• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala bosanamadık ve ben onu hala cok sevıyorum

avukatlar taksıtdemı yapıyo ya :D valla guzelmıs bunu hıc duymamıstım ..gıdıcem gıdıcemde hıc ugrasasım yok ya ıcımden gelmıyo acıkcası ugrasmak cok sıkıldım amannn kendımı ısıme verıyorum valla aklıma gelıo essek ama hep bıseylerle ket vuruyorum sızınkı cekısmelı olcak yanı ne kadar alıo ya avukat burda kucuk bı yer oldugu ıcın mecbur olundugundan cok para ıstıyolar bıde cekısmelı cok uzun suruyo
senın esınde ogretmen ve tazmınat ıstıyosun yanı ne kadar ıstedın pekı
sen neden calısmıyosun canım ya ?

Canım bende küçük bir şehirde yaşıyordum,davada orada açıldı.Avukatım bizden 2500 tl istedi,dediğim gibi anlayışlı biri hemde insanın bir anda o kadar parayı verecek durumu olmayabiliyor.Gerçekten taksit yaptı:)Boşanma çekişmeli o açtı ben boşanmıyorum.Çünkü davası reddolunsun ben onu boşayacağım:)Ben öğretmen adayıyım,eşimse subay.Tabi benden 20 milyar tazminat ve masraflarını talep ediyor:)Benimse hiçbir gelirim yok!Bende aylık 1000 tlden az olmamak kaydıyla nafaka ve maddi tazminat hakkım saklı kalmak kaydıyla 50000 tl manevi tazminat ve altınlarımı,çeyizimi,özel eşyalarımı talep ettim.Çünkü 4 aydır anasıyla babasıyla benim evimde oturuyor ve kusurlu olan o aslında.
Bana sosyal durum araştırma sonucu daha mahkemeye ulaşmadığı için şimdilik 300 tl nafaka bağladılar,tabi yatırmadı!Ben şuanda çalışacak durumda değilim zaten fen edebiyat mezunuyum ve tezsiz yüksek lisans yapıyorum,bu dönem bitiyor inşallah.Geçen yıl ücretli çalışmıştım.
Sen velilerinden ya da çevrenden tanıdık bir avukat araştırsan sonra gidip bir görüşsen senin için iyi olur sanki.

ne asamadakı davanız 50000 de cok fazlaymıs ya alabılırsın umarım senınkıde ne yuzsusmus bıde anası babasıyla senın evınde oturuyo he ustunede 20000 tazmınat ıstıyo yuhhhhhhh sızın nydıkı bosanma sebebı kusura bakma unutuyorum ya
ayrıcada sen neden bosanmamakta ısrar edıyosun benım gıbı gercı ben hıc bıseyın duzelecegıne ınanmıyorum sırf gıcıklıgına yapıyorum ama:)

şöyle bi sorun var onun elinde hakaret ettiğin msj lar varmış anladığım kadarıyla o zaman tazminat davası açarsa onun kazanma ihtimali de var ( kendi olayımda avukat sormuştu bana da hakaretli msj ı filan var mı gibisinden ) onu da göz önüne al ya da hiç uğraşma bu adamla gerçekten sevgi de bi süre sonra anlamsızlaşıyo ben de seviyorum hala ama ona 6 aydır ne msj atmışımdır ne de görüşelim demişimdir.Seni anlıyorum ama böyle bi insanla nereye kadar

leylak24 arkadaşım.nafakanı ödemiyo anladığım kadarıyla.ver bakalım icraya nasıl tıpış tıpış ödüyo görürsün.hemde icra masraflarıyla birlikte.amaç onun ödeyeceği parada değil,ama insan hayatını mahfetmek bu kadar ucuz olmamalı.hayatta herşeyin bir bedeli vardır.nafaka çok tehlikelidir ödemeyen için.kendimden biliyorum.icra memurları kapıya dikilsin bak nasıl tutuşuyo.maaşına da haciz koyabilirsin.

