- Konu Sahibi december90
1,5 senede fark edilmeyecek gib i bir olay değil akannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tahmin edildiği gibi gerçekten olmuş beraber olmuş şu an o kadar kötüyüymki. kız telefonlara çıkmamış işede gitmemiş özelden aramış abim sanırım kızın bütün sülalesi biliomuş bu durumu abimi şimdi başka bi yere götürücekler başı belaya girmesin diye
banlanırım die yazamıorum içim öle doluki ayy allahım geber hemi sn allahından bulsun
kızlar tahmin edildiği gibi gerçekten olmuş beraber olmuş şu an o kadar kötüyüymki. kız telefonlara çıkmamış işede gitmemiş özelden aramış abim sanırım kızın bütün sülalesi biliomuş bu durumu abimi şimdi başka bi yere götürücekler başı belaya girmesin diye
banlanırım die yazamıorum içim öle doluki ayy allahım geber hemi sn allahından bulsun
cinsel anlamdada mı? beraber olmuş ki:uhm:
Başka bir adamala beraber yaşıyormuş kız zaten..
1,5 senedir de abisiyle flört..
cinsel anlamdada mı? beraber olmuş ki:uhm:
Yaa ilk basta okurken iftiradir dedim ama gercek ortaya cikmis.. Bi tuhaf oldum ya insanlar ne kötü olabiliyor pes dogrusu.. Bukadar olur yani.. Hani madem kız bu yolu seçti niye baskalarının caninida yakıyorsun ki..
Güzelim Allah'a havale et sen onu baddua etme sakın..
Hergün yeniden şaşırıyorum.. Sanki biz canımızı yolda bulduk.. Öyle oyunlar oynaniyorki.. İnsan hiçbirşeyi doyasıya yasiyamiyor.. Kursağında kalıyor resme..
çok grip bir durum ya,yüzleştirin bence...kızın işe falan gitmemesi iftira yüzünden de olabilir.sen kendini yerine koy böyle bir iftira atılsa sana hiçbiyere gidesin gelmez..kabul ediyosa kendi o ayrı tabi.çok ilinç ama 1.5 yıl uzak biryerde değil anladığım kadarıyla,nasıl duyulmamış,kız nasıl numara yapmış,abin nasıl anlamamış...sinir bozucu gerçekten Allah kolaylık versin,sabır versin canım.
oha diyorum başka bişey diyemiyorum yani ya
ya bunun bi amacı olmalı canım ya
yoksa durduk yerde niye böyle bişeye kalkışsın ki
ne insanlar var yarabbim doğru insanlarla karşılaştır ya
nasıl sinir oldum anlatamam ya
yalnız ayaküstü yalan söylemiş
madem bütün sülalesi biliyomuş
bunun anası babası nasıl insanlar ki istemeye gelmenize izin veriyorlar ya
hey yarabbi
kızında suçu yok ki
aileye baksana sen öncelmaz: