Hala inanamıyorum bende hamileyim :)

peehh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
59
1
86
Niğde
Eşimden önce herkesten önce buraya yazıyorum. Eşime belki yine bi hüsran olur diye günümün geçtiğini söylememiştim. Karnım ağrıyor dr gidecem demiştim direk kan testi yaptırdım gebesiniz pozitif dedi doktor :) Eşime süpriz yapıcam bi bebek patiği ve test sonucumu paket yaptım gelince verecem . Rabbim isteyen herkese versin insallah ve hamilelerede sağlıklı bi hamilelikle bebeklerini ellerine almayı nasip etsin insallah...

hayırlı olsun bebişiniz güle güle büyütün:) siz ne kadar denediniz kaç yıllık evlisiniz

ALLAH sağlıkla kucağına alıp büyütneyi nasip etsin inşallah. bize de dua edin.

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah.darısıda tüm isteyen arkadasların basına..

canım tebrık ederım darısı ısteyen herkesın basına

Teşekkür ederim sweethome.insallah allahım herkese nasip eder.

ozge_844 tebrikler canım Allah tamamına erdirsin İnşaallah..

Teşekkürler ozge_844 Amin insallah.

YeniHayat hayırlı olsun bebişiniz güle güle büyütün:) siz ne kadar denediniz kaç yıllık evlisiniz

Teşekkürler YeniHayat. Biz 1,5 yıllık evliyiz ama bunun 6 ayı eşim askerdi. Çok isitiyorduk nasip etti rabbim.

ozge_844 bide cnm adetin kaç gün geçti değerin nedir:)

Canım 5 günüm geçmişti. Değer olarak doktorda BHCG 1105 biraz düşük dedi. Haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. Ben zaten şoktaydım hiç bişey soramadım, tamam teşekkürler diyip çıktım. Kaç haftalık onu bile bilmiyorum. :)

sems83 ALLAH sağlıkla kucağına alıp büyütneyi nasip etsin inşallah. bize de dua edin.

sems83 Çok teşekkür ederim..O duyguyu çok iyi biliyorum beklemenin ne olduğunu iyi biliyorum hep dua ediyorum. Dün eşim öyle sevindiki anlatamam, şükür namazı kıldı.Kayınvalidem nerdeyse oynadı bana bi sarıldı sıkı sıkı boğuluyordum :)

blueeye tebrikler canımmmm

blueeye Teşekkürler canıım :)

elifbektas tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah.darısıda tüm isteyen arkadasların basına..

çok teşekkür ederim elifbektas. Amin insallah.

ay_82 hayırlı olsun canım ......bebeğine uzun ömürler :)

Teşekkür ederim ay_82 :) Sağlıkla doğurabilirm insallah.

frknlfr Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına alırsın inş.

Çok teşekkür ederim frknlfr :)

Hepinize yeniden teşekkür ediyorum. Rabbim isteyen herkese versin insaaalllllllllllllaaaaaaaaaahhhhhhhhhh...:)

canım tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tum isteyenlere olsun:)

:teytey:Gözünaydin.Allahim nazarlardan saklasininsallah saglikli sihhatli kucagina alman nasip olur.

hayırlı ugurlu olsun su muberak ayda darısı bızlere olsunnnn ınş

tebrik ederim.saglikla kucaginiza alirsiniz insallah a.s.

:teytey:Gözünaydin.Allahim nazarlardan saklasininsallah saglikli sihhatli kucagina alman nasip olur.

çok teşekkür ederim yasakhayal.a.s.

gultun canım tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı tum isteyenlere olsun:)

çok teşekkür ederim gultun.a.s.

esra8 hayırlı ugurlu olsun su muberak ayda darısı bızlere olsunnnn ınş

çok teşekkür ederim esra8.a.s.

c_n tebrik ederim.saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

çok teşekkür ederim c_n.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…