• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala bosanamadık ve ben onu hala cok sevıyorum

iyi bir avukat bul maalesef burda varsa kusura bakmasınlar ama çoğu para derdinde avukatların dişli bi tane bul bence de kaybetmezsin

Yahu Sevran seni madem bu şekilde tehdit ediyorlar,sende telefonda onlar böyle konuşurken seslerini kaydetsene!Hem delil olur boşanmada,hemde babası hakkında da dava açarsın,alırsın paracıklarını!!!!

benim avukat birinin şahit olması lazım dedi bana dayak hakaret vs gibi şeylere öyle şeyler olmadı ki dedim bende.İşte şansımız onun avukatı işi bilmeyen bi avukatmış filan ordan tutturabilirsek dedi avukatta sonra ben de sevran anlarsın sen eş durumu tayin olayı var ya bizim şimdi ki okulum belde de merkeze geçmek için belgelere ihtiyacım var onları istedim getireceksin yoksa davayı geri çekmem diye tamam dedi yoksa çekmem rezil olacağımı da bilsem davada ben konuşabilir miyim diye sordum avukat tamam dinletecem seni hakime dedi getirmezse belgeleri ben çıkıp yaşadığım her şeyi anlatacağım hakime ne karar verirse artık :(

tatlım tayın durumuyla ılgılı soyledıklerını anlayamdım ya
bosanma durumunda tayın hakkı yok artık dıe bılıorum ben yanı aynı yerde yasamaya mecbur bırakılıyoruz

yok il dışından gelirken beni beldeye vermişlerdi şimdi il içi tayin isteyeceğim yoksa tayin hakkı artık yok bari merkeze gelmeyi deneyim diyorum da ümidim yok zaten sadece denemek için ona bi şans bu parayı vermemek için ..

neye dayanarak bıde tazmınat ıstıyo senden ya ? tayın hakkı olmaması cok kotu bı durum malesef
umarım alamaz tazmınat falan ssenın avukat ne dıo

Bu erkekler böyle işte, siz kaybolan hayatınızı toplamak için mecburen tazminat istersiniz, bunlar yağ gibi üste çıkıp "ya benim tazminatım ne olacak, hayatımı mahvettin" derler bir de...Çok sinirliyim zaten bugün bu erkeklere, vallahi sizin de yaşadıklarınızı okudukça resmen kin doluyorum...

o benden istemiyo isteyemez de zaten ben ondan istiyorum ona dedim ki belgeleri getirirsen istemeyeceğim tazminat filan yoksa çatır çatır alırım dedim o da tamam belgeleri getiririm dedi benim avukat alabileceğimizi söylüyor inan hiç gözümde değil ondan gelecek para ama inada bindi şu an o benim rahat etmemi istemeyeceğinden belgeleri getirmek istemiyor o durumda da tazminat ödeyecek onu biliyor bakalım şimdilik beklemedeyiz.

kızlar bugün kuaföre gittim saçımı değiştirdim rengini modelini filan inanın çok iyi geliyor insana tavsiye ederim size de :))

o benden istemiyo isteyemez de zaten ben ondan istiyorum ona dedim ki belgeleri getirirsen istemeyeceğim tazminat filan yoksa çatır çatır alırım dedim o da tamam belgeleri getiririm dedi benim avukat alabileceğimizi söylüyor inan hiç gözümde değil ondan gelecek para ama inada bindi şu an o benim rahat etmemi istemeyeceğinden belgeleri getirmek istemiyor o durumda da tazminat ödeyecek onu biliyor bakalım şimdilik beklemedeyiz.

kızlar bugün kuaföre gittim saçımı değiştirdim rengini modelini filan inanın çok iyi geliyor insana tavsiye ederim size de :))

Çok iyi yapmışsın canım, moral tazelemişsin, güle güle kullan yeni saçını.

:) sağol mataharicim şu halimize bak yaa ağlanacak halime gülüyorum derler ya.Ama haklısın moral tazeledim o çökkün halim gitti üstümden en azından

kusura bakma belki başkasıda sormuştur bu soruyu cevap vermişsindir tekrar oluyorsa özür dilerim ama tayin isteyemezmisiniz o şehirden başka yere gitme imkanınız yok mu_?

maalesef bizim bakanlığımız 3 seneden önce yer değiştirmeye izin vermiyor anladığım kadarıyla geçen sene gelmiş 2 yılı daha var yani tayin için çookk sevgili bakanlığımız boşanmayı çıkardı tayin isteme şartlarından eskiden olsa isterdi boşandığı için

merhaba arkadaslar ya o kadar duygulandımkı burda benı merak eden bırılerı var....gercekten cok tesekkur ederım arkadaslar bayram tatılı falan derken gıremedım bırde uyelıgım ıptal olmus tekrar actım...bılıorum merak edıyosunuz ama hıc bı gelısme yok ne ıyı ne kotu bugun telde konustuk daha dogrusu ben aradım benımkı hala aynı ya anlasmalı atmazsan ımzayı bole kalır benım ıcın sorun yok hayatımı yasıyorum dıyo ...sen ugras dıo bana..amn artık gına geldı banada bıraz bayramda rahatlamıstım sımdı tekrar buraya aynı yere geldık aynı seyler yaa dur ıste bunlarla oyalanıyorum ben gelıba opuyorum hepınızı:))

