Hala boşanma konusu, psikolojik şiddet ve ortaya karışık..

coffee84

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
576
243
303
Merhaba kızlar.. Allah aşkına insaflı kızın. Yani kızmayın demiyorum ama çok yıkıcı olmasın En son size söylediğim gibi boşanma konusunda altyapı çalışmalarına başlamıştım ve hatta bahsettiğim o yakınımızla konuşup aralarını düzeltmeye çalıştım. Biraz da başardım açıkçası en azından formalite de olsa iyi davranmaya başladı eşime. Benim hatrım için demiştim çünkü ayrıldığımda arkamda enkaz kalması benim hiç istemediğim bir durum.. Yine benim başım ağrıyacak, yine benim tadım gidecek. Şöyle düşündüm eğer o da normal bir hayata dönerse arkadaşça çocuk için ayrılırız ve sağlıklı iletişim kurabiliriz. Neyse bir şeyler yaptım falan derken bu aramızı düzeltelim demelere başladı. Acaba olabilir mi diye ben de biraz baktım ama olacak gibi değil. Resmen evimdeki düşman gibi adam. Eve gelip öpmesi bile hep yalan dolan samimiyet sıfır. Bu arada hala kızla konuşmaya devam. Arkadaşım diyor kimse karışamaz diyor. Bu konuyu biraz da hırs yaptı çünkü sağlıklı bir adam değil. Ama bu hafta ipler yine koptu ben iş için gece evde olmayacağını söylediğinde birkaç kez aradım öylesine (normalde aramam asla) o da bana bilenmiş bir şekilde geldi eve. Etraf dağınık diye sataştı. Ne diyorsun sen ben de çalışıyorum oğlanı gezdir ben de toplayacağım zaten evi dedim. Üstüme yürüdü kendine gel adam ol dedi. Boğazımı sıktı yine. Küfürler hakaretler.. Oğlum da şaşırdı ne olduğunu anlamadı ama baba düşkünü olduğu için onun kucağına gitti. Sonra evden çıktı hiçbir şey yok gibi çocuğu gezdirdi aradı bir şey lazım mı dedi. Ertesi gün yine aynı güya bizi gezdirecek burnumuzdan getirdi. Yine küfürler hakaretler. Ben artık yorum bile yapmadım cevap bile vermedim. Sonra öpmek istedi öptürmedim diye yine küfür etti. Kafama göre iş yapıyormuşum. Resmen adam nefretinden napıcanı şaşırmış durumda. Kötü kalpli kim ne iyilik yapsa bize yapmak zorundalar gözüyle bakıyor ama kendisi asla ama asla birine yardım etmez. Etse bile 40 kere söyler. Bu arada maddi sadece zorla geçen ay para birleştirdik. Bu ay yine iddia at yarışı oynamış borç yapmış. Kira ve giderler benden, ufak harcamalar ondan.. Boşanmaya kesin kararlıyım ama bizim çok olaylı olacak çünkü gerçek bir narsist.. Ruh hastası, takıntılı, saplantılı. Nasıl tanıyamamışım bilmiyorum kendini beni elde edene kadar çok iyi saklamış Ama şu an daha güçlüyüm artık şokta değilim yanımdaki adamın beni kandırdığını biliyorum kabullendim. Bu arada yıllarca manipüle edilmişim. Bana sürekli beni bu hale sen getirdin diyip durdu, Bana hata yaptırdın hakaret ettirdin kavgaları sen başlattın dedi. Ben de hep suçu kendimde aradım. Ben düzelirsem her şey düzelir sandım. Ama her yolu denedim asla bir sonuca varamadım. (Evliliğin başlarında ben de çok kavga çıkarmıştım bu sebeple kendimi suçlamıştım) Neyse aile büyüğü birilerini alıp anlaşmalı boşanmaya yanaşacak mı bakacağım. Allah aşkında evlenmek için evlenmesin kimse.. Hele ki çocuk asla yapmasın! Şu an kendisi yeni kurbanlar arıyor!

Ben küçüklüğümden beri kavgadan korkmuşumdur travmalarım var. Belki de bu yüzden cesaret edemedim. Ama korkunun ecele faydası yok..
Bi cogumuz kavgayla buyuduk, alkolik babalarla buyuduk.
Bunlar da bahane degıl.
Barısmak ıcın cabalayın siz.

Evet ama ona sorsan ben değişmezmişim. Ev işi yapmıyormuşum ki görseniz evim gayet düzenli sadece onun istediği mantıkta değil.
iste o narsist tipler hic bir zaman kendinde hata bulmaz ki sizi suclayip pskolojinizi bozmaya ve kendinizi yetersiz gormenize sebep olurlar

Korku filmi gibi koca.
Nişanlılıkta nasıl sakladı?
Hiç mi fark etmediniz?

Aslında sinyaller vardı ben görmek istememişim.
Hemen boşanın.
Hem sizi aldatıyor hem de sizi öpmek isteyip öpemeyince küfürler hakaretler..
En acısı da oğlunuz bunlara şahit oluyor.

Dakika durmayın..

'ayrıldığımda arkamda enkaz kalması benim hiç istemediğim bir durum' derken? Adam zaten şu haliyle enkaz.
Boşanacağınız adamı toparlama çabası neden? Üstelik aldatılıyor ve şiddet görüyorken çok saçma değilmi.
Şahsen boşanma aşamasına geldiysem adamın ne durumda olacağı çok da umurumda olmaz. Boşanma sonrası çocuğuna babalık yapacak olan adam dünyanın en berbat insanı olsada yapar zaten. Sizin cesaretiniz yok gibi geldi.

o da doğru artık bıraktım zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…