• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala bosanamadık ve ben onu hala cok sevıyorum

Merhaba,
Yazdıklarınızı ilk başından itibaren okudum.Hemen hemen aynı sorunlar bende de var.Evet çok zor geliyor insana,çünkü ortada hayaller,duygular var.Ben de ne kadar zor günler geçirdim ve geçirmeye de devam ediyorum.Ancak size şunu söyleyebilirim ki,aile varsa ortada ve sizi istemiyorlarsa hiçbir şey yapamazsınız.Bende kocam benim için ölür sanıyordum ama ailesinin özellikle de annesinin bir lafıyla beni ortada bıraktı.Bana dedi ki seninle evliliğime devam edecek olursam aileme sırt çevirmiş olurum ve bunu da onlara yapamam!İşte erkeklerin bazıları bu kadar dar zihniyetli olabiliyorlar.Mesleki gelişmlerini tamamlamaları demek zihinsel gelişimlerinide tamamladıklarını anlamına gelmiyor.Sizin eşinizi market çıkışında gördüğünüzde hissettiğiniz duyguların hiçbirini eşiniz hissetmedi buna emin olun!Biz kadınlar ne yazık ki hazmedemiyoruz.Haklıyız da çünkü ailelerini bile bile gelip başımızı yakıyorlar sonra da evcilik oyunundan vazgeçen çocuklar gibi ailelerinin eteklerine giriyorlar.Ortada ise bizim yıkılan genç kızlık hayallerimiz kalıyor!Bu arada eşiniz sizinle ya anlşamalı boşanmak isteyecek ya da sizin dava açmanızı bekleyecek!Benimkiler çok paragözler,benden yata yata kurtulacaklarını sandılar ama iş öyle değilmiş!
Çok zor durumlar çok,ne umduk ne bulduk!

cok gzel ozetlemıssınız yasadıklarımızı...benımkılerde cok paragoz sormayın.
dun bbaaı aradı benı o kadar sasrıttıkı
bunlar taktık degıstırmıs ya
bana canım benım nasılsın yavrım falan dıye konusmazmı eskısı gıbı...
ne dıcemı bılemedım telefonda
sana soyledıgım kot sozler ıcın vıcdanım cok rahatsız oldu dedı adam ya babası yanı
sen yıne benım kızımsın falan bende sasırdım bıseyde deyemedım
ama bunlar taktık
baktılar benımle kotu konusunca atmıyorum ımzayı bıde ıyı konusalım dedı herhalde
sonrada neereye baglıo olayı bakın
ıste sız oglumla gturemedınız olayı yurutemedınız
bırbırınızı uzmeyın bı an once atın ımzaları dıo
herseye ragmen bunları duymak ıcımı rahatlattı
hayatta ne olursa olsun ınsanı vıcdanı bırakmaz doner dolasır rahatsız eder ıste bole
benım gıbı bı ınsana sen benım gelınım olacak kızmısın dıye adam bakaın bana neler dıo
aklım almadı
benımkılerde cok para duskunu
esıme ben bıde para verdım uste
aılesıde ıcınde para herseyden onemlıdır
atıcam o ımzayı ama
delı gonlum dıyokı
ac telı bende sızı cok sevıyorum ya
:)))
verın bana tazmınatımı atıyım ımzayı
acaba o zamanda ıyı konuscakmı
bunu cok merak edıyorum
:)
ama daha fazla ugrasmıcam atıcam bu ımzayı kurtulcam bu ısten

bencede canım.arada kalma kararını ver ve uygula.önüne bakar bundan sonrasını düşünür hayatına devam edersin.böyle sürüncemede kalınca daha yıpratıcı olur senin için