btlakkay:)
Canım çok sağol:)Aslında sana özelden mesaj atmak istiyorum ama daha 50 mesajı doldurmamışım:(Zaten avukatım icra takibini bayramdan önce başlattı.Ama sonuç ne oldu bilmiyorum.Maaşına gider haciz herhalde.Ben icra masraflarını da ödettiklerini bilmiyordum,sevindim:)Ya hem beni ortalarda bırakıp rezil ediyor,hem davayı açıyor,hem anasıyla evime yerleşiyor ben orada burada sürünüp okula gidiyorum o da nafakasını ödemiyor!!!Oh,ne ala!
Sevran:)
Canım ben inadına boşanmıyorum diyorum.Çünkü bulunduğu çevrede öyle yüzsüz yüzsüz dolaşmaları beni delirtiyor.Bana son dakikaya kadar seni seviyorum nasıl hakime boşanmak isterim dedi sonra otogarda bıraktı gitti!Ben bunun şokunu hala atlatamadım.Bugün arkadaştan öğrendim işyerinde önceden hiçbir şey yokmuş gibi davranıyordu,son 10 gündür sabah gidip odaya girip kapıyı kapatıyormuş hiç kimseyle konuşmuyormuş.Birde mahkemeden sonra iş yerinde ağlamış,bizim aramızda problem yoktu ailesi bozdu yuvamızı:(Arkadaşlar soruyormuş ne oldu boşanıyorsun o da leylak24 aileme saygısızlık yaptı diyormuş!
Bu arada tazminat ve nafaka miktarlarını avukatım belirledi,ben şu kadar bu kadar demedim.Ne kadar olur bilmiyorum:)
Birde benim altınlarımdan hiçbiri bende değil.Parmağımdan yüzüğümü kolumdan eşimin yüzgörümlüğü diye aldığı bilekliğimi almışlardı beni gönderirken:(Avukatım diyor ki hepsini geri alırsın,acaba alınıyor mu?

ıcım daralıyo kızlar ya artık suan o kadar kotu hıssedıyorumkı kendımı boguluyorum zannedıyorum
etrafa ıyı gorunmek artık cok zor gelıo zorlanıyorum
aksamları evde yalnız kaldıgımda anlıyorum kendımı dınlıoyorum ama cok bunaldım ben artık yaaaaa
benımkıde aynı seyı soyluo ben aılesıne saygısızlık yapmısım ya senın aılen benım gerızekalı ne anası ne babası ya
artık hayır gelmez cok ıı bılıorum zaten olsada ben ıstemıyorum ama bu belırsızlık varya benı ıyıce rahatsız etmeye basladı
ıstedıgıde buydu benımkının
benım bu durumdan rahatsız olcagım zamanı beklıo sankı
kazandı galıba....

madem ki sizi psikolojik olarak bu kadar mağdur ettiler en azından hayatınızı devam ettirirken yardımı dokunacak malınızı mülkünüzü bırakmayın onlarda!
bırakmayın ki insan hayatının ucuz olmadığını anlayıp kimseyi mağdur etmesinler!

ben eşimle evlenirken manevi anlamda çok zorluklara maruz akldım. ikimizinden ya da ailelerimizden kaynaklanmıyordu başkaları yüzünden. maddi anlamda da ona hep destek oldum. Allah göstermesin bugün ayrılma durumu olsa asla tenezzül etmem demem çünkü bir kadının ayakları üzerinde durması için paraya da ihtiyacı var. ana baba eline bak bak nereye kadar. Allah göstermesin yaaa...

ben eşimle evlenirken manevi anlamda çok zorluklara maruz akldım. ikimizinden ya da ailelerimizden kaynaklanmıyordu başkaları yüzünden. maddi anlamda da ona hep destek oldum. Allah göstermesin bugün ayrılma durumu olsa asla tenezzül etmem demem çünkü bir kadının ayakları üzerinde durması için paraya da ihtiyacı var. ana baba eline bak bak nereye kadar. Allah göstermesin yaaa...
Aminnn canim yaaa haklisin...benim bir arkadas bosanmis iki yil olmus...yazik yani nereye kosturacagini sasirmis...biktim artik diyo biktim...calismak zorunda birde oglu var ama diyorumki kendine guvenmezse bosanmazdi....aileside burda yasiyor....ins. iyi bir es bulur evlenir...

kızlar dıger konuyu ıkı kez actım o yuzden kapatıldı galıba
dun bahsetmıstım esım tazmınat davalı bosanma davasını acmıs
bu konuda tecrubelı olanlar lutfen yardımınıza ıhtıyacım var
nası bı yol ızlemm lazım
bırde dun cok kotu olmustum bunu duyunca ama bugun alıstım sankı bu durumada

sevrancım bana sorduğuna cvp yazmıştım ama okumamış olabilirsi. Şimdi benim ki dava açtı ama tazminat talep etmedi ben de ona karşı dava açtım ama tazminat talepli sonra anlaştık ( yanlış anlaşılmasın para almadım ) ben de şimdi 15 şubattaki davada ikimizde istiyoruz boşanmayı bi şey de talep etmiyoruz biter diye düşünüyorum

