- 11 Ekim 2010
- 744
- 370
- 123
- Konu Sahibi superisi12
Baslik aciyim dedim karisiklik olmasin diye son durumlarimizi yazalim ozellikle u sanci olayi nedir??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben salı günü doktordaydım. Hiç sancı çıkmadı. Doğumu kolaylaştırıcı ve başlatması için egzersiz ve ilişki önerisiyle eve geldim.
Bizim daha işlerimiz var. Dün evim temizlendi. Bebek odası boşaltılınca o oadada ki yığınla eşyanın nereye koyulacak olması gibi problemlerim var. Daha hediyeliklerimiz de alınmadı. Bitsinler egzersizlere başlıycam![]()
Merhaba kızlar Allah kısmet ederse doğum yakın galiba dün sümüksü jele benzeyen beyaz kansız bi akıntı geldi baya büyük parçaydı sizce nişan mıdır? Ve dün sbahtan beri adet ağrısı gibi ağrım var hiç geçmedi dizlerime bile vuruyor. Ve doğuma yakın ishal olunur derler resmen bağırsaklarım boşaldı. Sizce doğum yakın mı?
canım ben de bu konuda tecrübesizim ama inşallah yakındır son günler çok sıkıcı
Bende varım hala doğurmadan((
Ay adet ağrım geçmiyor canım ya acayip ağrıyor valla gelse de bu tereddütlerden kurtulsak bi an önce gerçekten çok sıkıcı
Aaa nasil egzersiz paylasirsan sevinirim![]()
ben de varım hala doğmadı bizim paşamızHerşey hazır sadece bebeğimizi bekliyoruz sabırsızlıkla
doğum kolaylaştırıcı egzersizler neler merak ettim bana doktorum ne egzersiz ne ilişki hiç bir şey söylemedi yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
![]()
Bende de sancı çıkmayınca ebeler egzersiz tavsiyeleri verdiler. Kalçayı kendi çevresinde döndürme, kalçayı öne arkaya sallama, penguen gibi yürüme, pilates topu ile yine aynı hareketler ve top üzerinde zıplama (kesinlikle arkadan birinin tutması gerekiyor dikkat edin) en çok önerdikleri ise ilişki...
Kusura bakmayın kızlar gözümden kaçmış![]()
canım cevap için tşk valla benim bu hafta doğurmam gerek yoksa normal doğuramıyacam gibi bebek 3.800 küsürdü zamanını beklerse 4 ü geçer gibime geliyor tabi bebeğim için ne hayırlıysa o olsunkalça hareketlerini yapayım ama ilişki korkutuyor bizi 32 den sonra biz kestik bacı kardeş olduk resmen
![]()