Sevran,
Ben sizi çok iyi anlıyorum,aynı problem!Bana da beni otogarda bıraktıktan 3 gün sonra eşim telefon açtı,ben bu işi bitirme kararı aldım gel anlaşmalı boşanalım,dedi.Benden olumsuz cevap alınca 10 gün sonra bir daha arayıp ya adam gibi gelir anlaşmalı boşanırsın ya da ben işlemleri başlatırım sürünürsün diye tehtid etti.Nitekim davayı açtı ve şuan sürünen o olacak!İnşallah tabi!!!Benimkiler benden o kadar nefret etmişler ki hiç kimse adım atmadı.Ama şimdi paralar ortaya dökülmeye başladıkça onlardan daha doğrusu eşimden gel barışalım şeklinde adımlar bekliyorum.Birde benim evime annesiyle gitti yerleşti,geçtiğimiz günlerde annemle eve kıyafet almaya gittiğimizde de sözlü ve fiili hakaretlere maruz kaldım ve darp edildim.Bende annemle beraber gidip savcılığa suç duyurusunda bulundum.Şimdi dava açılmış ve 2.boşanma duruşmasından bir hafta önce sulh cezada yargılanacak ve ben şikayetimi geri çekmeyeceğim!Tabi kendisini askeri personel olduğu için tutuşacak ve bana gel barışalım diye tekliflerde bulunacak,çünkü ben enayi onu seviyorum ya!Ben eğer eve dönersem davada iddia ettiklerim düşecek ve sonra akıllarınca daha kötü bir planla belki de iftirayla benden kurtulacaklar!Ben onlardan böyle bir şey bekliyorum.Siz bilirsiniz ama bence gidip bir avukata vekalet verin ve eşinizi aramasını ve anlaşmalı boşanmak istediğinizi söylemesini talep edin.Tabi oldukça yüklü miktarda tazminat talebiyle:)))
Hala daha sizin duygularınızla oynuyorlar,aman diyim telefonda konuşurken dikkatli olun sesinizi kaydetmesinler:)

her halde bu tarz insanlar hep aynı oluyor ve çocukları da aynı karakterde oluyor ee ne demişler armut dibine düşer bende de benzer durumlar var ama konuya girip canımı sıkmayacağım çünkü ben artık onlar için üzülmekten vazgeçtim.Kızlar siz de aynı olun boş veriiin gitsin :)

ya kızlar gene kafam kaarıstı valla
az once benımkının ıkınızde evıme gırmeyın dıyen babası aradı eeee barısacaksanız barısın ayrılacaksanız ayrılın dıo
gıt kocanla konus dıo
benmı gıdıp konuscam ya
erkek benmıyım
hep suclu benım ya ben gıdıp konucam sankı
he konustum ne degıscek
o kadar olayı beynımden sılıp ınsanların aılesının yuzune nası bakacam
buna benım aılem ne dıcek bılemıyorum
aıleler zaten bırbırıyle papaz olmus durumda bundan sora bız bırlessek ne bırlesmesek ne
ne bıcın bı durumdayım ben allahım ya
hem esımınde buna evet dıyecegıne zaten ınancım yok
ben gıtsem bak baban bole bole desem bıle yok ben bosanmak ıstıyorum dıyecek emınım
ama bunu son kez yapmalıyım yapmamalımıyım buna karar veremedım
onun gozunde son kez bu duruma dusmek ıstemıyorum acıkcası
ve ayrılmak cok zor gelse bıle hala sevıyor olsamda onunl a ve tekrar aılsıyle bı araya gelmek ıstemedıgımı anladım sımdı
ıcımden bı ses sen yapamıcaksın gene dıo
ne yapıyım ya ?

babasına keşke oğluna söyle barışmak istiyorsa ben zaten anlaşmalı boşanmayı imzalamayarak ne istediğimi gösterdim hep benim ısrarımla dvm edecek bi iş değil bu deseydin.

Sevrancım,
Canım bak bende eşim beni çok seviyor,neden böyle oldu diye yedim kendimi.Sonra baktım ki ben kendimi kandırıyorum.Kesinlikle biz bu saatten sonra bir araya gelsek her şey daha da kötü olur.Zaten ben bunca şeyin üstüne bana yaklaşırsa onun altında başka birşey ararım.Ki sende aramalısın!Bence mantıklı düşün,tongaya düşme!Kaç aydır sen bu sıkıntıları yaşarken akılları neredeymiş!Seni bugüne kadar düşünmeyen babası şimdi mi düşünüyor?O düzgün bir baba olsa oğlunun kulağını çeker,karından özür dile bakayım ne oluyor böyle derdi.Benimkinin annesi de anneme hesap sordu,neden bizi arayıp bir özür dilemediniz,siz ne biçim insansınız,kızınızı niye gidip otogardan almadınız biz çocuğumuzu aldık diye hesap sordu.
Karar senin ama kendi aileni de düşün.Eğerki onlar bir kalemde aileleri için bizden vazgeçiyorsa,biz onların neyi için ailelerimizi üzeceğiz:)

demı ya oglu benı arıyo ama su ımzayı at dıe arıyo
o gururuna yedırıp gelmezzzzz bı araya ole ınattır uyuz
ama burda o kadar yazdım cızdım ama ıyı olcagını zannetmıyom ya

hem bosama zor gelıo hem bı araya gelmeyı dusunmek
yıne yanı seyler olacak
ya susucam hep
bole yasamayı kabul etcem hep onun dedıgı gıbı olcak hersey
cunku bır araya gelıser-k ole olcak
her defasında basıma vuracak bak nası geldın ayrılamadın dıcek
vazgecılme oldugunu dusuncek
aılesıde aynı
bana herseyı yaptırmaya calısacaklar
valla 4 aydır rahatca yasıyodum ya
tatıle bıle gıttım tek basıma
hemde zevkle
ama sımdı bı raya gelmek aynı seylere katlama fıkrı bıraz urkuttu benı
ıcımdekı ses bole ama
yınede ayrılmasammı kı ya
offfffff

evet cok dogru bır soz sabır cok cok acı ama ınsan bırde meyvesının tatlı olcagından emın olabılse...

Eden bulur diyorlar ama...Benden de bir özlü söz :) Ağlayanın ahı gülene hayır getirmez.İnşallahh :))

öncelikle geçmiş olsun sevrancım,aynı zamanlarda benzer şeyler yaşıyoruz..yaklaşık 4 ay önce bende bi konu açmıştım okuyanlar muhakkak hatırlıycak.gerçekten çok kötü günler geçiriyoruz,allah düşmanıma bile yaşatmasın.çokca sabır versin...biz boşanıyoruz şimdi ilk duruşma 13 aralık.davayı kim mi açtı o açtı.ilk başta anlaşmalı boşanmak için çok ısrar etti ama ben şartlarım var kbl edersen olur dedim hatta kendi bile aramadı avukatını arattırdı.sonra bi baktım 2 hafta sonra eve mahkeme dilekçesi geldi.o gün tansiyonum 15 e yükseldi:5:ama niye mi 4 sayfalık dilekçede yazılan iftiralar saçmalıklar yalanları görünce. yoksa benden boşanıyormuş diye değil..işin komiği benim onun 2.5aylık hevesi için gençliğim gitti kız adım dul olcak onun anasının ağzına bakması yüzünden, bide benden 80 milyar tazminat istiyor.:22:yazılanlar o kadar komik ki benim aldığım öğrenim kredisi bile dava dilekçesinde çok büyük suç.artık gerisini sen düşün...benim sana tavsiyem şartlarını kbl ederse öyle anlaşmalıyı kbl et.sen tek celsede boşansan ne yapcaksın yrn gidip hmn baskasıyla mı evlenceksin.ama onlar bir an önce kurtulmak istiyorlar evlenmek basit yaa boşanmakta o kadar basit.hadi güle güle ne oldu olmadı yapamadık...onun boşanmak için bir tane sebebi varsa senin milyonlarca sebebin var,kendileri haklı olmadıkları için anlaşmalı olsun istiyorlar...
şunu düşün sevran yalnız sen onu kaybetmiyceksin,o da seni kaybetcek...yaa bide benim bu erkek milletine artık hiç güvenim kalmadı sen şimdi gidip barışsan bile bunlar ailesiyle bi plan program yapmışlardır.artık istenmeyen gelinsin bide.çocuk bile yapmaz bu ailem istemiyor diye...
boşanmak istiyorsan aç davanı arkadaşım de, anlaşıcaksakta şartlarım bu...bi avukatla görüş istersen,kendi başına hareket etme.anlaşma protokolünüde avukatına göstermeden sakın imzalama hatta senin avukatın hazırlasın...
çok uzattım farkındayım,arkadaşım geçicek hepsi ben inanıyorum umudumu hiç kaybetmedim,ilk baslarda gelecek beni de ürkütüyordu ama şimdi onunla tekrar bir araya gelme düşüncesi daha korkutuyor.inan yüzünü bile görmeye sabrım yok.çok şükür görmüyorumda.gecenlerde bi yazı okudum boşanan bi bayan yazmış boşandıktan sonra o kadar yenilendim ki sırf bunu yaşamak için bile tekrar evlenip tekrar boşanırım diyor.
senin gibi bi 5 ayda ben sürüncemede kaldım,o hali çok ta sevdim:)ama sonsuza kdr sürmüycek bi yerde noktayı koymalısın hayata.bi kapnın açılması için bi kapıyı kapatmalısın.tarih derslerini hatırlasana her dönemin bitişi yeni bir dönemin,olayın başlangıcı..

