- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.691
- 88
- 32
Allah allah hanfendi takuldiniz kaldınızZaten size cekiduzen verme gibi bir amacim yok, mumkun de gorunmuyor zaten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allah hanfendi takuldiniz kaldınızZaten size cekiduzen verme gibi bir amacim yok, mumkun de gorunmuyor zaten.
Allah allah hanfendi takuldiniz kaldınızsizi ilgilendirmez dedim daha ne demeliym yorumda bulunmamaniz icin
Zaten size cekiduzen verme gibi bir amacim yok, mumkun de gorunmuyor zaten.
Neden hamile bayanın ustune bu kdar gidiyorsunuz konu sahibi yaptigiyla utanmiyor da yorum yapilinca neden linc yeniliyo bi tuhafsnz
Eleştireceğin tek şey konu sahibinin konusuHamileyse hamile. Elestiremeyecek miyiz?
Eleştireceğin tek şey konu sahibinin konusu
Herkesin yorumu kendine
ahh kadınlar bedenleri üzerinden ne aşağılanıyor ne!... fırsat vermemek lazımBenden de evlenince ilk ilişkide gelmemişti mesela, nedir bu zar takıntısı anlamıyorum. Sırf bu yuzden ne evlilikler ne ilişkiler bitiyor ya yazık cidden üzülüyorum.
Yorumunuz için teşekkürler benim için polimige girmenize gerek yoktuNeden hamile bayanın ustune bu kdar gidiyorsunuz konu sahibi yaptigiyla utanmiyor da yorum yapilinca neden linc yeniliyo bi tuhafsnz
Zaten size cekiduzen verme gibi bir amacim yok, mumkun de gorunmuyor zaten.