• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala inanamıyorum ya

abin nasıl fark etmemiş ya o kadar zamanda
allah yardımcınız olsunolumunekankayizsmile

kızlar tahmin edildiği gibi gerçekten olmuş beraber olmuş şu an o kadar kötüyüymki. kız telefonlara çıkmamış işede gitmemiş özelden aramış abim sanırım kızın bütün sülalesi biliomuş bu durumu abimi şimdi başka bi yere götürücekler başı belaya girmesin diye

banlanırım die yazamıorum içim öle doluki ayy allahım geber hemi sn allahından bulsun

kızlar tahmin edildiği gibi gerçekten olmuş beraber olmuş şu an o kadar kötüyüymki. kız telefonlara çıkmamış işede gitmemiş özelden aramış abim sanırım kızın bütün sülalesi biliomuş bu durumu abimi şimdi başka bi yere götürücekler başı belaya girmesin diye

banlanırım die yazamıorum içim öle doluki ayy allahım geber hemi sn allahından bulsun

cinsel anlamdada mı? beraber olmuş ki:uhm:

Çook ilginç, hayırlısı olsun..
Kıza da pess, abinize de pesss diyorum..:1ninca:

Yaa ilk basta okurken iftiradir dedim ama gercek ortaya cikmis.. Bi tuhaf oldum ya insanlar ne kötü olabiliyor pes dogrusu.. Bukadar olur yani.. Hani madem kız bu yolu seçti niye baskalarının caninida yakıyorsun ki..

Güzelim Allah'a havale et sen onu baddua etme sakın..
Hergün yeniden şaşırıyorum.. Sanki biz canımızı yolda bulduk.. Öyle oyunlar oynaniyorki.. ınsan hiçbirşeyi doyasıya yasiyamiyor.. Kursağında kalıyor resme..

1.5 senedir hiçmi anlamamış abin bardan discodan cıkmayan kızı bilmiyorum bana garip geldi bu durum

çok şaşırdım gerçekten ya
hayırlısı olmuş abin için canım ne diyim :teselli:

çok grip bir durum ya,yüzleştirin bence...kızın işe falan gitmemesi iftira yüzünden de olabilir.sen kendini yerine koy böyle bir iftira atılsa sana hiçbiyere gidesin gelmez..kabul ediyosa kendi o ayrı tabi.çok ilinç ama 1.5 yıl uzak biryerde değil anladığım kadarıyla,nasıl duyulmamış,kız nasıl numara yapmış,abin nasıl anlamamış...sinir bozucu gerçekten Allah kolaylık versin,sabır versin canım.

Yaa ilk basta okurken iftiradir dedim ama gercek ortaya cikmis.. Bi tuhaf oldum ya insanlar ne kötü olabiliyor pes dogrusu.. Bukadar olur yani.. Hani madem kız bu yolu seçti niye baskalarının caninida yakıyorsun ki..

Güzelim Allah'a havale et sen onu baddua etme sakın..
Hergün yeniden şaşırıyorum.. Sanki biz canımızı yolda bulduk.. Öyle oyunlar oynaniyorki.. İnsan hiçbirşeyi doyasıya yasiyamiyor.. Kursağında kalıyor resme..

canım bnde öle diodum bugün işte ortaya çıktı o kadar kötüyümki abim kimbilir nasıldır ayy allahım çıldırıcam ya nasıl insanlık bu nasıl böle insana beddua edilmezde napılır canım

çok grip bir durum ya,yüzleştirin bence...kızın işe falan gitmemesi iftira yüzünden de olabilir.sen kendini yerine koy böyle bir iftira atılsa sana hiçbiyere gidesin gelmez..kabul ediyosa kendi o ayrı tabi.çok ilinç ama 1.5 yıl uzak biryerde değil anladığım kadarıyla,nasıl duyulmamış,kız nasıl numara yapmış,abin nasıl anlamamış...sinir bozucu gerçekten Allah kolaylık versin,sabır versin canım.

saol eylülcüm o kadar kötüyümki kız şu an karşımda olsa varya öldürücem onu ya bnde şaşırıorum

oha diyorum başka bişey diyemiyorum yani ya
ya bunun bi amacı olmalı canım ya
yoksa durduk yerde niye böyle bişeye kalkışsın ki
ne insanlar var yarabbim doğru insanlarla karşılaştır ya
nasıl sinir oldum anlatamam ya

oha diyorum başka bişey diyemiyorum yani ya
ya bunun bi amacı olmalı canım ya
yoksa durduk yerde niye böyle bişeye kalkışsın ki
ne insanlar var yarabbim doğru insanlarla karşılaştır ya
nasıl sinir oldum anlatamam ya

ya kendi istemişitir canım sanmıorum bi amacı olsun bunun

yalnız ayaküstü yalan söylemiş
madem bütün sülalesi biliyomuş
bunun anası babası nasıl insanlar ki istemeye gelmenize izin veriyorlar ya
hey yarabbi
kızında suçu yok ki
aileye baksana sen önce :olmaz:

yalnız ayaküstü yalan söylemiş
madem bütün sülalesi biliyomuş
bunun anası babası nasıl insanlar ki istemeye gelmenize izin veriyorlar ya
hey yarabbi
kızında suçu yok ki
aileye baksana sen önce :olmaz:

ewet canım haklıısn ailesi aile değğilmişki ya bu nasıl insanlık nasıl çıldırıcam duygu çıldırıcam

Benim aklımın almadığı,abinizle birlikte olup da nasıl başka bir adamla yaşamış..
Abiniz nerede bu arada,bara giderken abiniz nerede.?
Sakın yanlış anlamayın ama abiniz saf temiz bir insan mıdır,kandırılmaya müsait midir..?
Öteki türlü pek garip bu durum
.

Biri bana da iftira atsa bende işe gidemem bu arada..
Yerin dibine gireyim isterim namusum lekelenirse..?

Back
X