Hala boşanma konusu, psikolojik şiddet ve ortaya karışık..

Hicbir ayrilik guzel olmaz. Iliskiler baslarken guzel baslar ama biterken guzel bitmez. "Cocuk icin iyi ayrilalim"in arkasina siginmayin. Iyi bitsin diye ugrasmayin, uzatmayin bu isi. Illa ki kotu bitecek.
Ben de bosandim. Ve gorusmuyorum onunla. Gorusmek de istemiyorum. Oglum gorusuyor. Boylesi cok daha iyi benim icin.

Bence siz bahaneler uretiyorsunuz. Bosanmaya cesaretiniz yok. Karar verirse insan gozu kara oluyor cunku, bahaneler aramiyor.

Artık var çünkü oğlumun önünde oldu bütün olanlar ve evet olaylı bitecek belli

Allah yardımcınız olsun

Adamda bir tane iyi yönü yok, kurtulun anlaşmalı yada çekilmeli biran önce açın davayı. Çalışıyorsun da niye bu kadar korkuyorsun, enkaz mı kalacak çöp mü boşver.

Mümkün mertebe anlaşmalı boşanmaya ikna etmeye çalışın çünkü kendinde asla hata görmeyen ruh hastası narsistler, çekişmeli boşanmada size atabilecekleri tüm iftiraları atacaktır. Yaşadım biliyorum.

Tek derdim anlaşmalı boşanma inşallahhhhhh

Aaa neden biraz daha beklemiyorsunuz belki düzelir. Hem boğazınızı sıkarken kafa atmamış henüz, ya da küfrederken tekmelememiş. Bir şans daha verseydiniz olmaz mıydı?

Aaa neden biraz daha beklemiyorsunuz belki düzelir. Hem boğazınızı sıkarken kafa atmamış henüz, ya da küfrederken tekmelememiş. Bir şans daha verseydiniz olmaz mıydı?
Bir de isin kötü yani siddet gördükce kadin onu da normallestirmeye basliyor, bir sonraki siddette ama bu sefer bogazimi skmadi beni seviyor bu adam diyor. Kesinle saglikli düsünemiyor konu sahibi.

Bir de isin kötü yani siddet gördükce kadin onu da normallestirmeye basliyor, bir sonraki siddette ama bu sefer bogazimi skmadi beni seviyor bu adam diyor. Kesinle saglikli düsünemiyor konu sahibi.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Çünkü sağlıklı bir insan bogazını sıkan biriyle bir dakika bile aynı ortamda kalmak istemez. Kalamaz. Hele ki ortamda bir de çocuk varsa beklemek gibi bir durum söz konusu bile olamaz.

Kızlar bende durumlar stabil ama benim mutsuzluğum daha da derinleşti. Adam hem hala o kızla konuşuyor hem de çocuk var ayrılmayalım diyor. Karşımda narsist biri var. Başkasına bağlanmadan beni bırakmaz. Önümde zor günler beni bekliyor. Baya olaylı olacak benim boşanma sürecim. Şu an o kadar köşeye sıkıştım ki akşamları çocukla oynuyoruz beraber. Ben onunla göz teması kurmuyorum, ona bile karışıyor. sürekli senin neyin var diyor. Kendi halimde bile olmama müsaade etmiyor. Gülümseyecekmişim, bir şey yokmuş ortada. Toparlarmışız bir süre. Salonda yatmamı hazmedemiyor. Çok alakasız bi yerde yattım gece çok rahatsız ama onun yanında olmaktan iyiydi. Bana yabancı gibi. Allah yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın.. Hem konuşmaya devam ediyor, suçluluk duygusuyla bizim üzerimize daha çok düşüyor.. Ben ise sessizce bekliyorum hala. O kdr güzel kızdım yüzüm gözüm artık eskisi gibi değil, Solgun bir haldeyim..

Madem bu adamla anlaşmalı boşanmak imkansız, bu kadar sebep vermişken elinize ve siz de karar vermişken uzatmadan ayrılsanız daha iyi olmaz mı? Şiddet gösterdiğine dair polise şikayet etseniz hem davanızda kullanır hem de kendi evinizde bu adamdan köşe bucak kaçmak zorunda kalmazsınız. Boşanmakta kararlıysanız tabi...

neden evden gitmiyorsunuz yada dava acmiyorsunuz?

Kusura bakmayın ama insanın size "yav he he" diyesi geliyor. Siz adama teşhis koymayı bırakın kendinize bakın. Yok arkada enkaz bırakmak istemiyorummuş da yok adam bilmem neymiş. Hanımefendi kendinize gelin size ne adamdan, siz kendinizi kurtarın. Adam göz göre göre hatta gözünüze soka soka başka biriyle konuşuyor, siz tutturmuşsunuz olaysız boşanmak istiyorum diye. Eğer çıkacak bi olay varsa bunu siz çıkarmalısınız. Adam narsist peki siz nesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…