Hala bakiremiyim sizce ne yapim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maxus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eleştireceğin tek şey konu sahibinin konusu
Herkesin yorumu kendine

Hamile diye kutsallasmiyor kimse. Valla catir catir elestiririm sacma buldugum seyleri.

Ayrica, elestirebilecegim tek sey, konu sahibinin konusuysa, siz beni elestiriyorsunuz simdi? :KK54:

Kan gelmiş olsa da olmasa da bakire değilsin artık. İlişkiye girmiş kadına bakire denmez. Zar muhtemelen esnek, bazen sonradan kanama olabiliyor, bazen de hiç olmuyor ama zaten vajina kanalın açıldı, vajina biçimin değişmeye başladı artık. Kan sadece işin esprisi. 5-6 kez ilişkiye gireyim ama nasılsa kan gelmiyor ilerde yuttururum diye bir mantık yok yani.

Zarın esnekse doktor genelde evliysen o zarı kendisi belli başlı yöntemlerle almayı teklif edebiliyor. Tam birleşmeye engel olup cinsel sorunlara yol açtığı için. Zar yırtılmıyorsa ve cinselliği sürdürmeye niyetliysen bunu önerebilir. Ek bilgi.

Son düzenleme:
Benden de evlenince ilk ilişkide gelmemişti mesela, nedir bu zar takıntısı anlamıyorum. Sırf bu yuzden ne evlilikler ne ilişkiler bitiyor ya yazık cidden üzülüyorum.
ahh kadınlar bedenleri üzerinden ne aşağılanıyor ne!... fırsat vermemek lazım😊 yok zarmış dorktormuş oyy ben parçalarım yıkarım yakarım bak yazarken bile ısım yükseldi😂

Neden hamile bayanın ustune bu kdar gidiyorsunuz konu sahibi yaptigiyla utanmiyor da yorum yapilinca neden linc yeniliyo bi tuhafsnz
Yorumunuz için teşekkürler benim için polimige girmenize gerek yoktu 😉yinede düşüncenzden dolayı mutlu oldum sağolun

Ne kadar bos muhabbetler dönmüs. Bazi kadinlarin zari esnek olabilir kanama olmaz bazen sonradan olur. Hatta bazi kadinlarda bu kadar onem verip takip kutsallastirdiginiz o zar olmayabilir bile. Kadinlar olarak birbirinizi sevisip sevismemesine gore yargilamak yerine biraz birbirinize destek olun bence artik.

Back
X