öncelikle geçmiş olsun sevrancım,aynı zamanlarda benzer şeyler yaşıyoruz..yaklaşık 4 ay önce bende bi konu açmıştım okuyanlar muhakkak hatırlıycak.gerçekten çok kötü günler geçiriyoruz,allah düşmanıma bile yaşatmasın.çokca sabır versin...biz boşanıyoruz şimdi ilk duruşma 13 aralık.davayı kim mi açtı o açtı.ilk başta anlaşmalı boşanmak için çok ısrar etti ama ben şartlarım var kbl edersen olur dedim hatta kendi bile aramadı avukatını arattırdı.sonra bi baktım 2 hafta sonra eve mahkeme dilekçesi geldi.o gün tansiyonum 15 e yükseldi:5:ama niye mi 4 sayfalık dilekçede yazılan iftiralar saçmalıklar yalanları görünce. yoksa benden boşanıyormuş diye değil..işin komiği benim onun 2.5aylık hevesi için gençliğim gitti kız adım dul olcak onun anasının ağzına bakması yüzünden, bide benden 80 milyar tazminat istiyor.:22:yazılanlar o kadar komik ki benim aldığım öğrenim kredisi bile dava dilekçesinde çok büyük suç.artık gerisini sen düşün...benim sana tavsiyem şartlarını kbl ederse öyle anlaşmalıyı kbl et.sen tek celsede boşansan ne yapcaksın yrn gidip hmn baskasıyla mı evlenceksin.ama onlar bir an önce kurtulmak istiyorlar evlenmek basit yaa boşanmakta o kadar basit.hadi güle güle ne oldu olmadı yapamadık...onun boşanmak için bir tane sebebi varsa senin milyonlarca sebebin var,kendileri haklı olmadıkları için anlaşmalı olsun istiyorlar...
şunu düşün sevran yalnız sen onu kaybetmiyceksin,o da seni kaybetcek...yaa bide benim bu erkek milletine artık hiç güvenim kalmadı sen şimdi gidip barışsan bile bunlar ailesiyle bi plan program yapmışlardır.artık istenmeyen gelinsin bide.çocuk bile yapmaz bu ailem istemiyor diye...
boşanmak istiyorsan aç davanı arkadaşım de, anlaşıcaksakta şartlarım bu...bi avukatla görüş istersen,kendi başına hareket etme.anlaşma protokolünüde avukatına göstermeden sakın imzalama hatta senin avukatın hazırlasın...
çok uzattım farkındayım,arkadaşım geçicek hepsi ben inanıyorum umudumu hiç kaybetmedim,ilk baslarda gelecek beni de ürkütüyordu ama şimdi onunla tekrar bir araya gelme düşüncesi daha korkutuyor.inan yüzünü bile görmeye sabrım yok.çok şükür görmüyorumda.gecenlerde bi yazı okudum boşanan bi bayan yazmış boşandıktan sonra o kadar yenilendim ki sırf bunu yaşamak için bile tekrar evlenip tekrar boşanırım diyor.
senin gibi bi 5 ayda ben sürüncemede kaldım,o hali çok ta sevdim:)ama sonsuza kdr sürmüycek bi yerde noktayı koymalısın hayata.bi kapnın açılması için bi kapıyı kapatmalısın.tarih derslerini hatırlasana her dönemin bitişi yeni bir dönemin,olayın başlangıcı..

