Merhaba,
Yazdıklarınızı ilk başından itibaren okudum.Hemen hemen aynı sorunlar bende de var.Evet çok zor geliyor insana,çünkü ortada hayaller,duygular var.Ben de ne kadar zor günler geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorum.Ancak size şunu söyleyebilirim ki,aile varsa ortada ve sizi istemiyorlarsa hiçbir şey yapamazsınız.Bende kocam benim için ölür sanıyordum ama ailesinin özellikle de annesinin bir lafıyla beni ortada bıraktı.Bana dedi ki seninle evliliğime devam edecek olursam aileme sırt çevirmiş olurum ve bunu da onlara yapamam!İşte erkeklerin bazıları bu kadar dar zihniyetli olabiliyorlar.Mesleki gelişmlerini tamamlamaları demek zihinsel gelişimlerinide tamamladıklarını anlamına gelmiyor.Sizin eşinizi market çıkışında gördüğünüzde hissettiğiniz duyguların hiçbirini eşiniz hissetmedi buna emin olun!Biz kadınlar ne yazık ki hazmedemiyoruz.Haklıyız da çünkü ailelerini bile bile gelip başımızı yakıyorlar sonra da evcilik oyunundan vazgeçen çocuklar gibi ailelerinin eteklerine giriyorlar.Ortada ise bizim yıkılan genç kızlık hayallerimiz kalıyor!Bu arada eşiniz sizinle ya anlşamalı boşanmak isteyecek ya da sizin dava açmanızı bekleyecek!Benimkiler çok paragözler,benden yata yata kurtulacaklarını sandılar ama iş öyle değilmiş!
Çok zor durumlar çok,ne umduk ne bulduk!
cok gzel ozetlemıssınız yasadıklarımızı...benımkılerde cok paragoz sormayın.
dun bbaaı aradı benı o kadar sasrıttıkı
bunlar taktık degıstırmıs ya
bana canım benım nasılsın yavrım falan dıye konusmazmı eskısı gıbı...
ne dıcemı bılemedım telefonda
sana soyledıgım kot sozler ıcın vıcdanım cok rahatsız oldu dedı adam ya babası yanı
sen yıne benım kızımsın falan bende sasırdım bıseyde deyemedım
ama bunlar taktık
baktılar benımle kotu konusunca atmıyorum ımzayı bıde ıyı konusalım dedı herhalde
sonrada neereye baglıo olayı bakın
ıste sız oglumla gturemedınız olayı yurutemedınız
bırbırınızı uzmeyın bı an once atın ımzaları dıo
herseye ragmen bunları duymak ıcımı rahatlattı
hayatta ne olursa olsun ınsanı vıcdanı bırakmaz doner dolasır rahatsız eder ıste bole
benım gıbı bı ınsana sen benım gelınım olacak kızmısın dıye adam bakaın bana neler dıo
aklım almadı
benımkılerde cok para duskunu
esıme ben bıde para verdım uste
aılesıde ıcınde para herseyden onemlıdır
atıcam o ımzayı ama
delı gonlum dıyokı
ac telı bende sızı cok sevıyorum ya
:)))
verın bana tazmınatımı atıyım ımzayı
acaba o zamanda ıyı konuscakmı
bunu cok merak edıyorum
:)