Ben küçüklüğümden beri kavgadan korkmuşumdur travmalarım var. Belki de bu yüzden cesaret edemedim. Ama korkunun ecele faydası yok..Ne olaylı Bosanmalar gordu gözlerim buna kendi bosanmamda dahil.
Bırakın bahane bulmayı
Bi cogumuz kavgayla buyuduk, alkolik babalarla buyuduk.Ben küçüklüğümden beri kavgadan korkmuşumdur travmalarım var. Belki de bu yüzden cesaret edemedim. Ama korkunun ecele faydası yok..
Evet ama ona sorsan ben değişmezmişim. Ev işi yapmıyormuşum ki görseniz evim gayet düzenli sadece onun istediği mantıkta değil.Adamda boşanmak için bütün sebepler var masallah !!!
Yok asla sürdürmek istemiyorum bitti ben her yolu denedim.Bi cogumuz kavgayla buyuduk, alkolik babalarla buyuduk.
Bunlar da bahane degıl.
Barısmak ıcın cabalayın siz.
çok sağolun..Allah yardımcınız olsun
iste o narsist tipler hic bir zaman kendinde hata bulmaz ki sizi suclayip pskolojinizi bozmaya ve kendinizi yetersiz gormenize sebep olurlarEvet ama ona sorsan ben değişmezmişim. Ev işi yapmıyormuşum ki görseniz evim gayet düzenli sadece onun istediği mantıkta değil.
Insallah gönlüne göre olur HerseyYok asla sürdürmek istemiyorum bitti ben her yolu denedim.
Beni sen hataya sürükledin diyor. Boynumu sıkması dahil!iste o narsist tipler hic bir zaman kendinde hata bulmaz ki sizi suclayip pskolojinizi bozmaya ve kendinizi yetersiz gormenize sebep olurlar
Amin inşallahInsallah gönlüne göre olur Hersey
Aslında sinyaller vardı ben görmek istememişim.Korku filmi gibi koca.
Nişanlılıkta nasıl sakladı?
Hiç mi fark etmediniz?
Hemen boşanın.Aslında sinyaller vardı ben görmek istememişim.
o da doğru artık bıraktım zaten..'ayrıldığımda arkamda enkaz kalması benim hiç istemediğim bir durum' derken? Adam zaten şu haliyle enkaz.
Boşanacağınız adamı toparlama çabası neden? Üstelik aldatılıyor ve şiddet görüyorken çok saçma değilmi.
Şahsen boşanma aşamasına geldiysem adamın ne durumda olacağı çok da umurumda olmaz. Boşanma sonrası çocuğuna babalık yapacak olan adam dünyanın en berbat insanı olsada yapar zaten. Sizin cesaretiniz yok gibi geldi.
Hemen boşanın.
Hem sizi aldatıyor hem de sizi öpmek isteyip öpemeyince küfürler hakaretler..
En acısı da oğlunuz bunlara şahit oluyor.
Dakika durmayın..
[/Q
Zaten bu hafta başlatıcam işlemleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?