün geçti öyle mi ? peki yarın sabah ilk wc ile test yapsam çıkar mıEn son adetine göre bekle tatlım
m canimBende iki gecedir düyamda testleri ğozitif görüyorum :)
evet cnm cikaryani 18 aralıkta gelene göre bekleyeceksem de 16 ocakta gelmesi gerekirdi... yani 4 gün geçti öyle mi ? peki yarın sabah ilk wc ile test yapsam çıkar mı
2. Çizgi görünüyor. İnşallah hamilesindir.İnşallah tatlışım inşallah beraber gebe kalırız hatırlıyomusun önceki grupta önce senın sonra benım haberimi alırız demiştin belkı allah söyletmiştir :) dün akşamki testi flaşla az önce gene cektım bide böle bakım :)
evet cnm cikaryani 18 aralıkta gelene göre bekleyeceksem de 16 ocakta gelmesi gerekirdi... yani 4 gün geçti öyle mi ? peki yarın sabah ilk wc ile test yapsam çıkar mı
Hadi inşallah yaa allahım kabul etsin dualarımızıbende sezaryen doguma giriyordu
m canim
Hadi inşallah yaa allahım kabul etsin dualarımızı
yaparsan cikar herale cnmayyy heyecan yaptım hiç beklemiyordum yaa iğneyle korunuyordum hormon düzensizliğinden bıraktım ve hemen hamile mi kaldım acaba
ben yarın sabah yapayım testi garanti olsun kafam karıştı iyicetest y
yaparsan cikar herale cnm
aynen yap canimben yarın sabah yapayım testi garanti olsun kafam karıştı iyice
Hala olmadum ben de. Cok stres yapiyom ondan galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?