sevrancım bana sorduğuna cvp yazmıştım ama okumamış olabilirsi. Şimdi benim ki dava açtı ama tazminat talep etmedi ben de ona karşı dava açtım ama tazminat talepli sonra anlaştık ( yanlış anlaşılmasın para almadım ) ben de şimdi 15 şubattaki davada ikimizde istiyoruz boşanmayı bi şey de talep etmiyoruz biter diye düşünüyorum

anladım canım benım
ya bosver en ıyısını yapmıssın uzaması zaman kaybı zaten bıtmıs bısey ıcın ne dıe yıllarımızı verelım degermı bunlara ya
bırak paraları onların olsun yeterkı daha fazla zamanımızı calmasınlar
allh yanlarına koymaz
ama benımkı cok ınat ya
bole bı ıant gormedım ben
benle ugrascakmıs
ısterse 5 yıl sursun dıo
aklı sıra benı korkutuyo belkıde
anlayamadım gıttı
hersye ragmen dun ona gel vazgec dedım
hıc ses cıkmadı
kecı ınatlı
oldursem yerıdır ya
benı o kadar sınır ettıkı suan tansıyonum dusuk evde yatıyrum
artık dengem bozuldu

haklısın üzülmek de çok zor bi şey ben senin yaşadığını 27 mayıs da yaşadım elime o belgeyi aldığımda beynimden vurulmuşa dönmüştüm hiiiç beklemiyordum öyle bir şey ama kendini topla seni istemeyen bi insan için nereye kadar üzülebilirsin ki biliyorum şu an ne desem boş ama biliyosun zaman en güzel ilaç bırak gitsin artık deneyelim filan deme ki ben çok yalvarmama rağmen o dilekçe elime geldikten sonra hiç aramadım aradan aylar geçti o beni aradı görüştük filan :S hiç bi şey değişmemiş adam yine aynı kalas adam gördüğüm sadece buydu... yani kabullenmek zor olsa da biz yanlış tercihler yapmışız..Allah yardımcın olsun

haklısın üzülmek de çok zor bi şey ben senin yaşadığını 27 mayıs da yaşadım elime o belgeyi aldığımda beynimden vurulmuşa dönmüştüm hiiiç beklemiyordum öyle bir şey ama kendini topla seni istemeyen bi insan için nereye kadar üzülebilirsin ki biliyorum şu an ne desem boş ama biliyosun zaman en güzel ilaç bırak gitsin artık deneyelim filan deme ki ben çok yalvarmama rağmen o dilekçe elime geldikten sonra hiç aramadım aradan aylar geçti o beni aradı görüştük filan :S hiç bi şey değişmemiş adam yine aynı kalas adam gördüğüm sadece buydu... yani kabullenmek zor olsa da biz yanlış tercihler yapmışız..Allah yardımcın olsun

amın canım senınde...

Canım bende küçük bir şehirde yaşıyordum,davada orada açıldı.Avukatım bizden 2500 tl istedi,dediğim gibi anlayışlı biri hemde insanın bir anda o kadar parayı verecek durumu olmayabiliyor.Gerçekten taksit yaptı:)Boşanma çekişmeli o açtı ben boşanmıyorum.Çünkü davası reddolunsun ben onu boşayacağım:)Ben öğretmen adayıyım,eşimse subay.Tabi benden 20 milyar tazminat ve masraflarını talep ediyor:)Benimse hiçbir gelirim yok!Bende aylık 1000 tlden az olmamak kaydıyla nafaka ve maddi tazminat hakkım saklı kalmak kaydıyla 50000 tl manevi tazminat ve altınlarımı,çeyizimi,özel eşyalarımı talep ettim.Çünkü 4 aydır anasıyla babasıyla benim evimde oturuyor ve kusurlu olan o aslında.
Bana sosyal durum araştırma sonucu daha mahkemeye ulaşmadığı için şimdilik 300 tl nafaka bağladılar,tabi yatırmadı!Ben şuanda çalışacak durumda değilim zaten fen edebiyat mezunuyum ve tezsiz yüksek lisans yapıyorum,bu dönem bitiyor inşallah.Geçen yıl ücretli çalışmıştım.
Sen velilerinden ya da çevrenden tanıdık bir avukat araştırsan sonra gidip bir görüşsen senin için iyi olur sanki.

tazminat bi,rinci alacak...bence hemen icra yolla....

kızım sen valla nasıl dayanıyorsun bu adama...birde hala boşnamasın benden diyorsun...azcık silkelennnn..........hemen kalk bir avukat bul....ailen nerde senin yokmu yanına gelip kalacak biri,birde ver dilekçe durumunu anlat tayini iste...boşanma değil ki sorun.......sorun senin psikolojik sorunun....silkelen kendine gel allah aşkına sende kendine değer ver azıcık gitsin defolsun...ay okurken bile uyuz oldum

Back
X