neden bosa iyorsun canim
Bebeğinizi hemen kime bırakıcaksiniz ki aileniz destek mi ? Birde mutfak acmak yerine kirik tabak asli börek gibi mutfaklarda ise girseniz daha iyi olmaz mi ? Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah
Eşin olacak size nafaka vermiyor mu?
Bir cocugum var bu yil okula baslayacak..hamile oldugumdan herseyi erteliyorum bu sebeple evde calusarak para kazanmam gerekkaç çocuğun var hamile görünüyorsun doğum yaptın mı
Toptan kiyafet ic camasiri filan al internetten etrafindaki insanlara sat .... ben univversitede cok sattim ic camasiri inan pasalar gibi yasatiyor insani
bence önce doğumunu yapıp boşanma işini sonraya bırak hastane masrafıdır ssk derken zorlanırsın biraz toparlandıktan sonra boşanma dilekçeni verirsin nafaka talep edersinBir cocugum var bu yil okula baslayacak..hamile oldugumdan herseyi erteliyorum bu sebeple evde calusarak para kazanmam gerek
Bence kardı zarardı sattım satamadım diye risk almaktansa bir yere gir ve çalış derim
Suan zaten calisamam bebegim dogduktan sonrada onlari kimseye birakip calismam kendi isim olursa evlatlarima goz kulak olurum
bence önce doğumunu yapıp boşanma işini sonraya bırak hastane masrafıdır ssk derken zorlanırsın biraz toparlandıktan sonra boşanma dilekçeni verirsin nafaka talep edersin
peki ailen arkanda mı? yanlarına mı taşınacaksın ayrı eve mi çıkacaksın ?
evden bir şeyler yapıp satabilirsin yada bazı lokantalarla ev hanımları anlaşıyor işte bize günde 200 dolma yapacaksın günde iki kilo mantı yapacaksın falan diye
öyle bir şey yapabilirsin avon oriflame gibi markaların satışını yapabilirsin
nikah şekeri yaptıran yerler var
Hangi sehirdesiniz acaba
Yazik boyle ailelerde olan bebeklere cocuklara oluyo ben en cok onlara uzuluyrm ozaman dgurmayin yani mutlu evliliginiz yoksa cocuklara kiymayin bari cok snrlenyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?