Hala gelmek bilmio kizim...

Canlarim benim, Rabbim hepinizi hayirla kurtarsin insallah, biran önce zaman sular seller gibi aksinda kavusun o meleklere..
Cok sagolun, hayir duanizi üstümüzden eksik etmediginiz icin..
Kocaman öpüyoruz hepinizi kizimla...

hayırlı olsun bebeğin. Allah islama bağışlasın.. ben de 40+1 oldum hala bekleyenlerdenim, senin dediğin gibi birazdan su gelse de ben de gidip doğursam artık ya :)

Amin, Rabbim'e iyi bir kul ve efendimiz Hz.Muhammed'e (s.a.s) hayirli ümmet olan müminelerden eylesin insallah hepimizin evladini..
Allah'im senide kurtarsin canim, insallah bu gece benim gibi uyku esnasinda gelir o suyun
:Saruboceq:

çok gecmis olsun canim Rabbim hayirli eylesin evladinizi.
çok sevindim kurtulmana canim. bebeginin sagligi, senin sagligin nasil canim? benim bebegimde Bayramin 3. gunu normal dogum ile geldi çok sukur Rabbime. seni çok iyi anliyorum bu guzel duyguyu Rabbim oyle guzel bir mutluluk veriyor ki her sey geride kaliyor. butun acilar geride kaliyor hiç yasanmamis gibi.

Rabbim bu mutlulu butun istiyenlere yasatsin. op annesi guzel kokulu bebegini yerimize...

Allah razi olsun canim, hepimize gecmisler olsun.
Elhamdülillah kizim cok saglikli, Allah'im olmayanlara nasip eylesin insallah sifayi.
O dogdugu an, Dünya durdu. Iste dedim hayat simdi var , simdi mana var su yalan Dünya'da..
Cok sükür Rabbim'e bana ve benim gibi kime yasattiysa bu evlat tadini..
Öptüm teyzesi, kizimda sizleri öpüyor :)
Sizde öpün o meleklerinizi kizim ve benim yerime.

Amaaaaaannnn az önce bakiyim dedim gecmise dogru actigim konulardan..

Okudum okudum agladim durdum

Eyyy Rabbim ya, ne günler gecirmisiz hep beraber..

Evlatlarinizdan ne haber kizlar,

Sizler nasilsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…