Merhaba kızlar.. Allah aşkına insaflı kızın. Yani kızmayın demiyorum ama çok yıkıcı olmasınEn son size söylediğim gibi boşanma konusunda altyapı çalışmalarına başlamıştım ve hatta bahsettiğim o yakınımızla konuşup aralarını düzeltmeye çalıştım. Biraz da başardım açıkçası en azından formalite de olsa iyi davranmaya başladı eşime. Benim hatrım için demiştim çünkü ayrıldığımda arkamda enkaz kalması benim hiç istemediğim bir durum.. Yine benim başım ağrıyacak, yine benim tadım gidecek. Şöyle düşündüm eğer o da normal bir hayata dönerse arkadaşça çocuk için ayrılırız ve sağlıklı iletişim kurabiliriz. Neyse bir şeyler yaptım falan derken bu aramızı düzeltelim demelere başladı. Acaba olabilir mi diye ben de biraz baktım ama olacak gibi değil. Resmen evimdeki düşman gibi adam. Eve gelip öpmesi bile hep yalan dolan samimiyet sıfır. Bu arada hala kızla konuşmaya devam. Arkadaşım diyor kimse karışamaz diyor. Bu konuyu biraz da hırs yaptı çünkü sağlıklı bir adam değil. Ama bu hafta ipler yine koptu ben iş için gece evde olmayacağını söylediğinde birkaç kez aradım öylesine (normalde aramam asla) o da bana bilenmiş bir şekilde geldi eve. Etraf dağınık diye sataştı. Ne diyorsun sen ben de çalışıyorum oğlanı gezdir ben de toplayacağım zaten evi dedim. Üstüme yürüdü kendine gel adam ol dedi. Boğazımı sıktı yine. Küfürler hakaretler.. Oğlum da şaşırdı ne olduğunu anlamadı ama baba düşkünü olduğu için onun kucağına gitti. Sonra evden çıktı hiçbir şey yok gibi çocuğu gezdirdi aradı bir şey lazım mı dedi. Ertesi gün yine aynı güya bizi gezdirecek burnumuzdan getirdi. Yine küfürler hakaretler. Ben artık yorum bile yapmadım cevap bile vermedim. Sonra öpmek istedi öptürmedim diye yine küfür etti. Kafama göre iş yapıyormuşum. Resmen adam nefretinden napıcanı şaşırmış durumda. Kötü kalpli kim ne iyilik yapsa bize yapmak zorundalar gözüyle bakıyor ama kendisi asla ama asla birine yardım etmez. Etse bile 40 kere söyler. Bu arada maddi sadece zorla geçen ay para birleştirdik. Bu ay yine iddia at yarışı oynamış borç yapmış. Kira ve giderler benden, ufak harcamalar ondan.. Boşanmaya kesin kararlıyım ama bizim çok olaylı olacak çünkü gerçek bir narsist.. Ruh hastası, takıntılı, saplantılı. Nasıl tanıyamamışım bilmiyorum kendini beni elde edene kadar çok iyi saklamış Ama şu an daha güçlüyüm artık şokta değilim yanımdaki adamın beni kandırdığını biliyorum kabullendim. Bu arada yıllarca manipüle edilmişim. Bana sürekli beni bu hale sen getirdin diyip durdu, Bana hata yaptırdın hakaret ettirdin kavgaları sen başlattın dedi. Ben de hep suçu kendimde aradım. Ben düzelirsem her şey düzelir sandım. Ama her yolu denedim asla bir sonuca varamadım. (Evliliğin başlarında ben de çok kavga çıkarmıştım bu sebeple kendimi suçlamıştım) Neyse aile büyüğü birilerini alıp anlaşmalı boşanmaya yanaşacak mı bakacağım. Allah aşkında evlenmek için evlenmesin kimse.. Hele ki çocuk asla yapmasın! Şu an kendisi yeni kurbanlar arıyor!
Tek derdim anlaşmalı boşanma inşallahhhhhhMümkün mertebe anlaşmalı boşanmaya ikna etmeye çalışın çünkü kendinde asla hata görmeyen ruh hastası narsistler, çekişmeli boşanmada size atabilecekleri tüm iftiraları atacaktır. Yaşadım biliyorum.
Bogazinizin sklimasi cok daha büyük bir travma degil mi?Ben küçüklüğümden beri kavgadan korkmuşumdur travmalarım var. Belki de bu yüzden cesaret edemedim. Ama korkunun ecele faydası yok..
