Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim avukat birinin şahit olması lazım dedi bana dayak hakaret vs gibi şeylere öyle şeyler olmadı ki dedim bende.İşte şansımız onun avukatı işi bilmeyen bi avukatmış filan ordan tutturabilirsek dedi avukatta sonra ben de sevran anlarsın sen eş durumu tayin olayı var ya bizim şimdi ki okulum belde de merkeze geçmek için belgelere ihtiyacım var onları istedim getireceksin yoksa davayı geri çekmem diye tamam dedi yoksa çekmem rezil olacağımı da bilsem davada ben konuşabilir miyim diye sordum avukat tamam dinletecem seni hakime dedi getirmezse belgeleri ben çıkıp yaşadığım her şeyi anlatacağım hakime ne karar verirse artık![]()
o benden istemiyo isteyemez de zaten ben ondan istiyorum ona dedim ki belgeleri getirirsen istemeyeceğim tazminat filan yoksa çatır çatır alırım dedim o da tamam belgeleri getiririm dedi benim avukat alabileceğimizi söylüyor inan hiç gözümde değil ondan gelecek para ama inada bindi şu an o benim rahat etmemi istemeyeceğinden belgeleri getirmek istemiyor o durumda da tazminat ödeyecek onu biliyor bakalım şimdilik beklemedeyiz.
kızlar bugün kuaföre gittim saçımı değiştirdim rengini modelini filan inanın çok iyi geliyor insana tavsiye ederim size de :))