ya şimdi ev dağınık mesela. çamaşırlar faln katlancak ama önce odamı dip köşe temizleyeyim dedim. eşim uyuyodu yapamadım. döndüm durdum ne yapacağımı bilemedim. mesela eşarplarım var yıkayayım dedim ama kararsız kaldım. çekmecede duruyorlar. bazısı hiç kullanılmadı ama hepsini birden mi yıkasam kararsız kaldım. elimde yıkamak çok vakit alır makineyemi atsam. makinede hiç yıkamadım. saat 2.5 dan beri vaktim kararsızlık ve halsizlikle geçti. eşimde ev temiz bişeye gerek yok dio. nasıl temizse. oofff.
şimdi canım oncelıkle burdan kalkıyorsun ve kullandıgın esarplarını yıkıyorsun yada hespını koy..bide makınaya atma belkı ne bılım bişi olur..ipek filansa..
legene su doldur içine elde yıkamaya deterjan koy...baska bıl legenede cok az yumusatıcı ekle suyla karıstır.. esaprları yıkayıp yıkayıp bekletmeden diğer legene daldırıp cıkar sonrada durula ve as yani..
halsızlık olabılır orucun artık son demleri en ıyısı iftardan sonra yap yada..
önce evi topla dagınıksa .. sonra camasırları katlamak için sepetle baska odaya al.. eşin uyanmaz bu sayede.. dolaba koyma işini iftardan sonra yaparsın.. ütülencek varsa aynı sekılde baska odada yapıver..
:) biz kadınlar bazen temız olan evi daha temız gormek isteriz yanı kendi kendime iş ararız..senınkıde oyle olmasın canım