aynen bende oyleee yaaaHala olmadum ben de. Cok stres yapiyom ondan galiba....
Ama sabah yine yaptim silik bile cikmiyo. Benim artik gelsun diye bekliyom adetimi. En azundan rahatlarim.aynen bende oyleee yaaa
bende yapiyorum kac gundur bendede ikinci cizgi yok o yuzden bende adeti bekliyorumAma sabah yine yaptim silik bile cikmiyo. Benim artik gelsun diye bekliyom adetimi. En azundan rahatlarim.
hadi yaaa olsun napalim artik bidahaki aya umitler yada belkide daha cikmiyrdurNegatif malesef şimdi gene yaptım
varsa cikar cnm yani oyle sabah aksama bakmiyor benceKizlar simdi aksam test yapsam cikarmi ki sabahmi yapmam lazim
Bakalım canımh
hadi yaaa olsun napalim artik bidahaki aya umitler yada belkide daha cikmiyrdur
Cnm çizgi var orda kan testi yaptır hemenTekrar 1 tane daha yaptım
Ben bugun o testen yaptım yaa gerçekten yanıltıcı mıdırMiratech kullandığım en kötü gebelik testi ydi. Çok yanıltıcı ve renk bozuk çıkıyor
insaallah bebisin vardir cnm9 gün geçti hala yok bekliyorum
Bak cnm bnm ben 3 senelik evliyim evlendigimin 14. Ayinda hamile kaldım her ay cok uzuluyordum ve bende polikistik over var adetlerim hep duzensizdi gunum geciyordu bide bekliyordum ustune hep hapda icemiyodum belki vardir diye. derken tedaviyr karar verdik gec kalmayalim diye. rahim filmi vs butum tahlilleri toplamak 3 ayimi aldi .evimi degistrdim tasinirken karnim agrimaya basladi adetim 14 15 gun gecikmisti nasilsa dedim gec oluyorum hic ustunr dusmedim tedaviyede baslicam ya hic aklimda yok .ev topluyorum kutu hazirliyorum hurc çekiyorum derken agrilarim siddetlendi dedim noluyo bicak saplanir gibi keskin nefes kesen agrilar kisa sureli .test yaptim bi baktim cift cizgi sok oldum hic beklemiyodum cunku hemen tahlil yaptirdik 230 kusur deger cikti daha cok cok yeniydi. 2 gun sonra tekrar test 600 kusur bi hafta sonra kese 1 hafta sonra kalp atisi derken sukur suan kizim 1 yasinda yani demem o ki adetiniz gecikiyor kanda cikmiyor diye hemen ilac icmeyin bn 15 gun gecmisti oyle ogrendim ve daha cok cok yeniydi 15 20 gun sonra anca kalp atisi gördük 11 gun geciktim suam o yuzden icemiyorum ilac bnde inanmazdim ama bunlar oluyor sakin icmeyin bekleyin olacagi varsada Rabbim bir şekilde koruyor ben koca evimi kendim tasidim sukur bisey olmadi Rabbim ne zaman derse o zmn hic ummadiginiz anda bi bakmissiniz oluvermis insallhKızlar yarın test yaptırcam unarım hamileyimdir ama test sonucu begatif cıkarsa cok üzüleceğim farkındayımgeç döllenme olmuş olsa bile kanda cıkarmı sizce
canim aallahim kizina uzun omurler versin rabbim senin kizin gibi bir ebbek bizede nasip eder insaallah onun ol demesinden oteye gecimeyecegimizi biliyoruz ama genede olmayinca cok uzuluyoruz yaaa rabbim uzun ve sagliklu gunler nasip etsin insaallah kizinaBak cnm bnm ben 3 senelik evliyim evlendigimin 14. Ayinda hamile kaldım her ay cok uzuluyordum ve bende polikistik over var adetlerim hep duzensizdi gunum geciyordu bide bekliyordum ustune hep hapda icemiyodum belki vardir diye. derken tedaviyr karar verdik gec kalmayalim diye. rahim filmi vs butum tahlilleri toplamak 3 ayimi aldi .evimi degistrdim tasinirken karnim agrimaya basladi adetim 14 15 gun gecikmisti nasilsa dedim gec oluyorum hic ustunr dusmedim tedaviyede baslicam ya hic aklimda yok .ev topluyorum kutu hazirliyorum hurc çekiyorum derken agrilarim siddetlendi dedim noluyo bicak saplanir gibi keskin nefes kesen agrilar kisa sureli .test yaptim bi baktim cift cizgi sok oldum hic beklemiyodum cunku hemen tahlil yaptirdik 230 kusur deger cikti daha cok cok yeniydi. 2 gun sonra tekrar test 600 kusur bi hafta sonra kese 1 hafta sonra kalp atisi derken sukur suan kizim 1 yasinda yani demem o ki adetiniz gecikiyor kanda cikmiyor diye hemen ilac icmeyin bn 15 gun gecmisti oyle ogrendim ve daha cok cok yeniydi 15 20 gun sonra anca kalp atisi gördük 11 gun geciktim suam o yuzden icemiyorum ilac bnde inanmazdim ama bunlar oluyor sakin icmeyin bekleyin olacagi varsada Rabbim bir şekilde koruyor ben koca evimi kendim tasidim sukur bisey olmadi Rabbim ne zaman derse o zmn hic ummadiginiz anda bi bakmissiniz oluvermis insallh
Saol Allah razi olsun tabiki cok üzülüyor insan bende gectim o yoldan cok uzuluyordum elde degil takiyodum ama takilmadigi zaman daha kolay oluyomus Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun insallhcanim aallahim kizina uzun omurler versin rabbim senin kizin gibi bir ebbek bizede nasip eder insaallah onun ol demesinden oteye gecimeyecegimizi biliyoruz ama genede olmayinca cok uzuluyoruz yaaa rabbim uzun ve sagliklu gunler nasip etsin insaallah kizina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?