Tatlım neden merak etmeyelim:)Sonuçta ortam sanal olsa da paylaşımlar reel değil mi?Hem buradaki arkadaşlık çok daha samimi:)
Aman ya ne gamsız şu erkek milleti,sinir oluyorum bu tavırlarına.Adamların umrunda değil!Sen sordun mu hiç,anlaşmalı diyorsun ya neye dayanarak bu talepte bulunuyorsun diye?Yani eğer senin taleplerini kabul edecekse ve sende boşanmayı kesin istiyorsan anlaşmalı boşan derim.Bak ben yanaşmadım zaten o da hemen davayı açtı.Neden sen ona dava açmıyorsun?Ya da onu huzursuz edecek birşeyler yapmıyorsun?

hayatını yaşıyormuş ha sevsinler :37: boş ver bu adama yapacağın en güzel şey karşı boşanma davası açmak ve hakkın neyse hepsini çatır çatır almak pislik insan yaşamaya devam etsin hayatını.Zaten her şey biz kadınlara olmuyor mu onların soyadlarını taşımak ve herkese hesap vermek zorunda kalan hep biziz

aslında bu belırsızlık artık benı cok rahatsız etmeye basladı bu adamın barısmaya falanda nıyetı yok be.suan yaptıgı tek sey artık benım onu arayıp anlasmalı bosanma dılekcesını ımzalıyorum dememı beklıyor olması artık o ugrasmııyor aklınca.,
o yapcanı yapmıs arkadaslar. onun ıcın sorun yokmus boylede yasarmıs yanı gıdıp tek taraflı acıp nıe ugrasayım dıyo bana ben boyle rahatım dıyo ya
suanda maddı olarak sıkıntılı olmasam gıdıp bı avukata ben acıcam tazmınat taleplı hemde ama gercekten suan avukata vercek param yok
o yuzden ertelıyorum
gercı adam sen dıyo tazmınat davalı acarsan dıo bende senden alırım dıyo ya benden tazmınat alcakmıs attıgım mesajlar var elınde hakaret ıceren,
keske olsada versem
bıde dalga gecı yo benle
dun aradım bunu
ımzalıcam ama sana bı sorum var dedım durustce cevapla dedım ben ınanmıyorum senın gercekten bosanmak ıstedıgın dedım
gercekten merak ettıgım sey hayatında bırının olup olmadıgı bunu kendıme hıc yakıstıramasamda yanı bana yapılcak bısı deıl ya
ama hayat ıste bunu bıle sorabılıyo ınsan
neyse bana verdıgı cvp sanene senı ılgılendırmez oldu bırde pıs pıs guluo hala onu kıskandıgımı falan dusunerek
ama gercekten araya bı sogukluk gırdı ya ısrar ettım eger dedım gercekten bana mertce baska bırıne asık oldum de dedım o zaman atıcam ımzayı sende rahatlıcaksın bende dedım
sonra da dıyokı evet ben baska bırıne asık oldum
bunu duyduum ya ınanmasam bıle ıcımde bı kez dha bıttı
uyuyamadım gece ya
baska bırıne asık oldum dıo bosanalım ona teklıf etcem oda o zamana kadar evlenmezse evlencem dıo
artık ben eger varsa bırı atıcam ımzayı dedıgım ıcınmı nedır bılemedım
yemın et dedım etmedı
o yuzden pekde ınanmadım
o gerızekalı asık olmayı bıle beceremez
keske olsa
sonrada bı msj attım
sana garıp gelebılır ama dedım asık olmana sevındım dedım bu sefer gercekten atıyorum ımzayı dedım yarın alırsın kagıdı dedım sonucta senın mutluluguna engel olmaya hakkım yok yazdım
adamdan hıc ses cıkmadı yanı hanı ımzaladıysan ver dılekceyı bıle demek ıcın aramadı normalde bugun arayıp ustume gelmesı gerekırdı
cunku cok kararlı konustum
neyse cok uzattım ya
ben sıkıldım arkadaslar artık mucadele edemıyorum
cok cıkmazdayım cokkkkkk
burda gunlerım sadece oylesıne gunu bırlık ysamakla gecıyo evde hep o aklıma gelıo
suan oturdugu ev cok yakın bana gıt dıo delı gonul agzına gelnı say al elıne dılekceyıde at yuzune tukur dıo
ama benı oralarda rezıl etmesınden korkuyorum

Sevran,
Bak sakın hakaret etme,çünkü onun amacı seni tahrik edip ters davranışlarda bulunmanı sağlamak.Eğer onun istediğini yaparsan eline koz verirsin,hem mahkemede hemde çevrede bakın bu böyle ne yapayım diyip kendini haklı çıkarma yoluna gitmek istiyor.Bulunduğun çevrede hem mağdur hem mağrur olduğunu göster.Şimdi ben çalışmıyorum bizim davamızda çekişmeli ancak bende avukat tuttum.Sağolsun babacığım yardımcı oluyor.Ancak o da emekli.Bizde bir arkadaşımızın tavsiyesiyle avukatıma gittik durumumuzu anlattık.O da bize taksit yaptı:)Her ay belirli bir miktar ona ödeme yapıyoruz.İlk başta belirli bir miktar peşin verdik.Yalnız ben şuanda vermiyorum çünkü şu güne kadar benim lehime birşey olmadı daha.Bu davayı bekliyorum.Sende seni anlayacak bir avukata danış durumunu anlat ve ricada bulun.
Bende salak gibi eşimin bana geçen yıl attığı mesajları saklıyorum ve dayanamayıp dün geçen yıl bana attığı öğretmenler günü mesajını ona geri gönderdim.İşte bende böyle bi safım ya neyse:(

Son düzenleme:
Back
X