Bir de isin kötü yani siddet gördükce kadin onu da normallestirmeye basliyor, bir sonraki siddette ama bu sefer bogazimi skmadi beni seviyor bu adam diyor. Kesinle saglikli düsünemiyor konu sahibi.Aaa neden biraz daha beklemiyorsunuz belki düzelir. Hem boğazınızı sıkarken kafa atmamış henüz, ya da küfrederken tekmelememiş. Bir şans daha verseydiniz olmaz mıydı?
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Çünkü sağlıklı bir insan bogazını sıkan biriyle bir dakika bile aynı ortamda kalmak istemez. Kalamaz. Hele ki ortamda bir de çocuk varsa beklemek gibi bir durum söz konusu bile olamaz.Bir de isin kötü yani siddet gördükce kadin onu da normallestirmeye basliyor, bir sonraki siddette ama bu sefer bogazimi skmadi beni seviyor bu adam diyor. Kesinle saglikli düsünemiyor konu sahibi.
Evet hala boynum ağrıyorBogazinizin sklimasi cok daha büyük bir travma degil mi?
neden evden gitmiyorsunuz yada dava acmiyorsunuz?Kızlar bende durumlar stabil ama benim mutsuzluğum daha da derinleşti. Adam hem hala o kızla konuşuyor hem de çocuk var ayrılmayalım diyor. Karşımda narsist biri var. Başkasına bağlanmadan beni bırakmaz. Önümde zor günler beni bekliyor. Baya olaylı olacak benim boşanma sürecim. Şu an o kadar köşeye sıkıştım ki akşamları çocukla oynuyoruz beraber. Ben onunla göz teması kurmuyorum, ona bile karışıyor. sürekli senin neyin var diyor. Kendi halimde bile olmama müsaade etmiyor. Gülümseyecekmişim, bir şey yokmuş ortada. Toparlarmışız bir süre. Salonda yatmamı hazmedemiyor. Çok alakasız bi yerde yattım gece çok rahatsız ama onun yanında olmaktan iyiydi. Bana yabancı gibi. Allah yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın.. Hem konuşmaya devam ediyor, suçluluk duygusuyla bizim üzerimize daha çok düşüyor.. Ben ise sessizce bekliyorum hala. O kdr güzel kızdım yüzüm gözüm artık eskisi gibi değil, Solgun bir haldeyim..
Nasıl bı olay yasadınız hanımefendıNe olaylı Bosanmalar gordu gözlerim buna kendi bosanmamda dahil.
Bırakın bahane bulmayı
Kusura bakmayın ama insanın size "yav he he" diyesi geliyor. Siz adama teşhis koymayı bırakın kendinize bakın. Yok arkada enkaz bırakmak istemiyorummuş da yok adam bilmem neymiş. Hanımefendi kendinize gelin size ne adamdan, siz kendinizi kurtarın. Adam göz göre göre hatta gözünüze soka soka başka biriyle konuşuyor, siz tutturmuşsunuz olaysız boşanmak istiyorum diye. Eğer çıkacak bi olay varsa bunu siz çıkarmalısınız. Adam narsist peki siz nesiniz?Kızlar bende durumlar stabil ama benim mutsuzluğum daha da derinleşti. Adam hem hala o kızla konuşuyor hem de çocuk var ayrılmayalım diyor. Karşımda narsist biri var. Başkasına bağlanmadan beni bırakmaz. Önümde zor günler beni bekliyor. Baya olaylı olacak benim boşanma sürecim. Şu an o kadar köşeye sıkıştım ki akşamları çocukla oynuyoruz beraber. Ben onunla göz teması kurmuyorum, ona bile karışıyor. sürekli senin neyin var diyor. Kendi halimde bile olmama müsaade etmiyor. Gülümseyecekmişim, bir şey yokmuş ortada. Toparlarmışız bir süre. Salonda yatmamı hazmedemiyor. Çok alakasız bi yerde yattım gece çok rahatsız ama onun yanında olmaktan iyiydi. Bana yabancı gibi. Allah yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın.. Hem konuşmaya devam ediyor, suçluluk duygusuyla bizim üzerimize daha çok düşüyor.. Ben ise sessizce bekliyorum hala. O kdr güzel kızdım yüzüm gözüm artık eskisi gibi değil, Solgun bir haldeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?