tatlım artık benımde umrumda deıl ınankı suankı hayatıma o kadar alıstımkı
bırlıkteyken yapamadıgım herseyı yapıyorum
ya cevremde arkadasım kalmamıstı kıskanclıgından neredeyse
sımdı butun skı arkasalarımla tekrar gorusuyorum
alıcamı alıyorum
kendı kendımı ıdare edıyorum
alıstım bu duruma
benımde pek de ıcımden gelmıyo acıkcası
araya gıren zaman bızı bırbırımızden uzaklastırdı kesınlıkle

senın durumda garıp bıde senden 80 mılyar tazmınat talep edıyor he
sımdı bende anlasmalıyı ımzalamak ıstemıyorum
buna bı sok yasatıp gıdıp tazmınat davalı acsam babası benı oldururmu acaba
adam benı tehdıt ettı ya
dıyokı bak 15 gun surenız var ya bosanın ya bı araya gelın
he bu esnada olmassa ben gelırım
daha kotu olur dıo
bende yarın gelın dedım
bu ıslere sız karısmayın dedım ya
sız karıstıgınız ıcın oluo bunlar da o yuzden basımıza geldı farkında deıllerkı
o burunlarını ıllakı sokucaklar buna sınır oluyorum
barıssamda aynı sey olcak
sınırlerımı bozucaklar omur boyu ya
dedımkı bende oglunuz sızın yanınızda degısıo ne oluyosa dedım
bana burda bı ayay kadar kapıma gelıp ben gercekten ayrılmak ıstedım dıyodu hıc dedım babasına telde
adam ınanmıyo ya
komık
dıyokı yok benım oglum ole bısey yapmaz dıo
ya bunlar dedıgım dedık dıyen cahıl ınsanlar
laf anlatamazsın
bızde gıdıp bu ınsanları saalak oglanlarına asık oluyoruz
aynı malın lacıvvertı ıste ogluda

o kadar ıstıyosanız verın tazmınatı ayrılayım dedım
benım kafamı bozmayın evlenene kadar pesımden kosacak oglun sımdı kolayca attrırıp ımzayı kurtulcak dımı benım kız adım kadın oldu
o kadar kolaymı bıraz ugrassın atamam dedım
uzerıme gelmeyın ısın rengı degısır dedım
valla anlayana cok guzel konustum
tabı karsındakı anlarsa

haklısın tabii tazminat isteme durumunda kazanıyormuşuz henüz 1 yıl dordurmadığından mahkeme kadın lehine karar veriyormuş yalnız yukarıda ki arkadaşın durumunu anlamadım 80 milyar tazminat vay vay vayyy benim avukat beni kandırdı o zaman tazminat talebi 15 milyarı geçemez diyerek.Valla sevran ben senin yerinde olsam isterdim tazminat ha benim davada tazminat isteğiyle devam ediyor bakalım ne olacak

