Hala çok özlüyorum

Minikceylan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2021
17
-7
1
28
Herkese selam buralarda baya yeniyim hatta bir kaç saniye önce üye oldum demem yanlış olmaz sanıyorum :) Çevremde anlattıklarımı dinleyecek dinlese bile inanacak pek kimse olmadığından sizinle derttaş olmak istedim. Hani etrafımıza karşı ördüğümüz bir duvar var ya hiç üzülmeyen, asla düşmeyen, çok güçlü ve hep sonuç odaklı insanlar hıh işte onlardan biri de benim bu sebeple burdayım. Derdime şimdiden ortak ettiğim için sizi özür dilerim hanımlar umarım biraz da olsa mental olarak birbirimizi destekleriz.:) Geliyorum sorunuma...
Malum korana var, insanlar derdi çok çok başkayken utanarak yazıyorum fakat Eski erkek arkadaşımı çok özlüyorum... Yaklaşık 4 yıl önce ayrıldık 2 yıl birliktelik yaşadık rüya gibiydi ilk 1 yıl herşey sonraki 1 yıl kâbus.... Onun da benim de hatalarımız oldu ve ayrılma kararı aldım Aldık değil aldim.. Çok seviyordu beni biliyorum fakat kendinden o kadar soğutmuştu ki beni gözüm hiç birşey görmedi adeta bitirdim 4 yıl önce.. Şimdilerde daha doğrusu son 2 yıldır aklımdan çıktığı bir an bile olmadı artık o kadar sıkıldım ki bu durumdan hayatıma odaklanamıyor 1 saat mutluysam 2 saat sonra aklıma geliyor o 1 saat de burnumdan geliyor açıkçası. İkimizin de hayatında birileri var şuan. Benim yeni onun 2 yıllık bir ilişkisi var ve her seferinde son bir görüşme yapmak istiyorum onunla herşey o kadar yarım kaldı ki... Yardım edin lütfen ben ne yapmalıyım :(

Herkese selam buralarda baya yeniyim hatta bir kaç saniye önce üye oldum demem yanlış olmaz sanıyorum :) Çevremde anlattıklarımı dinleyecek dinlese bile inanacak pek kimse olmadığından sizinle derttaş olmak istedim. Hani etrafımıza karşı ördüğümüz bir duvar var ya hiç üzülmeyen, asla düşmeyen, çok güçlü ve hep sonuç odaklı insanlar hıh işte onlardan biri de benim bu sebeple burdayım. Derdime şimdiden ortak ettiğim için sizi özür dilerim hanımlar umarım biraz da olsa mental olarak birbirimizi destekleriz.:) Geliyorum sorunuma...
Malum korana var, insanlar derdi çok çok başkayken utanarak yazıyorum fakat Eski erkek arkadaşımı çok özlüyorum... Yaklaşık 4 yıl önce ayrıldık 2 yıl birliktelik yaşadık rüya gibiydi ilk 1 yıl herşey sonraki 1 yıl kâbus.... Onun da benim de hatalarımız oldu ve ayrılma kararı aldım Aldık değil aldim.. Çok seviyordu beni biliyorum fakat kendinden o kadar soğutmuştu ki beni gözüm hiç birşey görmedi adeta bitirdim 4 yıl önce.. Şimdilerde daha doğrusu son 2 yıldır aklımdan çıktığı bir an bile olmadı artık o kadar sıkıldım ki bu durumdan hayatıma odaklanamıyor 1 saat mutluysam 2 saat sonra aklıma geliyor o 1 saat de burnumdan geliyor açıkçası. İkimizin de hayatında birileri var şuan. Benim yeni onun 2 yıllık bir ilişkisi var ve her seferinde son bir görüşme yapmak istiyorum onunla herşey o kadar yarım kaldı ki... Yardım edin lütfen ben ne yapmalıyım :KK43:
4 yıl gecmis.. :işsiz: çeyrekle gidin giderseniz.

Adamın iki yıldır yolunda giden güzel bir ilişkisi var. Görüşmek istersen alacağın cevap belli, bir erkek için gururunu hiçe sayma. Dört yıldır unutamamış olman hiç normal değil. Hiç değilse şu an beraber olduğun kişiden ayrıl, ona yazık

Adamın iki yıldır yolunda giden güzel bir ilişkisi var. Görüşmek istersen alacağın cevap belli bir erkek için gururunu hiçe sayma. Dört yıldır unutamamış olman hiç normal değil. Hiç değilse şu an beraber olduğun kişiden ayrıl, ona yazık
Bugüne kadar gururumu ya da hayatımda o an olan kişinin gururunu hiç ezip geçmedim. Hislerime içimden geçenlere kızıyorum fakat bu istediğim bişey değil günün sonunda odağımïn o yönde olması benim tercihim asla değil. Bundan kurtulma derdindeyim yolu yönümü değiştirme derdinde

Bugüne kadar gururumu ya da hayatımda o an olan kişinin gururunu hiç ezip geçmedim. Hislerime içimden geçenlere kızıyorum fakat bu istediğim bişey değil günün sonunda odağımïn o yönde olması benim tercihim asla değil. Bundan kurtulma derdindeyim yolu yönümü değiştirme derdinde
Ben iki yıldır hayatında olan kadını da düşünüyorum, canını sıkmaya hakkın yok. Zaten çok gülünç durur. En iyisi uzman desteği al, tamamen takıntı haline gelmiş. Destek alırsan üstesinden gelir rahatça hayatına devam edersin

Hanımlar farkında mısınız bilmiyorum fakat ben Onlar ayrılsın biz tekrar başlayalım gibi birşey söylemedim.. Ben de bir kadınım ve asla böyle birşey ne yapar ne isterim. Sorunumun unutamamak olduğunu ve bu durumla nasıl başa çıkabilirim bunun cevabını arıyorum kendi çapımda.

tamamen simdi icinize sinen biri hayatinizda olmadigi icin.. sadece guzel zamanlari hatirliyorsunuz. aslinda kabus gibiymis, siz ayrilmissiniz. dogru insan olsa zaten ayrilmazdiniz. yokluktan yani.

Hanımlar farkında mısınız bilmiyorum fakat ben Onlar ayrılsın biz tekrar başlayalım gibi birşey söylemedim.. Ben de bir kadınım ve asla böyle birşey ne yapar ne isterim. Sorunumun unutamamak olduğunu ve bu durumla nasıl başa çıkabilirim bunun cevabını arıyorum kendi çapımda.
Kötü anıları düşün bol bol 🤷🏻‍♀️
veya hayatındaki kişiye odaklan onu sevmiyor musun?

tamamen simdi icinize sinen biri hayatinizda olmadigi icin.. sadece guzel zamanlari hatirliyorsunuz. aslinda kabus gibiymis, siz ayrilmissiniz. dogru insan olsa zaten ayrilmazdiniz. yokluktan yani.
Evet şuan hayatımda evet iyi biri var gerçekten çok iyi bir insan fakat duygularını belli etmeyen ve fazlaca ilgisiz ona da bu sebeple bişey demem ilgi dilenemem ama işte bilmiyorum bir tarafım hep eksik yarım. Tamamlanmıyor bir şekilde

Kötü anıları düşün bol bol 🤷🏻‍♀️
veya hayatındaki kişiye odaklan onu sevmiyor musun?
Sevmek öyle yeni biri için hemen söylenebilicek birşey değil ama çok değer veriyorum. Saygı sevgi bunlar sırayla takdir edersiniz ki.. Sağlıklı bir şekilde devam etmek en doğrusu bu yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var

Back
X