hala inanamıyorum ya

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
selam kızlar merhaba,

Abim 1,5 senedir bir kızla konuşuyordu. bize getirdi tanıştırmaya bizde onun ailesiyle tanışmaya gitdik, 1 hafta sonrada söz yüzükleri takıldı kız hiç konuşmuyor çok çekingen utangaç bir kızdı.Kızın ailesinin şartları vardı işte kızın annesi 2li burma 3 tane bilzeik kıza 3 tane bilezik kız bize cumartesi günü geldi. annem o bilezikleri yapamıcağını söyledi. kızın ailesi hiçbirşeye yanaşmıyordu hiçbir şey yapmıyorladı durumlarının olmadığını nişanı yapamıcaklarını sölediler. bizimkilerde 1 defa oluor die biizm ewde yapılsın dendi kıza kız hiçbişe sölemiordu ew eşyalarını felan biz alıcaz kızla beraber abim ortak ödücekti. kız ağlamaya felan başladı abimle ikisi gitdi dün annem ve ablam nişan bohçası için bikaç tane gecelik sabahlık terlik felan aldılar. akşam babamın arkadaşı aradı. işte oğlunla ilgili önemli şeyler sölücem dedi .annemle ikisi gitdi gece 12 buçukda geldiler abimle konuştular .işte kız karı koca yaşıormuş bizim orda babamın arkadaşı görmüş kız adama sözlendiğini söyemiş. 2 hafta sonrda nişanın olucağını sölemiş. kızla adamı sarmaş dolaş görmüş beraber olduğu adamlarıda nişanına çağırmış.Kızın beraber olduğu adamı çağırıolar .bizimkiler görüşüor ve adamın dediği sizin oğlunuzun aldığı maaş bunun kıyafetine yetişmez demiş. geceleri discolardan barlardan çıkmazmış kız.

sessiz dediğimiz kıza bak maşşallah herşeyi yapmış .allah cezanı versin senin abime anlattılar. bunu abim bugün işe gitmedi, bizimkileri sadece dinlemiş hiçbişe sölememiş. abim kesin bunalıma giricek kızlar ne yapılmalı? gerçekten çok kötüyüm hala inanamıyorum böle bişeye ya..

Son düzenleyen: Moderatör:
emin olun bence. Çamur atılır izi kalır.
Ayrıca noktalama işaretleri koysaydınız daha iyi anlardık.

hım canım abin kızla konuşsun eğer doğruysa ayrılsın.nereden dönülse kardır öyle düşünün.ya evlenip, duysaydınız.

ben gözüyle görmediği bir şeye inanmayanlardanım.ama eğer durumdan eminseniz hiç üzülmeyin evlendikten sonra öğrenseydi ne olacaktı elini sallasa ellisi.değişik ortamlara çıkarın evde tıkılıp kalmasın.zaman herşeyin ilacı çok geçmiş olsun diyorum.

nasıl yani ya
bence bir araştırın burcucum ya kestirip atmayın hemen
bakalım altından neler çıkacak bu ne ya
bu kadar basit mi oldu herşey bu milletin amacı ne anlamış değilim ya
çok şaşırdım canım ya

bnde dedim olur mu öel şey günahını almayın die ama yaşadığı adamla tanış bizimkiler yüzyüze görüşmeüşler ttesadüfki o adamda babamın arkadaşının tanıdığıymış.yani bilmiorum

bnde zaten dün gece çk düşündüm ama babamın arkadaşı görmüş gözleriyle kızla felan konuşmuş ya dünn de işte beraber olduğu adamı çağırıolar adamda gelio bizmkiler yüz yüze görüşmüşler o kadar çk kötü oldum ki

ben artık şaşırmıyorum böyle şeylere.. özellikle bu yapıda olan insanlar, kendilerine masum, utangaç izlenimi veriyorlar.. çamur bu kadar kolay atılmaz.. ortada evlilik olacak çünkü..

ama yinede ispat derseniz, beraber oturuyorlar dedikleri mahalleye gidip ufak bir araştırma yapabilirsiniz..

ya canım eminmisiniz belki kızı cekemeyen biri yaptı bunu belki iftira attılar gözünüzle gördünüzmü bence emin olun ondan snra yargılayın

Allah cezasını versin.. falan demişsin hemen..
Hemen bu şekilde konuşmanız biraz üzücü..

Abin hiçmi tanımıyor mu bu kızı?
İnsan evlenme aşamasına geldiği kız hakkında nasıl bu kadar yanılabilir?
Çok ilgin ama olabiliyor demek

Doğruysa şayet evlenmeden önce tanımış işte abin.
Gerçi daha önce tanıması lazımdı abinin ama olan olmuş.

Hayırlısı..

canım bu abimin 2 kez yüzük atışı ilkinde aileler tanıştırmıştı ayrışdı bunalıma girdiydi yine aynı şeyler yaşamasından korkuyorum bnde öle düşünüorum aslında çekemio felan mı acaba die ama nasılyapmamaız lazım gerçekten böle bi insan olduğunu ortya çıkarmak için

Allah allah ya ummadığın taş baş yararmış canım
madem böyle birşey var evlenmeden gerçek yüzünü gördüğü iyi oldu abinin.
Hayırlısı olsun hakkınızda. Ya 1,5 yılda nasıl çıkmaz ortaya anlamış değilim
abin hiç mi şüphelenmemiş

ewet o yönden çk ii oldu saol canım bizimkiler anlatmış abim sadece dinlemiş ağzını bile açıp bişey sölememiş şüphelenmemiş sanırım çk istiodu bu kızı ya 10 numara çk ii bi kız diodu

canım eger bu dogruysa madem tanıdıklarınız sölüyo ve kanıtınızda var düşüncek bişeyi kalmamışki....
tabikii ayrılması gerekecek ama sessiz felan dyosun bencede abin iyice bi arastırsın önce sonra karar versin tatlım....
rabbim yar ve yardımcınız olsun canım....

ıftiradan çok korkarım.
Hele bazı erkekler öyle adi ki,sırf kız evlenmesin diye bile söylemiş olabilir.
Yüzleştirin..!
Dost hayatı yaşadığı eve götürün,konu komşu tanır..?
bardan diskodan çıkmayan kızı nasıl farketmez abiniz.
dost hayatı y aşarda abiniz nereddir bu arada 1,5 yılda..?
hemen beddualara başlamışsınız,gidip yüzleştirdiniz mi..
yooook..!!!

Son düzenleme:
canım benim kız zhakkında bunları söyleyen adam ne kadar güvenilir? kızla konuştunuzmu ne dedi? hemen kestirip atmayın herşey açığa çıkar ortada saklı bişi de varsada yalanda varsa yatsıya kadar derler sabırla öfkeye kapılmadan olyları izleyin bakalım herşey ortaya çıkar nasılsa ama çok üzüldüm bu durumaa

Abin bu kızla ne kadar süredir beraberkiii...
Nasıl tanımamış anlamamış olabilir...ınsan kendini belli eder yanii..hallerinden hareketinden...sessiz çekingen utangaç diyosun ..ara bozmak için iftira atılıyor olabilir kıza.Kuyruk acısı olan biri tarafından..
Ama eminiz diyorsan bilemiyorum demekki insanlar yanılıp yanıltabiliyormuşş üzüldüm :uhm:

1,5 senedir konuşuolar canım ayy bilmiorum bugün konuşucak sanırım kızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…