Bana da rahmetlik:) dava açtı ya,benden 10 milyar maddi,10 milyar manevi tazminat istemiş:)Birde mahkeme masrafları ile avukat ücretini:)Sorarsanız sen ne iş yapıyorsun diye valla tezsiz yüksek lisansla uğraşan bir garibanım:)Bende ondan maddi tazminat hakkım saklı kalmak kaydıyla,50 milyar lira manevi tazminat ve ayda 1000 liradan az olmamak koşuluyla nafaka istedim.Tabi avukat ücreti ve mahkeme masraflarını da unutmadım:)Bu arada sosyal durum sonucu gelmemiş hakim mahkeme açıldığı tarihten itibaren şimdilik 300 tl bağladı.O da ödemedi bende icraya verin hemen:) dedim.
Ay çok canımızı yaktı bu ana kuzuları bizim ya!!!
Bence kızlar siz şanslısınız çünkü mesleğinizi kazanmışsınız,ben ne yapayım hala babamın eline bakmak zorundayım,şu durumda!İşe de girmek istemiyorum çünkü çatır çatır nafakamı ödesin de baksın önceden bedavaydı şimdi para veriyor ama yanında karısı yok!(ay biraz ayıp oldu!ama eşim benimle birlikteliğini ihtiyaç olarak nitelendirdi de!)Ben birde ona sulh cezada dava açtım,haklı olarak!Sürünsün şimdi!
Gerçi ne kadar tazminat alırım bilemiyorum ama inşallah şöyle yüklüce bir icrayla maaşı bölünsün de sürünsün bir süre:))))

bu tazmınat konusunda hıcde yumusak deıl fıkırlerım catır catır alıcan ya
bızım gelecegımızı yakarken akılalları nerdeymıs be
sımdede ohhhhhh atıver ımzayı bosan
yok ole yama
ıste mahkemede magduruyetı ıspatlamak lazım onu nası yapcaz bılmıom
bıde kaybetmeyelım davayı
ondan sonra gulerler valla halımıze
gercı ben tazmınat ısteyınce olumle tehdıt edılıyorum
ben alıcamı almısım dugunde taktıkları 5 bılezık oda :)

benim avukat birinin şahit olması lazım dedi bana dayak hakaret vs gibi şeylere öyle şeyler olmadı ki dedim bende.İşte şansımız onun avukatı işi bilmeyen bi avukatmış filan ordan tutturabilirsek dedi avukatta sonra ben de sevran anlarsın sen eş durumu tayin olayı var ya bizim şimdi ki okulum belde de merkeze geçmek için belgelere ihtiyacım var onları istedim getireceksin yoksa davayı geri çekmem diye tamam dedi yoksa çekmem rezil olacağımı da bilsem davada ben konuşabilir miyim diye sordum avukat tamam dinletecem seni hakime dedi getirmezse belgeleri ben çıkıp yaşadığım her şeyi anlatacağım hakime ne karar verirse artık :(

sevran cım kim kimi öldürüyormuş o kadar kolay mı,iste tazminatını.kapınamı dayanacaklar dayansın ararsın polisi anında kapına polis gelir şikayetçi olursun senin lehine böyle bi durum oluşmuş olur,keşke gelsinler kapına.:)bu evlilikten sen yani biz kadınlar mağduruz o yüzden kaybetmezsin davayı boşuna tasalanma.allah her zaman haklının yardımcısı ben 2,5 aylık evliliğimde her türlü fiziksel ve duygusal şiddete maruz kaldım.ailemden ayrı bi şehirde tek başınaydım.kimseye hiç bişey söyleyemiyordum.ama ilahi adalet varya her yerde bi delil bırakyor bana yaptığı herşeyi ispatlıyabiliyorum.altınlarımı daha evlendiğimiz günün ertesi elimden alıp arkadasının kasasına koydu dava dilekçesinde altınları götürdü demiş.ama ben altınları arkadaşından istedim diye; kendini 3 kuruş para için rezil ettin diye msj atmış.al sana delil:))şu an dava aşamasındayız ama haklı olduğumu ispatlıyabildiğime o kadar seviniyorumki eminim boşandığım zaman evlendiğimden daha çok sevineceğim...:))

Son düzenleme:
Back
X