hala cok sevıyorum ama...

yagmurdamlasiy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
13
0
36
Ankara
merhaba arkadaslar

cok uzun zamandır takıp edıyorum sureklı okuyorum bır gun buraya yazacagım ve bunun ıcın uye olacagım aklıma gelmezdı ama sızlerle paylasmak ıstıyorum

oncelıkle kendımden bahsedıyım

--bır ılıskıye baslarken olmazsa olmazlarım vardı (kımıne gore dogru kımıne gore yanlıs ama karsımdakı ınsanın ıckı ıcmesını ıstemezdım bu yuzden de en basında boyle bır durum oldugunu ogrenırsem dırekt kestırıp attım bu hep boyle oldu kımseden degısmesını ısteyemezdım kımseden de ıstemedım )

--taa kı bundan 4bucuk ay oncesınde bırıyle karsılasana kadar ılk anda bı seyler oldu ama onunda ıckısı vardı bu sefer kestırıp atamadım bırakmayı dusunur musun benım ıcın sorun olacak dedım (hayatımda ılk defa) gelecek yorumları bılıyorum sanırım haklısınız ama olmadı bu sefer ) ( hatta ben de elestırırdım ınsanları sonrasında degısmelerını ıstıyorlar dıye ama ben en basında konustum ) o da tamam dedı

--bız gercekten sevdık bırbırımızı baglandık bellı kısa bır sure ama oldu ıste taa kı 2 gun once agzına ıckı koydu daha oncesınde de lafını etmeye baslamastı onun anlamadıgını ıckı ıcmesınn hıc bır seyı degıstırmeyecegıydı benı yıne cok sevecektı ne kadar ıcmesı gerektıgını bılıyordu klasık laflar butun ıckı ıcenler boyle soyluyor sanırım o da soyledı gece konustuk sabahında mesaj attım bıtmesı gerektıgını soyledım ve bıtırdım

tabıı kı hala sevıyorum mesaj attıgım an pısman olacagımı da bılıyordum kı oyle de oldu ama boyle olması gerek

bu durumda olan kısıler var mı dıye merak edıyorum ve yorum beklıyorum yardımlarınız ıcın tesekkurler

kurtulmuşsun adamda bitmiş gitmiş,
alkolik ve tedavi olmak istemeyen bir adamla ömür geçmez,
konuyu yanlış yere açmışsınız ama sanıyorum evli değilsiniz,
siz bu adamla bir yuva kurabileceğinizi , çocuklarınızın babası olabileceğini düşenebiliyor musunuz ?
eğer yapamam diyorsanız , tedavi olmayı denesin olmuyorsa bırakın gitsin ,
kimse sizin hayatınızdan daha değerli değil .

Son düzenleme:
cevap ıcın cok tesekkur ederım konuyu yanlıs yere actıgım ıcın de kusura bakmayın

ancak yanlıs anlasılma olmus alkolık falan degıl ama asla ıcmem de demıyor arkadas ortamlarda gece cıktıgı zaman ozel gunlerde ıcerım bunda bı sey yok dıyor ama ben boyle dusunmuyorum ayrıldıgımız nokta da bu

tekrardan tesekkurler

Bu durumu kaldıramayacaksanız en doğrusunu yapmışsınız.
Kimine göre adamın hergün sarhoş gezmesi de sıkıntı değildir, kimine göre bir yudum içmesi de sıkıntıdır. Bunlar sizin hayata bakışınız, insanları olduğu gibi kabul etmek lazım ,herşeyi değiştiremeyiz evet ama şimdiden gördüğünüz ve kaldıramayacağınız bir yükün altına girmeye de gerek yok.
Asla içmesini istemiyorum gibi net bir tavrınız varsa, en doğrusunu yapmışsınız.

yazdıklarınız biraz karışık geldi.o yüzden alkolik sandım .
benim eniştem olacak pislikte alkolik her gün en az 5 bira içer.tabi bu evde içtiği birde serseri arkadaşlarıyla ne kadar içtiğini bilmiyoruz. erkek olarak babam ve abim biranın adamı çarpmayacağı , alkolik olduğu ve başka maddeler kullandığı in böyle olduğunu söyledi.
alkolizm tehlikelidir, sinsidir.belli ki içtiği alkole sınır koyamıyor.

Ya arkadaşım,adamı seviyosan sosyal içiciliği seni neden bu kadar rahatsız etti..
Düzgünse ,ahlıklıysa,seni seviyorsa,iyi yürekliyse ,arasıra içilen birkaç kadeh bu kadar sıkıntı olmamalı bence..

Eşimin akrabası var adam her akşam içiyor her 5 yılda kavga edip göya ayrılıyorlar gençken adam kadını çok dövmüş çocuklar babalarını hiç sevmiyor egoistin biri aman uzak dur

İnsanlar alkol konusundan okadar muzdarip ki sosyal içici ile bağımlıyı
aynı kefeye koyuyorlar...
Alkol tabiki de herşekilde insan için zararlı fakat içmesini bilen için en azından sosyal yaşantısında
sorun çıkarmaz
Ama bağımlıysa içince kendini kaybediyorsa tabikide çekilcek bir durum değil ayrılmak en mantıklısıdır
Fakat sizin yaşam tarzınıza değerlerinize bağlı bir durum bu yönden alkole karşı iseniz
ayrılmanız makul olmuş...

eğer alkol hayatınızda kabul edemeyeceğiniz bişeyse ki öyle gözüküyor en başında bitirmek en iyisi iki gün sonra evlilik çoluk çocuk derken bugünkü kadar gözü kapalı olamıyosunuz herşeyi kabul edemiyorsunuz o zaman itiraz etme hakkınızda olmaz biliyodun bile bile evlendin diyecektir haklı olarak.

siz kendinize gore bitirmek zorunda kalmissiniz fakat benim merak ettigim karsi tarafin tutumu:
yani ayrilmayi kabul ettimi mesaj attimi yada bana bir sans ver ne biliyim sizi kaybetmemek icin caba gosterdimi?

içki içmenin azı çoğu
sosyali özel günü olmaz bana göre
içkinin azıda kötü çoğuda
vicdanın rahat olsun arkadasım
en doğrusunu yapmışsın
ne mutlu sanaki
doğrularından kararlarından taviz vermemişsin....
zamanla unutursun onuda
rabbim daha iyileriyle karsılastırsın seni

Merhaba arkadasim,
benim esim icki kullanmaz, tadini begenmez. Bir gün arkadaslarla disarda bir restorana gittik, bütün erkekler iciyordu, esime sen icmiyormusun dediler. Denesemmiki diye dönüp bana sormustu. Denersen dene banane dedim gülerek. Neyse bu ismarladi bir yudum aldi, cok aci diye birakti mesrubat ismarladi.
Ama o gün eger hayir icemezsin, ictirtmem deseydim eminimki zorlada olsa inadina icerdi.

Baska bir tanidigimin esi´de evlenirken ickiyi agzina koymazdi, sonradan nasil olduysa ickiye basladi. Simdi görseniz hafta sonlari arkadaslariyla bayilana kadar iciyormus, sanki ickisiz yillarin acisini cikariyormus gibi. Yani nerden nereyeee.
Bu islerin pek garantisi yok yani anlayacagin

Son düzenleme:
ben verilen tum cevaplar icin tesekkur ederim oncelikle yanlis yere acmistim konuyu o yuzden sonradan buraya actim 2 kere acmis oldum tekrardan kusura bakmayin

yazilan hepsine katiliyorum aslinda yani insan bi yandan dusunuyor bu kadar cok severken ki karsi tarafinda sevdigine inanirken sirf icti diye ayrilmak var ama diger bi taraftan da verilen sozun tutulmamasi ve gelecegin getirdigi korku var

hayirli olsun diyorum sadece zamanla daha da iyi olur insallah

cogunluk sanirim arada bir olabilir demis ama her zaman icen birini istememisler

o eskiden surekli icermis (3-4yil oncesinde) ama ondan sonra cok cok azaltmis sosyal icici dediklerinden sanirim

ayrildigimiz nokta bir mekana gidildiginde herkes iciyorsa o da icmesi gerekiyormus gibi hissediyor ben visne suyu mu iceyim diye soruyor bana- bana ise bu hic anormal gelmiyor -

soyledigine gore ozel gunlerde kutlamalarda icecek sadece ama zaman ne gosterecek bilmiyorum cunku bana en basinda soz verdi o soz uzerine basladik sozu bozdugu anda ne kadar zor olsa da ayrildim (bu konu her acildiginda ben sorun edecegim hem kendim hem karsimdaki insani uzecegim en hayirlisi boyle gibi)

yazarken cok dikkatli yazmaya calistim farkli bir konu herkesin dogrusu kendine sirf icki icti diye ayrilmissin gibi degil de farkli bi bakis acisindan bakip anlamaya calisan herkese cok ama cok tesekkur ederim

bu arada onun tepkisine merak eden olmus

nedendir bilmiyorum hic bir sekilde geri donmedi ne arama ne mesaj bundan ne sonuc cikarmam gerekiyor bilmiyorum o da mi ayriligin en dogru karar olduguna inaniyor acaba (ki hic bir sekilde ayrilmak istemedigini ayriligi dusunmedigini biliyordum)

Son düzenleme:
bi karar vermişsin arkasında dur bence hiç pişman falan olma!
geri dönerse içkiyi bırakıp dönsün ozaman düşünürsün

Helal Olsun Çok Güzel Bir Karar Almışsınız..
Kız Dediğin Böyle Kararlı Olmalı.. Valla Takdir Ettim Sizi..
Tabularınızı Başka Biri İçin Yıkmadığınız İçin.. Kararlı Olduğunuz İçin..
Sizi Ayakta Alkışlıyorum..

Sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…